emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sağol nefer.. tek yapabildiğim beklemek zaten . dişimi sıkabildiğim kadar sıkıp bu suratla yaşamaya devam edeceğim. eğer revizyon başarılı olmassa ömür boyu burun problemim olacak . bu son şansım . riske atmak istemiyorum . belki 10 -15 doktorlA görüşüp kararımı vereceğim . güzel Allahım inşallah yardım ederde eski günlerime dönerim .

bence kesin yardım eder canım emre beyden herkes çok memnun bildiğim kadarıyla adı çok bilinen bir doktor sen sıkma canını..bu sefer doğru adrestesin :))))

inşallah quote. verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler . eğer iyileşirsem birgün hepinizle gerçek hayattada tanışmak görüşmek isterim . Allahım herkesin kalbine göre versin

hlo sahiden ölmek istiyorum . canım o kadar yanıyorki . psikiyatristede eşimin zoruyla gideceğim . bana yardım edebileceğini sanmıyorum çünkü

Canım allah yardımcın olsun gercekten yasadıgın cok zor bir durum bende amelıyat olucam eylülde ama korkmaya basladım aklımda 3 doktor var emre ilhan barış cakır bıde bı esteworld estetık merkezi senın burnunu kım yaptı allah askına özelden yaz bana bızede denk gelırse korkuyorum revizyon için emre ilhan yada barış cakırın çok iyi oldugunu duydum onları tavsiye ederim.ayrıca ölmek ıstıyorum falan deme moralını yuksek tut revizyonla butun sorunlarını unutucaksın hersey cok güzel olucak dua ediyorum sana allah yardımcın olsun canım yaa

bildigim kadar 6 ay sonra tekrar ameliyat olunuyor...bir sene beklemene gerek yok gibi...

ırmakcım çok teşekkür ederim . inşallah mutlu olduğum günleride buradan sizinle paylaşırım . barış çakırı bende düşünüyorum . aklımda bi dolu isim var . ama benim için bu sefer şekilden çok sağlam ömürlük olması önemli. emre ilhani o yüzden düşündüm . bence kbbciler plastikçilerden daha iyi sağlam burun yapıyor. çünkü adamlar sadece burun yapıyor . tabi bu herkes için geçerli değil. bu işler birazda şans işi. bak ben çok ünlü bi estetikçiye gittim ama burnumun ucunu bir görsen gülmekten komaya girersin . orta hat incecik kemik uc kocaman bi balon gibi . bumu estetik . nerde oran nerde matematik . allah belasını versin birde tasarım felan yaptı. 3 boyutlu . bide diyorki 1 sene beklede bu sefer istediğin gibi yaparım .madem öyle neden ilkinde yapamadın oyuncakmı bu. bi daha ameliyat olcam . nolcak o dokular ? bir daha ameliyat olmaktan çok korkuyorum . eğer 2.cide olmassa zaten bidaha zor düzeliyor. artık bu burun meselesini unutup hayata karışmak istiyorum.allahım bana ve benim gibi çaresizlere yardım etsin . bugün ilaç kullanmaya başladım . psikologdan yeni geldim .

bildigim kadar 6 ay sonra tekrar ameliyat olunuyor...bir sene beklemene gerek yok gibi...

meev biliyorum 6 ay sonra oluyor ama riske atmak istemiyorum . çünkü 1 seneden sonra bu sefer kemikte çökebilir. şu an kıkırdakta çökme. bu sefer 3 . cüyü olmam gerekebilir. bekleyip görücem ne olacakssa olsun . tüm sorunlar bir ameliyatta bitsin gitsin . dişimi sıkıp ilaç içerek bekliycem . en mutlu olduğum anlar uykuda olduğum anlar . rüyamda eski yüzümü görüyorum . bi uyanıyorum kabus başlıyor. ameliyat öncesi resimleri buraya koyucam sizde görürsünüz .

ırmak eğer burnun insan içine çıkamayacak kadar kötü değilse sakın ameliyat olma kardeşim . ben yandım siz yanmayın . en güzeli doğal olan . eski burnumu mumla arıyorum . tüm servetimi verebilirim eski burnum için şu an . bu arada doktorun ismini yazamıyorum . ama lütfen o merkezlerde dikkatli ol arkadaşım . !

hani sen diyosunya ben çok güzeldim mahvettiler beni işte bende onan korkuyorum herkes cok güzelsin güzellıgını bozma dıo ama bende bu sekılde mutlu değilim ben suan birini tahmın edıyorum ama yazmıcam sen kesın ona yaptırdın yoksa benım soledıgım merkezmi yaa iyicene takıntılı oldum ben emre beyi istiyorum ama onun yeride bıze uzak gidip gelmek sorun olucak.bende dıyorum işte ya eskısınden kötü olursa ben ne yaparım zaten ailem karsı yaptırmama iyicene arada kaldım :44::44::44:

canım uc tarafı yuvarlak top gibi diyorsun ya, acaba şişten dolayı mı? çunku henüz yeni olmuşsun ve bikaç ay acayip şiştiğini soylüyorlar ameliyat olanlar

sorma ya bende de cok kararsız kaldım..napicaz yaaa

emre bey çok yogunmuş ağustosa verıyomus amelıyat gunünü ben ona olmak ıstıyorum ama yol mesafesi var gidip gelmem zor olur.sadece yol mesafesi sorun benım için bide su çökme falan oluyor yaa mıllette o kafamı karıstırıyor.korkuyorum benım annem neyı ıstemezse ben yaparsam mutlaka bı sorun yasyorum annem amelıyat olmamı ıstemıyor.bi sorun cıkıcak die korkuyorum ya

cnm yukarda aslında burnun çok sorunlu olmadığını yazmışsın bence veli beyi düşünebilirsin etki etmek istemem ama herkeste çökme olacak değil çünkü..veli bey fazla kavis yapmıyorda senin burnun güzel olur bence...tabi son karar senin

evet benim annemde istemiyor ve benim annemin de istemeyip benim yaptığım seyler hep kötü oluyor

ama ben kavisli burun istiyorum çünkü benımkı düz uzun kavise takmıs durumdayım kalkık olsun ıstıyorum ama doktorlar kavis yapmaktan yana değillermıs galıba yapmazlarsa ozmn benım ıcın bır anlamı yokkı yaptırmamım ben veli beye kesınlıkle yaptırmam çok soğudum ondan sizi üzmek ıstemem ama hep sorunlu burunlar yapıyor bende korktum ben emre ilhan yada barış çakıra yaptırcam ikisi arasında karar vericem bakalım

arkadaşlar eğer çok yoğun bi sağlık probleminiz yada çook kötü acaip bi burnunuz yoksa SAKIIN AMA SAKIN ONA BUNA ÖZENİP AMELİYAT FELAN OLMAYIN ! burun revizyonu en çok yapılan ameliyat dünyada . üstelik geri dönüşü yok. i nsanın ifadesi gülüşü mimikleri bakışları herşeyi değişebiliyor. herkes şanslı olmuyor. kendinizi sakın riske atmayın . yiyin için gülün eğlenin hayatın tadını doğal halinizle çıkarın

o zaman bir şey diyemem tabi..doktorlar artık nedense yanaşmıyor kavisli buruna..bilmiyorum neden risklimidir..ben barış çakırın yaptığı burunları beğendim bir de ankarada zühtü demir var..nerdesin bilmiyorum ama..sorunlar çok çıktı evet veli beyde...kapalı ameliyattanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama tabi sen karar vericen artık..emre bey de çok iyi tabi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…