emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ilk ameliyatinizsa 7000 tl beni ekleyebilirsiniz ozel albumum var :)

Kizlar cumartesi gunu saat 5 de gidiyoruz dimi ? Emre beye haber verdim bekliyor bizi cunku:) biz 3 kisi geliyoruz kardesim ben ve albumlerimdeki sarisin arkadasim:)
neredeyse bugün gelemeyeceğimi yazcaktım:S galatasaray trabzon maçına gitcektik biz uyanana kadar biletler tükenmiş zaten alamadık kardeşimle geliyoruz:)

Bana cevap veren ve eklyen arkdaslara tesekkur ediyorum ozel mesaj hala atamiyorum ne yazik ki mesaj yazim cok dusuk forumda ama gercekten cok basarili guzel burunlar yapmis Emre bey herkese geis olsun gule gule kullansin darisi basima kisa zmanda insallah:)

Ilk ameliyatinizsa 7000 tl beni ekleyebilirsiniz ozel albumum var :)

Kizlar cumartesi gunu saat 5 de gidiyoruz dimi ? Emre beye haber verdim bekliyor bizi cunku:) biz 3 kisi geliyoruz kardesim ben ve albumlerimdeki sarisin arkadasim:)

Ama bende gelmek istiyordumdaha yeni gittim kontrole..valla karşıda olmasa yine gelirdim tanışmak istiyorum hepinizle neyse kısmet bir dahaki sefere artık..bir günde biz biryerlerde bir araya gelsek sohbet muhabbet güzel olmazmı kızlarrr:)

Emre bey 3 ay izin vermiyor hatta ben 4 ay gitmemistim spora

ben de sabırsızlıkla spor yapacağım zamanı bekliyorum. geçenlerde bende sormuştum dediğin gibi 3 aya kadar izin vermiyor.ya aslına bakarsan ben biraz pilates yapayım dedim baktım burnum zorlanıyor. kulağıma birden Emre beyin söyledikleri geldi tırstım bıraktım:18::18: Doktor sözü dinlemek lazım hamlaşacam böle giderse yaaaa bir de spora yeniden başlayınca kaslar kendine gelene kadar çekecez ağrıları eee bir de yaz geldi ama yapacak bir şey yok zamanı beklemek gerek. sadece spor değil tabi geçenlerde roman dansı yapayım dedim burnumun direği sızladı resmen göbüş bile atamıyoz yaaa

bende acıbadem istedim fakat yapmıyorlar dediler. benımde bildiğim yapıyorlardı. kafam karıştı

14 haziran kardeşim 20 haziranda da benim emre beye ameliyatım var. biraz korku var ama inşallah çabucak atlatırız.

14 haziran kardeşim 20 haziranda da benim emre beye ameliyatım var. biraz korku var ama inşallah çabucak atlatırız.

Narden sen de geel cok sevinirizzzzz :) gelebilirsen gel kontrol amacli gitmiyoruzki ztn :) kontrolu gelen arkadaslar icin ikisi bir arada cikmis olcak:)

Karazeytin ne alemsin yaaa roman dansin da olmasin nolcak o eksik kalsin spor da yok maalesef en az 3 ay ben sizin yerinize de yaparim

Emush gecmis olsuuun simdiden hic korkmayin rahat geciyor:)

emre bey'in yaptığı burunları çok beğendim. hatta yarın başka bir doktora olacak ameliyatımı erteledim.ama nasıl randevu alabilirim kendisinden

emre bey'in yaptığı burunları çok beğendim. hatta yarın başka bir doktora olacak ameliyatımı erteledim.ama nasıl randevu alabilirim kendisinden

Internetten muaynehanesinin numarasini bulup asistanlarindan randevu alabilirsiniz ya da facebooktan ulasabilirsiniz

Canım şimdiden geçmiş olsun .korkulacak hiç bir şey yok.ameliyat olduğunu bile anlamıyorsun . Sıkıntı çekeceğin 1 hafta. O da yatağa yatırmıyor çok şükür. Kardeşinin tamponları çıktığı gün ameliyat olacaksın bu kadar çabuk geçiyor merak etme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…