emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar cumartesi günü kızımın okulunda bi organizasyon var, eğer saati uyarsa ben de gelicem...kaçta orda olucaksınız?

ama sen de gel lütfen lütfen lütfen sen kızceni ihmal etme zaten orada çok bekleniyor. o zamana kadar gelirsin sanırsam ama biz de hala kaçta toplanırız bilmiyorum. dilekcim saatte kararlaştıralım da herkes ona göre kendini ayarlasın canım.

evet canım bana da yetişirim gibi geliyor..ne diicem ama, zaten çok kalabalık oluyo orası, emre bey kızmaz di mi bu yaptığımıza? :) rahatsızlık vermeyelim de...gerçi haber var galiba

evet canım bana da yetişirim gibi geliyor..ne diicem ama, zaten çok kalabalık oluyo orası, emre bey kızmaz di mi bu yaptığımıza? :) rahatsızlık vermeyelim de...gerçi haber var galiba
zeyna yetişirsin 6 kişi oldu diyebiliriz şuan:))) yok kendisi söylemiş dileğe canım ama cumartesi bize uyduğu için öyle dedik bundan Emre beyin haberi varmı bilmiyorum hep yoğun sonuçta ona hangi gün hangi saat uyuyo acaba:))

mrb ark ben 2bucuk ay once ameliyat oldum ama hiç beğenmedim çok kötü oldu oyüzden tekrar olmayı düşünüyorum revizyon için doktor araştırıyorum emre beye revizyon olan varmı acaba fiyat nasıl 2. amleiyat herzaman daha zor diyorlar ?

merhaba..revizyon için emre bey çok iyi bir tercih bence..ben 2 ay önce revizyon ameliyatımı oldum kendisine..çok memnunum..gerçekten çok çok iyi bir doktor.. revizyon fiyatları ilk ameliyata göre daha pahalı

6 kişi mi bir isim listesi alabilir miyim acaba:26:Emre bey toplaşmamızı kendi istemiş sanırım ama dediğin gibi cumartesi uygun olur mu gelince sormak lazım. Dilekcim haber verir sanırım bizlere.ama hafta içi akşamları daha yoğun oluyor diye biliyorum. cumartesi daha iyi olur kanımca:)

dilek ve kız kardeşi
ben ve kız kardeşim
karazeytin
zeyna...

Son düzenleme:

canım öncelikle çok geçmiş olsun. üzüldüm daha yeni ameliyat olmuşsun bir de . insan isteğini bulamayınca gerçekten hayal kırıklığı yaşıyor. ben de 25 gün önce revizyon oldum canım Emre İLHAN' a . şuan daha yeni olmasına rağmen yeni burnumla o kadar çok mutluyum anlatamam. baştan ne konuştuysak o oldu canım. şuana kadar da bir aksilik yaşamadım. zaten buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine ben de Emre Bey de karar vermiştim ve bu yüzden ne kadar doğru karar vermişim daha iyi anladım. ilk ameliyatımda burnumun estetiğini çok bozmuşlardı sağolsun Emre bey tüm sorunlarımı giderdi. kesinlikle düzeltme ameliyatlarında Emre beye güvenebilirsin canım. bu arada siz hangi doktora ameliyat oldunuz? neden istediğiniz gibi olmadı merak ettim. :26:

çoksağol canım benim. o zaman bu listeye alıntı yaparak devam edelim. gelebilecek olan arkadaşlar ismini altına ekleyebilir.

Tabiki haberi var emre beyin :) soyledim cumartesi gelicez diye :) ama saat konusmadik ben ogreniyim kacta musaitse o zaman gideriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…