- Konu Sahibi EstetikEditor
-
turkuaz senin sorunun ne . ne kadar beklemen gerekiyor revizyon için ? benim daha çok var 3 ay bile olmadı. emre beylede görüşücem . bide hocası varmış süreya bey galiba . barış çakırea ,nazım çerkeşe , naci çeliğe bildiğim tüm doktorlara gidicem . kurtuluruz inşallah arkadaşım
canım ya sorma ben ayıptır söylemesi düşük bütçeli diye birde çok güvendiğim için başka bir doktora gittim.şimdi 17 günlük burnum ama gerçekten çok vasat bir burun..ne kavis ne başka hiçbirşey yok..inan ameliyatlı olduğu bile nerdeyse belli değil..ve şimdiden sorunlar başladı..hiç içime sinmedi..çok üzüldüm..
inan şuan keşke emre ilhan beye olsaydım diyorum..
buarada sen ameliyat olalı nekadar oldu canım,birde emre beye mi oldun?..
ya ben bu sayfaya ilk kez giriyorumda ondan çok bilmiyorum kusuruma bakma
ya acayip korktum bende..benim burnumda da çok çok büyük bi problem yook yaptırmasam mı nne yapsam acaba ? canım inşallah düzelir ya inan acayip moralim bozuldu çok üzüldüm durumuna
hayır canım emre beye olmadım . revizyon için araştırma yaparken girdim bu başlığa . doktorum ünlü bi kasap . adını veremiyorum . adı batsın . allah bin belasını versin başka birşey demiyorum ..ameliyatım maRTTA oldu. hayatımın dönüm noktası . mutlu bi hayatınm bvarken hayatım zindana döndü. üstelik bir yığın para verip çook ünlü bi hastanede yattım . o kadar eziyet çektim .senin en azından insan içine çıkacak bi burnun var idare edersin revizyona kadar . şükret kardeşim . bu arada para herşeyi çözmüyor. bazen insan çook pahalıyada adi şeyler satın alabiliyor
hlo çok teşekür ederim desteğin için . i nan artık ailemle bile konuşamıyorum . çok üzülüyolar çünkü. içime kapandım .inşallah ölmez yada bi hastalığa yakalanmazda tekrar gülebilirim .
hayır canım emre beye olmadım . revizyon için araştırma yaparken girdim bu başlığa . doktorum ünlü bi kasap . adını veremiyorum . adı batsın . allah bin belasını versin başka birşey demiyorum ..ameliyatım maRTTA oldu. hayatımın dönüm noktası . mutlu bi hayatınm bvarken hayatım zindana döndü. üstelik bir yığın para verip çook ünlü bi hastanede yattım . o kadar eziyet çektim .senin en azından insan içine çıkacak bi burnun var idare edersin revizyona kadar . şükret kardeşim . bu arada para herşeyi çözmüyor. bazen insan çook pahalıyada adi şeyler satın alabiliyor
canım birde lütfen ölümden bahsetme bak gör herşey düzelir..ve o ana kadar biz hep burda sana destek olmak için var olucaz)))
allahım nasıl bekliycem ben bir sene . günler geçmiyor. bi takvimim var hergün bir gün daha çiziyorum kalemle . sanki teskere bekleyen asker gibi. revizyondanda deli gibi korkuyorum . daha beter olmaktan düzelememekten ömür boyu burnumla uğraşmaktan ölümden korkar gibi korkuyorumanladım canım se üzmemeye çalış kendni..ah doktor görünümündeki kasaplar ahhh yaptıkları insan üzmek.sen üzülme olurmu inşallah herşy düzelir..yazılarından anladığım kadarıyla 1 seneden önce revizyon olunmuyormuş galiba?..sende 3 ay oldu demiştin..kalan zamanda su gibi akıp gier gör bak..
buarada genelde emre beyden herkes çok memnun benim duyduğum kadarıyla..
rica ederim canım ya destek olabilirsek birbirimize ne mutlu sende belki rahatlarsın biraz birilerine içini açınca insan konuştukça daha çok çözüm üretebilir inşallah çok mutlu olduğun günleride konuşuruz
rica ederim canım ya destek olabilirsek birbirimize ne mutlu sende belki rahatlarsın biraz birilerine içini açınca insan konuştukça daha çok çözüm üretebilir inşallah çok mutlu olduğun günleride konuşuruz
anna ismini verirsem beni banlarlar. şu kadar söyleyebilirim.. adam ünlü ve özel bi teknikle ameliyat yapıyor.o tekniğe kanıp gittim zaten . bi numarasıda yokmuş . aynen diğer ameliyatlarda ne çekiyosa bundada çektim. olursanız anlarsınız ne dediğimi . inş emre bey banada yardım eder . gideceğim görüşmeyedidi, bencede adamin ismini verde bizlerde uzak duralim kendisinden. ve... sen cok büyük bir depresyona girmissin, orasi kesin. mutlaka bir piskologa yada doktora git, hic deymez bir burun yüzünden okadar üzülüp birde intihari düsünmek. emre ilhanda tüm revizyon ameliyati olanlar cok mutlu gibi, adam kaburgadan bile kikirdak alip bozulmus burunlari tekrar düzeltiyor. diyer doktorlardan haberim yok
insanlar bende bi tuhaflık olduğunu . kaza geçirdiğimi yaDA Bİ HASTALIĞA FELAN YAKALANDIĞIMI SANIYOR . acaip değiştim şu 2 ayda çünkü. burun estetik desem estetik değil . doğal desem hiç değil. bi garipbişey . herkesin burnuna bakıyoerum benimki gibi absürd bi burun ucu gerçekten görmedimcanım etrafındakiler ne düşünüyor? acaba senin mi hoşuna gitmedi ? hala alışamamış olabilir miisn?
haklısın anlıyorum snei canım..ah keşke herkes işini,mesleğini doğru dürüst yapsa..karşısındaki hastayı önemsese halinden anlasa ne güzel olurdu..ama bazen böyle oluyor canım..ama sen sıkma canını..
keşke bende emre beye yaptırsaymışım baştan(
artık kime güveneceğimi şaşırdım . bu adamdan o kadar emindimki hiç başka doktorla görüşmeden direk gidip ameliyat oldum . sağlıklı dünyalar güzeli neşeli bi insanken depresif hasta ve çirkin bi maymuna döndüm . sanki kolum bacağım kopmuş gibiyim . canım çok ama çok acıyor
turkuaz emre beysen herkes memnunmu acabA . bana yardım edebilirmi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?