emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hayırdır neler oluyor burada ? İki gündür ilginç bir muhabbet almış başını gidiyor.

Arkadaşlar her zaman söylüyorum. Burası sanal ortam burada yazılan her iyi iyi, her kötü de kötü değildir. Siz burayı okuyun geçin. Bazı doktorlar hastaları bakımından şanslıdır sadece memnun olanlar interneti kullanır her yere yazar, bazıları da şanssızdır onunda memnuniyetsiz hastaları internette her platformda yazar. Buradaki yorumlarla net karar veremezsiniz ki. Buradaki yorumlardan doktor hakkında bir % de çıkaramazsınız. Sağlıksız olur bu. Yapacağınız en mantıklı şey şanslı iseniz yakınlarınızdan biri doktora ameliyat olmuştur ha böyle bir durum yok ise aklınıza yatan doktorlarla birebir görüşürsünüz. Tarzlarınız uyuyor mu, gördüğünüz hasta fotoğrafları sizi ne kadar etkiledi karar verirsiniz. O doktor içinize siner veya sinmez. Siteyi de burada reklam yapıyorlar gibisinden zan altında bırakmayın. İnanmayın işte burada yazılan hiçbir şeye. Bakın forum editörü olarak ben diyorum bunu size. Forumda yazılan iyiden de kötüden de bizim bir kazancımız yok.

Yagmurluk, burda birşey olduğu yok. Arkadaşların kafası karışması çok doğal. Bence herkes istediğini söylemeli, saygılı olduğu sürece. Bende bu forumu okuduğumda, Emre bey hakkında reklam yapıldığını sanmıştım ki, yapanlar oldu (Serenay nickli arkadaş şuanda reklam amaçlı üye olarak görülüyor, sizler tarafından). Bende bu arkadaşlar gibi şüphelendim ve bir yıl boyunca takip ettim. Hollandada ki forumda da Emre beyin iyi bir doktor olduğunu okuyunca, ona karar verdim ve görüştüm.
Söylemek istedigim şu, bence herkes burda istediğini, düşüncelerini yazmalı, bu yüzden burası forum değil mi? Teşekkür ederim, konuyu fazla uzatmadan sizlere iyi günler diliyorum.

kesinlikle Emre beye niye yağ çekelim ki babamın oğlu mu sanki:)) burnumdan memnunun, mutluyum bunun karşılığı olarak övmek gayet normal ayrıca kardeşimde Emre beye ameliyat olmaya karar verdi kötü olsa böyle bi şeye kalkışır mıyız?

Son düzenleme:
Kız Açelyaaaaaaa, guzel burunlu. Senin burnuşunada bayılıyorum, unutmadan yazayım dedim.Hala memnun musun? 2 yıl oldu demi seninkine? Kayma oldu mu burnunda? Yada yamuldu mu? Bunlarıda yaz kız.

Kız Açelyaaaaaaa, guzel burunlu. Senin burnuşunada bayılıyorum, unutmadan yazayım dedim.Hala memnun musun? 2 yıl oldu demi seninkine? Kayma oldu mu burnunda? Yada yamuldu mu? Bunlarıda yaz kız.

canemmmmm:))) vallahide coq memnunum ustelik almanyada yasadigim icin henuz hic bir kontrole gitmedim daha..bu sene 1007 tarihinde tam 2 sene olucaq..ve hic bir sorun yasamiyorum Rabbime cok sukur..gayet memnunumm nefes alip vermede sorunum yoq..nazar degmesin yamuqlukda yoq..gittikce guzellesiyor..bu arada coq mutluyum cunki yasimi hicde bile gostermiyommm bunuda yazimP

bana akıl verin lütfen cok kararsızım =((( ankarada omak istiyorum ama emre beyden memnun çok kişi var ordada konaklama cok para off yaa napcam ben =(

Canım iki gün hastanede kalmanda var ödediğin ücretin icinde. 3 gunde öğretmen evi gibi bir yerde kalırsın. 5 . Gün tamponun cikincada donersin.

Canım iki gün hastanede kalmanda var ödediğin ücretin icinde. 3 gunde öğretmen evi gibi bir yerde kalırsın. 5 . Gün tamponun cikincada donersin.

5.günün sonunda tamponu cıkartıyor mu? bilmiyorum lütfen akıl verin emre beyden şikayetçi olan kimse göremedim gerçekten hepsi sorunsuzmu oluyor siz duydunuz mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…