- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor zor bir durum senin için ama atlatılamayacak bişey değildir canım bir çok insan 2.revizyondan sonra çok güzel burunlara sahip oluyolar sen yeterki iyi olacağını düşün
canım gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor zor bir durum senin için ama atlatılamayacak bişey değildir canım bir çok insan 2.revizyondan sonra çok güzel burunlara sahip oluyolar sen yeterki iyi olacağını düşün
hlo inan güzellikten geçtim dümdüz ucu kapalı bi burun ucu olan bir burun istiyorum .normal bi suratım olsun istiyorum . eski ağzımı çok özledim. kendimi çok ama çook özledim . kalbim bıçak saplanmış gibi acıyor
hlo inan güzellikten geçtim dümdüz ucu kapalı bi burun ucu olan bir burun istiyorum .normal bi suratım olsun istiyorum . eski ağzımı çok özledim. kendimi çok ama çook özledim . kalbim bıçak saplanmış gibi acıyor
(((( olur inşallah canım benim yaa inan çok üzüldüm ((dava aç doktora hakkını ara canım önce psikolojini düzelt ama canım güçlü olmaya çalış önce burnunla ilgili sorunu hallet sonra doktoruna dava aç bu kadar basit olmamalı insan hayatı ((
ya bide burnun zaten güzelmiş on numara fln demiş doktor..peki niçin olmuştun acaba, nefes sorunu fln mı vardı
sağol hlo. eşim bile artık yüzüme bakamıyor. sanki başka biriyim . bu ameliyat hayatımı karattı. bu kabustan uyanmak istiyorum ama her sabah suratımı aynada görünce ağlamaktan krize giriyorum . eskiden şarkılarla uyanırdım . spor yapardım . harika bi hayatım güzel bi yüzüm vardı aynalara bakmadan yaşayamazdım . ama şimdi bir cesetten farksızım
resım eklesen de bı baksak canım,ama yıne de kendını yıpratma herşey duzelır boyle yapmakla yıpranırsın psıkolojıne yazık hayat bıtmedı uzulme bence
nasıl resim ekleyim sadelina ben insan içine çıkmak istemiyorum diyorum sana
yanlış anlama canım yardımcı olmak anlamında resım demıştım,duzelır herşey merak etme ıyı bı revızyonla
böyle ölmek laflarıda kullanma canım ya(( ama psikolojik destek almakla çok doğru bir karar vermişsin canım
böyle ölmek laflarıda kullanma canım ya(( ama psikolojik destek almakla çok doğru bir karar vermişsin canım
merhaba arkadaşlar :)))
ben burnumu başka bir doktora yaptırdım ama şuan çok pişmanım..keşke diyorum emre ilhan beye yaptırsaymışım valla çok pişmanım..ama iş işten geçti..
buarda ben bu sayfaya (yani emre ilhan hasta yorumları) sayfasına ilk kez giriyorumda oyüzden çok iyi bilmiyorum oyüzden kusuruma bakmayın ama şeyi sorcam burnunu eme beye yaptırıp memnun olmayan biri var mı?..merak ettim..
canım dediğim gibi önce psikiyatriste sonra estetik cerraha git herşey düzelecek göreceksin canım şu an moral bozukluğu yaşaman çok çok normal ama düzelecek okk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?