emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben senin burnunu çok beğendim, diğerlerinden farklı daha yuvarlak hatlı ve doğal duruyor, benim istediğim gibi.sorunsuz kullanırsın inşallah.

selam arkadaşlar mart ayında ünlü bir doktora ameliyat oldum. hayatımı karatttı.. aynalara bakamıyorum. o kadar komik bir burun ucum varki insan içine çıkamaz oldum .burnumun ucu kesilip atılmış gibi. uc kısmı kısacık ve burun direğim dışarda duruyor. ayrıca bugün sol tarafta kıkırdak çökmesi olduğunu farkettim .revizyon olmam gerekiyor . bu burunla yaşamam imkansiız . o kadar güzel bir yüzüm vardıki daha önceden . neden bu ameliyatı oldum bilmiyorum . pişmanlık ve vicdan azabınmdan ölmek üzereym . ilaçlarla ayakta duruyorum. intiharı bile düşündüm . emre beye revizyon olsam acaba sorunumu çözermi. kime güveneceğimi şaşırmış haldeyim . doktorumada gözüm kapalı güvenmştim ama hayatımı karattı. çok mutsuzum . lütfen yardım edin

resım koyarsan yorum yapabılırız sanırım gecmiş olsun

((( üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun bozma moralini herşeyin bir çaresi vardır düzelirr inşallahh(

resim koymak istemiyorum . o kadar moralim bozukki eşimle bile aram bozuldu. hayattan kendimi soyutladım . doktora kontrole bile gidesim yok. burun dudak mesafem o kadar açıkta ki resmen maymuna benziyorum . eski resimlerime bakamıyorum . 24 saat ağlıyoırum . ölmek istiyorum .

((( üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun bozma moralini herşeyin bir çaresi vardır düzelirr inşallahh(

teşekkür ederim hlo. bir sene nasıl revizyon için bekleyeceğim bilemiyorum . ayrıca revizyon sonrasıda ne olacağım belli değil . allahım nerden bulaştım bu işlere ben . o kadar güzel bi kızdım ki resmen kaşındım . Allah bana cezamı verdi..aynaya baktığım zaman kalbim çarpıyor kendimden korkuyorum . acaip bi surat ifadem oldu.. gerçekten intihar edicem düzelemezzem . böyle yaşayamam ben

ya gercekten çok üzüldüm. peki ameliyat öncesi tasarım falan yapılmadı mı? inşallah en kısa zamanda sorunun çözülür..boyle mesajları örünce gercekten korkuyorum ameliyattan.

düşünme böyle şeyler canım ya 6 ay sonra yapılıyor revizyon diye biliyorum ne kadar oldu canım senin doktorun ne diyor bu duruma neden düzelmesin elbet düzelir

ya gercekten çok üzüldüm. peki ameliyat öncesi tasarım falan yapılmadı mı? inşallah en kısa zamanda sorunun çözülür..boyle mesajları örünce gercekten korkuyorum ameliyattan.

tASArım yapıldı ama alakasız bir sonuç çıktı. üstelik 3d bilgisayarlı tasarım bile yaptırdım . ama şu an burnum kısacık alt kısmı yok. burun tipi aşırı kesilmiş ve burun delikleri arasındaki kemiğim dışarda duruyor . resmen burnum havada ve burun ucum bi garip altı yok. delikler yanlara doğru kilise çanı gibi genişliyor. eskiden bile daha zarif bir burun ucum vardı . adam resmen tüm kıkırdakları burun ucumu toplamış gibi. bazen burnun ucumu kesip atasım geliyor. ayrıca burun ortasındaki kemiği incecil yapmış . burun ucum kocamn ve dümdüz . allahım ne olur beni affet . lütfen yardım et . kalbim sıkışıyor . nhefes alamıyorum

düşünme böyle şeyler canım ya 6 ay sonra yapılıyor revizyon diye biliyorum ne kadar oldu canım senin doktorun ne diyor bu duruma neden düzelmesin elbet düzelir

hlo kesin revizyon olucam . çünkü sahiden tipim bi hggarip oldu. idare edebilcek gibi bir burnum bile yok. i nan çökmeyi yamulmayı bi şekilde idare ederim . ama yüzüm özellikle ağzım bi garip duruyor. doktor revizyon yapacağını ama beklemem gerrektiğini söyledi. ama ben tekrar o salağa gidermiyim bilmiyorum . bir daha bana dokunmasını istemmiyorum. adamı bu forumlardan bulup ameliyat oldum . allah kahretsin . bence bu sitede bu adamın ve başka doktorların birsürü personeli reklam yapıyor . kimseye kanmayın arkadaşlar çok dikkatli olun . ben yandım siz yanmayın

3 ay olmadı daha . sol tarafta kıkırdak çöktü. burun c şeklinde duruyor . ne uyku uyuyabiliyor ne yemek yitebiliyorum . ailem üzüntüden mahfoldu. yarın psikiyatriste gideceğim . ağlamaktan gözümde yaş kalmadı . kuaföre bile utancımdan gidemiyorum . aynada kendimi görünce kalbim sıkışıyor. geçen dip boyaya gittiğm de kuaförüm yüzüme garip garip baktı. sanki trakik kazası geçirmiş burun ucum kopmuş gibi. ayrıca burun ucumda kıkırdak kaymaları var . bir burun kanadım daha büyük aşağıya sarkıyor . deliklerim asimetrik .kontrole gitmiycem . adamın suratını bile görmek istemiyorum .

bencede bir daha gitme o doktora canımm(( allah yardımcın olsun ama ümitsizliğe kapılma canım emre bey revizyonda falan iyi diye biliyorum en azından git kendisinden fikir al durumunla ilgili neler yapılabilir belki duyduğun olumlu şeylerden sonra biraz daha rahatlarsın

canım sakıncası yoksa doktorunu öğrenebilir miyiz? peki doktorun ne yorum yapıyor kabul ediyor mu hatasını
doktorumun ismini yazarsam beni banlarlar quote. bana 10 numara bi burnun var revizyonla 11 yapacam diyor. tam bi gerizekalı. üstelik heryerde reklamı olan biri . resmen palyaçoya çevirdi beni . hiç ölçmemiş biçmemiş keserken.. allah bin belasını versin başkA Bi şey demiyorum

inşallah hlo. barış çakıra da gitmeyi düşünüyorum .emre ilhan da aklımda .doktor doktor gezeceğim artık . allah sonumu hayır etsin .naci çelik,nazım çerkeşte belki yardım edebilir . offff gerçekten dibe vurdum . hayatımda hiöç bu kadar ağlayıp mutsuz olmamıştım . lütfen bana dua edin

canım gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor zor bir durum senin için ama atlatılamayacak bişey değildir canım bir çok insan 2.revizyondan sonra çok güzel burunlara sahip oluyolar sen yeterki iyi olacağını düşün

artık kime güveneceğimi şaşırdım . bu adamdan o kadar emindimki hiç başka doktorla görüşmeden direk gidip ameliyat oldum . sağlıklı dünyalar güzeli neşeli bi insanken depresif hasta ve çirkin bi maymuna döndüm . sanki kolum bacağım kopmuş gibiyim . canım çok ama çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…