- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.221
ilk önce gecmis olsun kumraly, bende Emre Bey´e 1. ayda yani yaklasik 2 ay önce ameliyat oldum, benim burun derim kalin oldugundan daha burnumun ucunda ve sirtinda hala sislikler var, ameliyattan 3 gün sonra ben dusumu bile aldim, ama bir refakatci sart, gercekten isi kolaylastiriyor birde psikolojik destek veriyor, galiba yemek yiyemedigin icin bitkin düstün birkac gün yada gercekten bünye meselesi, ama o sürecte (ilk 2 hafta) bende cok fazla yürüdügümde veya ayakta kaldigimda tansiyonum düstügü oluyordu ve hemen oturma veya temiz hava soluma ihtiyaci duyuyordum. Bende burnumu elleyince hem sisilikleri hemde bir sizlama hissediyorum, o his 1 seneye kadar sürüyormus, sizintilara gelince, ara ara hala burnum akiyor, ama nerdeyse yok denecek kadar az, ara ara disardan iceri girince yani iklim degisikliginde. Kuruluk hissetigimde hemen tonimer uyguluyorum gercekten iyi geliyor. Peki senin sisiliklerin 4 ay sonra tamamen indimi??
dün 9 mesj yazmıştım bugün 4 msın var diyo şaşırmış bu site
kızlar ikinizin burunlarıda mükemmel olmuş, çok yakışmış maşallah.
Ben anlamıyorum ya benim şanssızlığım mıydı bu benin 7 ay oldu hala burun sırıntındaki kemer duruyor ya ağlamak istiyorum43:
hafta sonu randevu aldım inşallah iptal edilmezse.. bakalım ne diyicek emre bey.
KEske bu siteyi daha once bilseydimmmmsuan cok gecc hakinizi helal edinnnnn ((((((
emre beye ameliyat olanlar fotoğraflarınızı nasıl görebilirim bende düşünüyorum ve merak ediyorum
Ben bu yazılanların reklam amaçlı oldugunu düşünmeye başladım. Cunku Emre ilhan beyin Facebook sayfası kapanmış. Bu doktoru bilmiyorum ama disarda burun estetiği olup memnun olmayan 4.,5. Zorlu ameliyatları olmak zorunda kalıp tuh nerden ameliyat oldum diyen bir sürü insan var. Neden burda hic bu insanları göremedim. Yani bu doktor yüzde yuz basarili mı olmus hep. Eger öyleyse hic durmam koşarım.
Yeni ameliyat olanlar burunlarını tam görmeden Saglikli yorum yapmaları zor benim kanaatim. Ameliyat yeni olmus kisilerden ziyade bir kac ay uzerinden gecmis olan kisilerin olmasi şart.tesekkur ederim yinede yorumunuz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?