emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ilk önce gecmis olsun kumraly, bende Emre Bey´e 1. ayda yani yaklasik 2 ay önce ameliyat oldum, benim burun derim kalin oldugundan daha burnumun ucunda ve sirtinda hala sislikler var, ameliyattan 3 gün sonra ben dusumu bile aldim, ama bir refakatci sart, gercekten isi kolaylastiriyor birde psikolojik destek veriyor, galiba yemek yiyemedigin icin bitkin düstün birkac gün yada gercekten bünye meselesi, ama o sürecte (ilk 2 hafta) bende cok fazla yürüdügümde veya ayakta kaldigimda tansiyonum düstügü oluyordu ve hemen oturma veya temiz hava soluma ihtiyaci duyuyordum. Bende burnumu elleyince hem sisilikleri hemde bir sizlama hissediyorum, o his 1 seneye kadar sürüyormus, sizintilara gelince, ara ara hala burnum akiyor, ama nerdeyse yok denecek kadar az, ara ara disardan iceri girince yani iklim degisikliginde. Kuruluk hissetigimde hemen tonimer uyguluyorum gercekten iyi geliyor. Peki senin sisiliklerin 4 ay sonra tamamen indimi??

Tsk ederim Sanada gecmis oLsun
evet bünye meselesi gercekten benim bünyem cok zayif kaldi. Benim Burnumdaki akinti cok 4 ay oldu burnum eskisi gibi cok deil tabiki ama yinede rahatsiz verici burnum hemen akior :)) hele hareket, spor Yemek yerken akinti cogaliyor Sanirim Emre beyi aramam gerekior artik normal mi biLemiorum.
Tonimeri 2 ay kullandim bende burnum cok kuruydu. Benim Sadece burun ucu derim cok kalinmis, Burnum hala cok sis Canim ama ilk aylara bakarsak baya bi inme var ve yavas yavas Form alior. Resimlere baktigimda kendime inanamiorum Burnum okadar Sismis ki anlatamam Resmen Top gibiydi Cok gec iyilesir dedi bana Burnun 9 ay - 1 seneye kadar.

acaba burnunuz düzeldi mi? benim de en büyük korkum şişlik veya burun kemiğinde sorun olması...

kızlar yakın zaman da ben de burun amelıyatı olacagım ıns ama karar asamasındayım .
aklım da 3 ısım var ve karar veremıyorum .
Emre bey'e amelıat olan arkadaslar,
nasıl emre bey de karar verdınız ?

kızlar bişey sorucam , ameliyattan sonra grip olma sayınızda bi artış oldumu,,, ben 3. kez grip oldum bu kış acaba burun ameliyatının bi etkisimi diye düşünüyorum

mrb arkadaşlar bende 16 gün önce revizyon ameliyatı oldum.kaburgamdan kıkırdak alındı baştan çok korkmuştum fakat korkulacak birşey yokmuş aslında.ameliyattan sonraki 3 günüm zor geçti.burun deliklerinde asimetriklik olduğu için revizyon oldum.şuan pek birşey söyleyemiyorum burnum için resimde koyamıyorum msj hakkım dolmadığı için ama hala şiş biraz burun kanatlarında asimetriklik var.net birşey söyleyerek kimseyi yanıtmak istemiyorum şişliklerim geçtikten sonra fotoğraf paylaşıcam ve bol bol yorum yapıcam.burun kanatlarında asimetri olan oldumu ameliyat sonrası ve düzeldi mi?

Ben bu yazılanların reklam amaçlı oldugunu düşünmeye başladım. Cunku Emre ilhan beyin Facebook sayfası kapanmış. Bu doktoru bilmiyorum ama disarda burun estetiği olup memnun olmayan 4.,5. Zorlu ameliyatları olmak zorunda kalıp tuh nerden ameliyat oldum diyen bir sürü insan var. Neden burda hic bu insanları göremedim. Yani bu doktor yüzde yuz basarili mı olmus hep. Eger öyleyse hic durmam koşarım.

Emre beyin Facebook sayfaları açık şimdi baktım. Bu kadar insan reklam yapamaz inanın. Memnuniyetsiz olanlarda ilk günlerde yaşanan sislikler nedeniyle sıkıntı yaşadıklarından. Olacaksan hiç düşünme derim...

Kızlar ben memnun kalmazsam bunuda yazarım, inanin bana. Ben yandım başkası yanmasın derdim ama ben şimdilik memnunum. Şunu unutmayın, burun operasyonu cok zor bir operasyondur. En iyi doktorların yaptıgı burunlarda bile sonradan bir sorun çıkabiliyor. Benim Emre beyi secmemin nedeni şuydu: hastalarına karşı çok ilgili ve 2 yıl boyunca hastasını yakından takip etmek istemesi. Burun 2 yıl içinde değisebilir, ama en azından Emre bey yakından ilgilenecek ve önemli olan hastalarının çoğunun memnun olması. Ben 6 yıl araştırdım ve sonunda Emre beye oldum bir hafta önce. Olurda iki yıl içinde burnum istedigim gibi olmazsa, düzeltecek. İnşallah öyle bir durum olmaz ama en azından o garantim var. Söyledigim gibi şimdilik herşey cok iyi gidiyor. Allah sizede doktor seçiminizde kolaylık versin, içinize sinen doktora gidin ve ona operasyonunuzu olun. Ben illede Emre beye gidin demiyorum, iyi araştırın, hepsiyle görüşün ve kimden elektrik alırsanız :) onda operasyon olun.. Ben elektrigi Emre beyde aldım, tamam işte budur dedim ve ona inandım, güvendim. Allahım güvenimi boşuna çıkartmasın.

Yeni ameliyat olanlar burunlarını tam görmeden Saglikli yorum yapmaları zor benim kanaatim. Ameliyat yeni olmus kisilerden ziyade bir kac ay uzerinden gecmis olan kisilerin olmasi şart.tesekkur ederim yinede yorumunuz icin.

Yeni ameliyat olanlar burunlarını tam görmeden Saglikli yorum yapmaları zor benim kanaatim. Ameliyat yeni olmus kisilerden ziyade bir kac ay uzerinden gecmis olan kisilerin olmasi şart.tesekkur ederim yinede yorumunuz icin.

Haklısın ama şunu söylemek istiyorum, ben bunca zaman burundan nefes alamıyordum ve şuanda yani şiş olmasına ragmen nefes alabiliyorum. Bu yüzden saglıklı bir yorum yapma hakkına sahibim diyorum. :) Şaka bir yana, bir kac ay sonra burdan yine gelişmeleri anlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…