- 14 Mayıs 2011
- 61
- 0
- 96
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
cnm yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm inan ya..Allah yardım etsin cnm çok zor anlıyorum seni..ama inan umutsuz olma emre ilhan bey revizyonda çok başarılıymış formda beş kere ameliyat olanlar bile var sonuçta düzelmiş onların bile..seni anlıyorum ama şu an için zamanını bekle ve ne yap ne et emre bey le görüş yada içine kim siniyorsa cnm..
bence kesin yardım eder canımemre beyden herkes çok memnun bildiğim kadarıyla adı çok bilinen bir doktor sen sıkma canını..bu sefer doğru adrestesin :))))
hlo sahiden ölmek istiyorum . canım o kadar yanıyorki . psikiyatristede eşimin zoruyla gideceğim . bana yardım edebileceğini sanmıyorum çünkü
allahım nasıl bekliycem ben bir sene . günler geçmiyor. bi takvimim var hergün bir gün daha çiziyorum kalemle . sanki teskere bekleyen asker gibi. revizyondanda deli gibi korkuyorum . daha beter olmaktan düzelememekten ömür boyu burnumla uğraşmaktan ölümden korkar gibi korkuyorum
Canım allah yardımcın olsun gercekten yasadıgın cok zor bir durum bende amelıyat olucam eylülde ama korkmaya basladım aklımda 3 doktor var emre ilhan barış cakır bıde bı esteworld estetık merkezi senın burnunu kım yaptı allah askına özelden yaz bana bızede denk gelırse korkuyorum revizyon için emre ilhan yada barış cakırın çok iyi oldugunu duydum onları tavsiye ederim.ayrıca ölmek ıstıyorum falan deme moralını yuksek tut revizyonla butun sorunlarını unutucaksın hersey cok güzel olucak dua ediyorum sana allah yardımcın olsun canım yaa
bildigim kadar 6 ay sonra tekrar ameliyat olunuyor...bir sene beklemene gerek yok gibi...
Canım allah yardımcın olsun gercekten yasadıgın cok zor bir durum bende amelıyat olucam eylülde ama korkmaya basladım aklımda 3 doktor var emre ilhan barış cakır bıde bı esteworld estetık merkezi senın burnunu kım yaptı allah askına özelden yaz bana bızede denk gelırse korkuyorum revizyon için emre ilhan yada barış cakırın çok iyi oldugunu duydum onları tavsiye ederim.ayrıca ölmek ıstıyorum falan deme moralını yuksek tut revizyonla butun sorunlarını unutucaksın hersey cok güzel olucak dua ediyorum sana allah yardımcın olsun canım yaa
ırmak eğer burnun insan içine çıkamayacak kadar kötü değilse sakın ameliyat olma kardeşim . ben yandım siz yanmayın . en güzeli doğal olan . eski burnumu mumla arıyorum . tüm servetimi verebilirim eski burnum için şu an . bu arada doktorun ismini yazamıyorum . ama lütfen o merkezlerde dikkatli ol arkadaşım . !
ırmak eğer burnun insan içine çıkamayacak kadar kötü değilse sakın ameliyat olma kardeşim . ben yandım siz yanmayın . en güzeli doğal olan . eski burnumu mumla arıyorum . tüm servetimi verebilirim eski burnum için şu an . bu arada doktorun ismini yazamıyorum . ama lütfen o merkezlerde dikkatli ol arkadaşım . !
hani sen diyosunya ben çok güzeldim mahvettiler beni işte bende onan korkuyorum herkes cok güzelsin güzellıgını bozma dıo ama bende bu sekılde mutlu değilim ben suan birini tahmın edıyorum ama yazmıcam sen kesın ona yaptırdın yoksa benım soledıgım merkezmi yaa iyicene takıntılı oldum ben emre beyi istiyorum ama onun yeride bıze uzak gidip gelmek sorun olucak.bende dıyorum işte ya eskısınden kötü olursa ben ne yaparım zaten ailem karsı yaptırmama iyicene arada kaldım:44::44::44:[/QUOTE
bende senle aynı durumdayım canım..ailem erkek arkadasım istemiyorlar olmamı..çok fazlada sorun yok aslında sadece iki kemik cıkıntısı var onları törpületmek istiyorum
Lavanta ne yapıcaz yaa iyicene kararsız kaldım:44::44:
sorma ya bende de cok kararsız kaldım..napicaz yaaa
sorma ya bende de cok kararsız kaldım..napicaz yaaa
emre bey çok yogunmuş ağustosa verıyomus amelıyat gunünü ben ona olmak ıstıyorum ama yol mesafesi var gidip gelmem zor olur.sadece yol mesafesi sorun benım için bide su çökme falan oluyor yaa mıllette o kafamı karıstırıyor.korkuyorum benım annem neyı ıstemezse ben yaparsam mutlaka bı sorun yasyorum annem amelıyat olmamı ıstemıyor.bi sorun cıkıcak die korkuyorum ya
emre bey çok yogunmuş ağustosa verıyomus amelıyat gunünü ben ona olmak ıstıyorum ama yol mesafesi var gidip gelmem zor olur.sadece yol mesafesi sorun benım için bide su çökme falan oluyor yaa mıllette o kafamı karıstırıyor.korkuyorum benım annem neyı ıstemezse ben yaparsam mutlaka bı sorun yasyorum annem amelıyat olmamı ıstemıyor.bi sorun cıkıcak die korkuyorum ya
cnm yukarda aslında burnun çok sorunlu olmadığını yazmışsın bence veli beyi düşünebilirsin etki etmek istemem ama herkeste çökme olacak değil çünkü..veli bey fazla kavis yapmıyorda senin burnun güzel olur bence...tabi son karar senin
ama ben kavisli burun istiyorum çünkü benımkı düz uzun kavise takmıs durumdayım kalkık olsun ıstıyorum ama doktorlar kavis yapmaktan yana değillermıs galıba yapmazlarsa ozmn benım ıcın bır anlamı yokkı yaptırmamım ben veli beye kesınlıkle yaptırmam çok soğudum ondan sizi üzmek ıstemem ama hep sorunlu burunlar yapıyor bende korktum ben emre ilhan yada barış çakıra yaptırcam ikisi arasında karar vericem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?