- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Aile tabiki cok buyuk bir destek fakat yalnizca esimin dokunuslari beni sakinlestirebiliyordu. Tabiki hayırlısı karar sizin ama bence hamilelikte esinizin yaninizda olmasi hem sizi rahatlatacaktir hem de eşinizin babalığa daha erken alismasini sağlayacaktır. Biz kadinlar kadar kolay adepte olamiyorlar bebeğe.Bekle diyosun
Bileiyorum ya okul bitince ailemin yanına gider orada geçirebilirim ama kafam çok karışık
Bazıları 9 ay geziyor ya onlardan biri olabilirmiyim acabaBen olsam gelince dusunurdum.yaninda kimse de yokmus hamileligi yalniz gecirmek kolay degil
Şimdiye kadar bir dediğimi iki etmedi hep destek oldu
Hiç bu kadar heyecanlı mutlu görmemiştim üzülecek diye birşey söyleyemiyorum da
Aslında söylesem yine kabul edecek
Klasik bir özlü sözü var Rabbimin emaneti ne dersen o diye
Ama üzülecekte işte
Eşim doğuştan babaAile tabiki cok buyuk bir destek fakat yalnizca esimin dokunuslari beni sakinlestirebiliyordu. Tabiki hayırlısı karar sizin ama bence hamilelikte esinizin yaninizda olmasi hem sizi rahatlatacaktir hem de eşinizin babalığa daha erken alismasini sağlayacaktır. Biz kadinlar kadar kolay adepte olamiyorlar bebeğe.
Bu deneyimi yaşadığın için sen daha mantıklı bakabiliyorsunÜzülür elbet ama kötü bir hamilelik gecirirsen de sürekli aklı sen de kalacak annenlerde kalsan bile. Sen de onu yanında isteyeceksin.
Ben hamileyken eşim geçici olarak doğuya gitmişti. Hamileligim çok rahat olmasına rağmen yanımda istedim o da çok rahat değildi. Yani bu süreçte birbirinize ihtiyaciniz var. Hadi eylülde hamile kaldın. Mesela kalp atislarini esin duyamayacak ki bana göre hamileliğin en heyecanlı tarafı o kalp atislarini duymak. Sonra efendime söyleyim ultrason görüntüleri vs vs
Öyle bir imkan olsa güzel olurdu ben zaten 45 kilo bir hatunum yaHatır gönül işi olsa eyvallah da sağlık bu yani hem de iki can.
Kendisi taşısın o zaman bebeğibi teklif edin bakayım ne diyecek
Benim 2 hamileligim de cok rahat gecti dedigin gibi dogumdan 1 gun once bile saatlerce dolastim.ama esimin benle o heyecani yasamasi guzeldi.kontrollere gittiginde yaninda olsun istiyorsun,sonra ilk kipirdanislarda falan.o acidan da esinle olmak guzelBazıları 9 ay geziyor ya onlardan biri olabilirmiyim acaba
Kafayı taktım buna öyle bakıyorum ilk ayda ne oluyor sonrası nasıl gelişiyor
Bunları okuyunca daha çok hevesleniyor insan içimde dışarı çıkmak üzere atağa geçmiş bir anne varmış :)Benim 2 hamileligim de cok rahat gecti dedigin gibi dogumdan 1 gun once bile saatlerce dolastim.ama esimin benle o heyecani yasamasi guzeldi.kontrollere gittiginde yaninda olsun istiyorsun,sonra ilk kipirdanislarda falan.o acidan da esinle olmak guzel
Bende hep hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum ama korunup korunmama mevzusu var işte bir de bir taraftanda bencilce bir karar vermek istemedim sizlere danışayım dedimBen olsam hamileliğimi yalnız geçirmek istemezdim.
Eşim günden güne büyüyen göbeğimi sevip konuştukça bebeklerim içimde hareket ediyordu.Eşim de buna bayılırdı.Bu çok güzel bir şey..
Hamilelik zor bazen.. Eşe ihtiyaç duyulan bir dönem.Yalnız geçirmek istemezsiniz.
Herşeyden öte Allah bilir elbette ne zaman hamile kalırsınız nasıl olur, O kararlamıştır, hayırlısı olsun..
Bu deneyimi yaşadığın için sen daha mantıklı bakabiliyorsun
İşte bunlara ihtiyacım var
Tatlımm sağolLinacim benim fikrim bu. Her anında eşine ihtiyaç duyacaksin.
O yüzden esinle konuş zaten bu kadar anlayisliysa seni de anlayacaktir.
Sen bizim minciri gel 1 sene sonra yap :)
Ayyy benim esim de oyle gorunur ama dogumdan sonra gorucem bakalim ne kadar guvenmek lazim en hazir gorunenine bileEşim doğuştan baba
Ben kendi psikolojime güvenemiyorum
Regl döneminde bile hormonların esiriyim
Tabiki kesinlikle gitme demek olmaz. Acaba bizlere anlattığın gibi eşine de anlatsan ne der?70 LERİN TÜRKİYESİ DİYEBİLECEĞİM BİR ÜLKE HASTANE VS ARAŞTIRDIM HEMEN AMA ORADA YAPABİLECEĞİMİ SANMIYORUM
Eşimede gtme demem bu aynı zamanda bir terfiyide getirecek çok emek verdi karşılığını alsın istiyorum
Bende o 9 ay gezenlerdenim hiçbir sıkıntm olmadı ama sizin durumunuzda olsaydım beklerdim. İlla hamilelik sıkıntılı geçecek diye birşey yok ama İnsan o özel anlarda eşinin yanında olmasını istiyor dusunsenize bebeğinizin ilk kalp atışlarını dinlediğinizde eşiniz yanınızda olmayacak cinsiyetini ogrendiginizde ilk patiklerini ilk tulumunu aldığınızda belki de dogumunuzda bile yanınızda olmayacak.. bebeğinizin karninizda gunden gune nasıl buyudugunu gormeyecek.. aşkım bebeğimizin canı karpuz cektiii:) diyeceginiz tek kisi yanınızda olmayacak bu anlar bir daha yaşanmiyor çok tatlı duygular bunlar..hem eşiniz hem de siz bunları birlikte yaşamalisiniz bence..Bazıları 9 ay geziyor ya onlardan biri olabilirmiyim acaba
Kafayı taktım buna öyle bakıyorum ilk ayda ne oluyor sonrası nasıl gelişiyor
AminBunları okuyunca daha çok hevesleniyor insan içimde dışarı çıkmak üzere atağa geçmiş bir anne varmış :)
Hayırlı zamanda nasip olur inşallah
Aynen oda doğru burda neler okuyoruz bu kk paranoyak yapacak beni zatenAyyy benim esim de oyle gorunur ama dogumdan sonra gorucem bakalim ne kadar guvenmek lazim en hazir gorunenine bile
Sahsen regl donemi kadar duygu dalgalanmasi yasamadim ben bir hafta falan pimi cekilmis bomba gibiydim ama sonra kedicige döndüm.
Bence esinize bebegin kontrollerinde olamayacagini ilk heyecanları birlikte yasayamayacaginizi, problemli bir surec olursa aklının sizde kalacagini falan anlatın. O da fikrini söylesin ona gore birlikte karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?