- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ben senin burnunu çok beğendim, diğerlerinden farklı daha yuvarlak hatlı ve doğal duruyor, benim istediğim gibi.sorunsuz kullanırsın inşallah.
evet yaptigi burunlar gercektende genellikle uzun, kendi yaninda calisan asistaninkinide o yapmis..ince ve uzun, kalkik degil
selam arkadaşlar mart ayında ünlü bir doktora ameliyat oldum. hayatımı karatttı.. aynalara bakamıyorum. o kadar komik bir burun ucum varki insan içine çıkamaz oldum .burnumun ucu kesilip atılmış gibi. uc kısmı kısacık ve burun direğim dışarda duruyor. ayrıca bugün sol tarafta kıkırdak çökmesi olduğunu farkettim .revizyon olmam gerekiyor . bu burunla yaşamam imkansiız . o kadar güzel bir yüzüm vardıki daha önceden . neden bu ameliyatı oldum bilmiyorum . pişmanlık ve vicdan azabınmdan ölmek üzereym . ilaçlarla ayakta duruyorum. intiharı bile düşündüm . emre beye revizyon olsam acaba sorunumu çözermi. kime güveneceğimi şaşırmış haldeyim . doktorumada gözüm kapalı güvenmştim ama hayatımı karattı. çok mutsuzum . lütfen yardım edin
((( üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun bozma moralini herşeyin bir çaresi vardır düzelirr inşallahh (
teşekkür ederim hlo. bir sene nasıl revizyon için bekleyeceğim bilemiyorum . ayrıca revizyon sonrasıda ne olacağım belli değil . allahım nerden bulaştım bu işlere ben . o kadar güzel bi kızdım ki resmen kaşındım . Allah bana cezamı verdi..aynaya baktığım zaman kalbim çarpıyor kendimden korkuyorum . acaip bi surat ifadem oldu.. gerçekten intihar edicem düzelemezzem . böyle yaşayamam ben
teşekkür ederim hlo. bir sene nasıl revizyon için bekleyeceğim bilemiyorum . ayrıca revizyon sonrasıda ne olacağım belli değil . allahım nerden bulaştım bu işlere ben . o kadar güzel bi kızdım ki resmen kaşındım . Allah bana cezamı verdi..aynaya baktığım zaman kalbim çarpıyor kendimden korkuyorum . acaip bi surat ifadem oldu.. gerçekten intihar edicem düzelemezzem . böyle yaşayamam ben
ya gercekten çok üzüldüm. peki ameliyat öncesi tasarım falan yapılmadı mı? inşallah en kısa zamanda sorunun çözülür..boyle mesajları örünce gercekten korkuyorum ameliyattan.
düşünme böyle şeyler canım ya 6 ay sonra yapılıyor revizyon diye biliyorum ne kadar oldu canım senin doktorun ne diyor bu duruma neden düzelmesin elbet düzelir
düşünme böyle şeyler canım ya 6 ay sonra yapılıyor revizyon diye biliyorum ne kadar oldu canım senin doktorun ne diyor bu duruma neden düzelmesin elbet düzelir
3 ay olmadı daha . sol tarafta kıkırdak çöktü. burun c şeklinde duruyor . ne uyku uyuyabiliyor ne yemek yitebiliyorum . ailem üzüntüden mahfoldu. yarın psikiyatriste gideceğim . ağlamaktan gözümde yaş kalmadı . kuaföre bile utancımdan gidemiyorum . aynada kendimi görünce kalbim sıkışıyor. geçen dip boyaya gittiğm de kuaförüm yüzüme garip garip baktı. sanki trakik kazası geçirmiş burun ucum kopmuş gibi. ayrıca burun ucumda kıkırdak kaymaları var . bir burun kanadım daha büyük aşağıya sarkıyor . deliklerim asimetrik .kontrole gitmiycem . adamın suratını bile görmek istemiyorum .
doktorumun ismini yazarsam beni banlarlar quote. bana 10 numara bi burnun var revizyonla 11 yapacam diyor. tam bi gerizekalı. üstelik heryerde reklamı olan biri . resmen palyaçoya çevirdi beni . hiç ölçmemiş biçmemiş keserken.. allah bin belasını versin başkA Bi şey demiyorumcanım sakıncası yoksa doktorunu öğrenebilir miyiz? peki doktorun ne yorum yapıyor kabul ediyor mu hatasını
bencede bir daha gitme o doktora canımm(( allah yardımcın olsun ama ümitsizliğe kapılma canım emre bey revizyonda falan iyi diye biliyorum en azından git kendisinden fikir al durumunla ilgili neler yapılabilir belki duyduğun olumlu şeylerden sonra biraz daha rahatlarsın
inşallah hlo. barış çakıra da gitmeyi düşünüyorum .emre ilhan da aklımda .doktor doktor gezeceğim artık . allah sonumu hayır etsin .naci çelik,nazım çerkeşte belki yardım edebilir . offff gerçekten dibe vurdum . hayatımda hiöç bu kadar ağlayıp mutsuz olmamıştım . lütfen bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?