- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.261
burunları aynı doktora yaptırınca beyinlerimizde aynı frekanstamı çalışıyor acaba.. :)) Ben daha kahvaltı yapmadım, gidip bi kahvaltı yapayım, aksama kontrolüm var Emre beyde.
kesinlikle Emre beye niye yağ çekelim ki babamın oğlu mu sanki:)) burnumdan memnunun, mutluyum bunun karşılığı olarak övmek gayet normal ayrıca kardeşimde Emre beye ameliyat olmaya karar verdi kötü olsa böyle bi şeye kalkışır mıyız?kendi adima yazacagim:)) kimligim gercekdir hatta emre beyde bilgisayarinda bile ameliyat oncesi ve sonrasi fotom vardir...:) burasi kisitli derken hicbir kisitlilik goremiyorum...hayatimda kimseye yag cekmedim cekmemde cunki tarzim deiL:) ayrica forumdaki hicbir arkadasinda yag cekme cabasinda oldugunu dusunmuyorum:) face resim koyma tamamen kisisel tzercihdir ben cunki face takintili deilim kullanmiyorum...ayrica ordki erkeklerinde resimlerimi gormesinden hicde memnun kalmam saten:)) resimler ameliyatlar ortada fasla söze qereq yoq:)
sevgilerimle.......
anaaaaaaaam ne kadar uzattık yafsss. Bende bayaaaa uzattım. Ahada kapadım konuyu
Kız Açelyaaaaaaa, guzel burunlu. Senin burnuşunada bayılıyorum, unutmadan yazayım dedim.Hala memnun musun? 2 yıl oldu demi seninkine? Kayma oldu mu burnunda? Yada yamuldu mu? Bunlarıda yaz kız.
olabilir sevgi burun kardeşiyiz sonuçta seninle:)))
bana akıl verin lütfen cok kararsızım =((( ankarada omak istiyorum ama emre beyden memnun çok kişi var ordada konaklama cok para off yaa napcam ben =(
Kızlar Kendi tasarımımı albüme ekledim fikirlerinizi bekliyorum...
Canım iki gün hastanede kalmanda var ödediğin ücretin icinde. 3 gunde öğretmen evi gibi bir yerde kalırsın. 5 . Gün tamponun cikincada donersin.
fotografımı yollasam banada tasarım yapabilirmisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?