emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

HLO nun burnu ıyı gercekten maşlallah,keşke herkesın ıyı olsa cunku cok zor bı sureç,bıde ısın psikolojık tarafı var

hlo inan güzellikten geçtim dümdüz ucu kapalı bi burun ucu olan bir burun istiyorum .normal bi suratım olsun istiyorum . eski ağzımı çok özledim. kendimi çok ama çook özledim . kalbim bıçak saplanmış gibi acıyor

resım eklesen de bı baksak canım,ama yıne de kendını yıpratma herşey duzelır boyle yapmakla yıpranırsın psıkolojıne yazık hayat bıtmedı uzulme bence

(((( olur inşallah canım benim yaa inan çok üzüldüm ((dava aç doktora hakkını ara canım önce psikolojini düzelt ama canım güçlü olmaya çalış önce burnunla ilgili sorunu hallet sonra doktoruna dava aç bu kadar basit olmamalı insan hayatı((

sağol hlo. eşim bile artık yüzüme bakamıyor. sanki başka biriyim . bu ameliyat hayatımı karattı. bu kabustan uyanmak istiyorum ama her sabah suratımı aynada görünce ağlamaktan krize giriyorum . eskiden şarkılarla uyanırdım . spor yapardım . harika bi hayatım güzel bi yüzüm vardı aynalara bakmadan yaşayamazdım . ama şimdi bir cesetten farksızım

şu an davayla falan uğraşacak halde değilim . giden gitti bi kere . ama resimlerimi çekip dosya yapıp revizyon öncesi saklıycam . daha sonra hakkımı arayacağım . eğer ölmezde sağ kalırsam tabi

ya bide burnun zaten güzelmiş on numara fln demiş doktor..peki niçin olmuştun acaba, nefes sorunu fln mı vardı

tek tarafım tıkalıydı. lavanta .ama idare ediyordum . ameliyat olanlara özendim . hemen oluyor biti,yor hiç acımıyor bilmemne . salak gibi gidip kendimi kestirdim dünyalar güzeli yüzümü mahfettim . çok ama çok pişmanım

sen hiç vakit kaybetmeden canım bence kendine iyi bir doktor bul psikiyatristten sonra bir estetik cerrahla görüş düzelir sözünü duyduğunda 6. ayı beklemek daaha kolay olur senin için canım

resım eklesen de bı baksak canım,ama yıne de kendını yıpratma herşey duzelır boyle yapmakla yıpranırsın psıkolojıne yazık hayat bıtmedı uzulme bence

nasıl resim ekleyim sadelina ben insan içine çıkmak istemiyorum diyorum sana

merhaba arkadaşlar :)))

ben burnumu başka bir doktora yaptırdım ama şuan çok pişmanım..keşke diyorum emre ilhan beye yaptırsaymışım valla çok pişmanım..ama iş işten geçti..

buarda ben bu sayfaya (yani emre ilhan hasta yorumları) sayfasına ilk kez giriyorumda oyüzden çok iyi bilmiyorum oyüzden kusuruma bakmayın ama şeyi sorcam burnunu eme beye yaptırıp memnun olmayan biri var mı?..merak ettim..

yanlış anlama canım yardımcı olmak anlamında resım demıştım,duzelır herşey merak etme ıyı bı revızyonla

yok kardeşim yanlış anlamıyorum . sadece canım gerçekten çok yanıyor . revizyonda kime güveneceğimi şaşırdım . umarım güzel allahım bana yardım eder bu sefer doğru adrese giderim

böyle ölmek laflarıda kullanma canım ya (( ama psikolojik destek almakla çok doğru bir karar vermişsin canım

böyle ölmek laflarıda kullanma canım ya (( ama psikolojik destek almakla çok doğru bir karar vermişsin canım

hlo sahiden ölmek istiyorum . canım o kadar yanıyorki . psikiyatristede eşimin zoruyla gideceğim . bana yardım edebileceğini sanmıyorum çünkü

hlo sahiden ölmek istiyorum . canım o kadar yanıyorki . psikiyatristede eşimin zoruyla gideceğim . bana yardım edebileceğini sanmıyorum çünkü

canım dediğim gibi önce psikiyatriste sonra estetik cerraha git herşey düzelecek göreceksin canım şu an moral bozukluğu yaşaman çok çok normal ama düzelecek okk

turkuaz senin sorunun ne . ne kadar beklemen gerekiyor revizyon için ? benim daha çok var 3 ay bile olmadı. emre beylede görüşücem . bide hocası varmış süreya bey galiba . barış çakırea ,nazım çerkeşe , naci çeliğe bildiğim tüm doktorlara gidicem . kurtuluruz inşallah arkadaşım

canım dediğim gibi önce psikiyatriste sonra estetik cerraha git herşey düzelecek göreceksin canım şu an moral bozukluğu yaşaman çok çok normal ama düzelecek okk

hlo çok teşekür ederim desteğin için . i nan artık ailemle bile konuşamıyorum . çok üzülüyolar çünkü. içime kapandım .inşallah ölmez yada bi hastalığa yakalanmazda tekrar gülebilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…