emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

meraba arkadaşlar ben estetk cerrah bir prof a ameliyat olmayı tercih ediorm ama kbb cı bır doktor estetikte başarılı olabilrmi_ aklımda soru işareti memnun olmayan varmı çunku benim fikrimce estetik cerrah yapmalı estetik ameliyatları kbb cı sadce burunda olan sağlık sorunlarını yapmalı die düşünüyporm ki deviasyon vs estetik cerrahlarda tek başona yapabiliyor?

Benim ameliyatim super gecti ve yeni burnumla cok mutluyum gulsah sen hangisisin? Ka c kisiylesohbet ettim orda cunki. Sohbetimiz nasildi? Yani konu sanirim burun du ama baska ne dedik?

Emre beye mi ameliyat oldunuz?

Ne kadar izin kullandınız.? sargılar ameliyattan sonra ne kadar zaman içinde çıkarılıyor? ben hep göz önünde çalışıyorum mesleğim için..

ya bisi sorcam yeniyim de ben, 25 mesaji doldurmadan resim göremezsiniz deniyor :44:ama bazi arkadaslar beni ekleyin resim görebilmem icin diyor eklenince dogrudan resimlere bakabiliyor muyuz yani :44:

öyledir belki diye bazilarina beni eklemeleri icin ileti gönderdim sagolsunlar eklemisler ama albümlerini görmek istedigimde yine 25i doldur diyor nasil is anlamadim o halde neden herkes eklenmek icin yalvariyor ki 25i her halükarda doldurcaz yani öyle mi, kusura bakmayin cok basit bir seyi soruyor olabilirim ama anlamadim gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…