Empati yeteneği olan kk hatunları fikirlerinize ihtiyacım var

Eşin uzaktamı şuanda hangi konularda zorlanıyosun
kararım sürekli değişiyor erteleyip ertelememek konusunda

sehir disinda calisiyor. hamileyken insan cok hassaslasiyor yaninda destek olcak birini istiyor..gece midem kazinir mutfaga tek basima gitmek istemezdim ilk aylar yanimdaydi bana eslik ederdi.gece cok kabuslar gorup korkuyordum yanim da olmasi iyi gelirdi hamileligin ilj aylarinda korku ve kabuslar cok oluyor tabi her hamilkte bir degil ama genelde oluyor..evde ister istemez agir bir takim isler oluyor ne kadar sakinsanda birseyler cikiyor bircok sey var ailenin yaninda olman gerekir yada surekli senle kalcak biri..hamileligim kolay oldugu halde ustelik bes yasinda bana arkadadlk eden yardimcim olan bi evladim oldugu halde zorlandgm oluyotlr.misal camasir sercegim zaman egilip sepetten alamiyorum midem agzima geliyor kizim tek tek bana verir

11 sayfa yorum gelmiş merak ettiğim bikaç soru var cevabını verdinmi bilmiyorum
Eşinin gitmeme gibi bi ihtimali olabilirmi başkasını göndermeleri gibi
Gerçekten kocanın yanında olmayacağı bi hamilelik içinde ukte kalmayacak mı
Bide karar verdikten sonra eşinizin yorumunu merak ediyorum

Umarım şartlar değişirde hayırlısıyla tez zamanda kavuşursunuz eşinle
Buda bir sınav sanırım
Bakalım nasip oursa ben nasıl olacağım

Malesef yok birde bu olayla gelen bir terfi var uzun zaman emek verdi o yüzden gitmede demek istemiyorum
Cevapları okudukça birlikte hayal etmeyi sevdim yanımda olmayınca burukluk yaşayacağım kesin eşimle konuşayımda gelişmeleride yazarım

Umarım şartlar değişirde hayırlısıyla tez zamanda kavuşursunuz eşinle
Buda bir sınav sanırım
Bakalım nasip oursa ben nasıl olacağım

Iyi dileklerin icin tskederim canim.senin icinde en guzeli en hayirlisi olur insallah

Cok iyiymis gercekten. Iyiki yazmissiniz bu bilgiyi sayenizde ogrenmis oldum. Cok tesekkur ederim

Haklısın
Aslında her anınmda yanımda olmak ister ama sanırım biraz yaşına takılıyor
Henüz 32 yaşında ama ona sorsan dede olacak yaşta
yurt dışında 9 ay kalacaksa en fazla bir yaş daha eklenmiş olur ne olacak ki hassasiyetin ve gel-gitlerinden de bahsetmişsin yok yok kesinlikle beklemelisin dönüşünü

Ertelederdim çünkü eşiniz yok ama onun haricinde de kimseniz yok...
Nasıl bir hamilelik geçireceğinizi bilmezsiniz insan çok hassas oluyor bu dönemde illa ki yanında birini ister...
Eşiniz de hamilelik döneminizi pek göremeyecek ....

Ben olsam ertelerdim .. Hamilelik durumunda eşimin yanımda olmasını isterdim çünkü ..
1 değil 2 değil 9 aydan bahsediyoruz .. Uzun bir süre .. Hem eşinin de içinin rahat edebileceği bir süreç olmayacak sizin için .
Eşine durumu bir vazgeçiz değil de erteleme olduğunu anlatırsan üzülmez hatta hak verir diye düşünüyorum .

Hayırlı olsun , çok sevindim kararına
Ertele bence , çünkü hamileliğin her anını eşinle geçirmen daha güzel olur .

Sevgili -Mavi
Benzer durumdayız ama yurtdışında tek başına olacak olan benim, hamileyim de üstelik. Benim kalacağım ülke de şartları bi hayli zorlayıcı ama gözümü kararttım. Uzun süredir (4yıl) ben çok istedim kocam istemedi ya da o istedi hep bir bahane, sorun çıktı..Çok kolay da geçmiyor hamileliğim ve günlük hayatımı da çok etkilemiyor. O zaten kişiden kişiye değişen birşey.
Ben doğumda bile büyük ihtimal yanlız olacağım. Sen kendi ülkende olacaksın en azından. Düzenin değişmeyecek.
Bence de erteleme. Destek olan adam heryerden destek olur merak etme

Hayırlı olsun , çok sevindim kararına
Ertele bence , çünkü hamileliğin her anını eşinle geçirmen daha güzel olur .
Sağol kuzum

Bi taraftan öyle düşünüyorum bi tarafımda bekleme diyor bilemedim

Eşin başka bir ülkedemi bu sürec nasıl geçiyor ikiniz açısından tecrübelerini öğrenmek isterim
Kuzunuda hayırlısıyla al kucağına inşallah

Eşin başka bir ülkedemi bu sürec nasıl geçiyor ikiniz açısından tecrübelerini öğrenmek isterim
Kuzunuda hayırlısıyla al kucağına inşallah
Evet o başka ülkede ben başka ülkede olacağım, şimdi tatildeyiz ama 10 gün sonra ayrılacağız. Ben yaşadığım ülkeye alışkınım ama kadın olarak tek başına çok zor. İnşallah hayırlısıyla başa çıkarım:)
Böylesine istemişken erteleme gerçekten. Hem olursa sonuna doğru ailenin yanına gitme ihtimalin de varmış. Duygusal boyutu zorlayabilir sadece o anlamda güçlüysen o da sıkıntı olmaz. Baştan beyni kurar ikna edersin olur biter diye düşünüyorum:) hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…