emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bisi ben de revizyon düsünüyorum kalın derili burnum var,Emre beye. seni arkadaş olarak ekliyorum fotolarını merak ettim öncesi sonrası:)

inş canım cok saol cevap verip yazdıgın için korkuyorum ve bu korku hergun benımle ve inatla olucam diye korkumu bastırıyorum. nice insanlar oldu kimseye bişi olmadı diye kendımı teselli edıyorum ne zamandır aklımda zaten. bu kadar yakınken bana bu fırsat, kaçırmak istemıyorum umarım hepımızın hersey gönlumuzce olur :) en büyük destekçim ve olmamı benden çok isteyen annem var şükürler olsun ki :)

Ben de Emre Beye revize burun ameliyatı olmak istiyorum.Fiyatları biraz pahalıymış sanırım ne kadar ödediniz kızlar siz?Benim burun derim kalın burun derisi kalın olan ve daha sonra ufalan memnun olan var mı?

Bisi ben de revizyon düsünüyorum kalın derili burnum var,Emre beye. seni arkadaş olarak ekliyorum fotolarını merak ettim öncesi sonrası:)

Ninadefuego, ben de kalin deriliyim bisi de cok yakin arkadasim ayni hafta olduk biz :) ikimiz de cok memnunuz burunlarimiz kuculdu cok kibar oldu benim burnum kalkik ve kavisli bisi nin burnu bana gore daha dogal oyle istedik ikimizde farkli:) o albumu kaldirdi ben bir ara ikimizin fotografini koyarim bakarsin:) benm ozel albumum var istersen ekleyip bakabilirsin:) revizyon hakkinda da emre beye revizyon olanlar yardimci olacaktir:)

canım ne şanslısın ki dediğin gibi annen var sana destek olacak. tek yapman gereken korku değil heyecan duyman canım. ben de aksine bir an önce zamanım gelsin de şu kötü görüntüden kurtulayım diye sabırsızlıkla beklemiştim. inan canım korkuyla yaşama gerçekten emin ellerdesin. Emre beye güven ve rahat ol canım.bak herkes ne kadar da memnun. sen de iyileşme sürecini bitirdikten sonra sevincini paylaşacağından eminimboşuna korkmuşum diyeceksin:26:

Ben de Emre Beye revize burun ameliyatı olmak istiyorum.Fiyatları biraz pahalıymış sanırım ne kadar ödediniz kızlar siz?Benim burun derim kalın burun derisi kalın olan ve daha sonra ufalan memnun olan var mı?

ben de 1 ay önce revizyon ameliyatı oldum Emre beye. daha iyileşme sürecindeyim. buna rağmen şu haliyle bile çok mutluyum. istediğim gibi bir burna sahip oldum düzeltme ameliyatlarda evet fiyatlar farklı oluyor. 10 bin civarında yanlış hatırlamıyorsam . ama sen yine de Emre beyin muayenehanesini arayıp bilgi alabilirsin.:26:

Dr emre bey çok başarılı bir ameliyat ılduğunu söledi 7.5 saat sürdü. Kaburgadan kıkırdak aldı.işallah artık nefes alabilicem

canım çok geçmiş olsun.zor bir ameliyatmış demek( Emre beye buradan kocaman maşallah 7,5 saat revizyon ameliyatların da süre bu kadar uzun olabiliyor. Burun yeniden inşa ediliyor resmen. başarılı bir ameliyat olmuş sonuçlarını da en kısa zamanda görürüz inşallah.

20 haziranda emre beye ameliyatım var ve bende çok korkanlardanım. ama mesajın içimi çok rahatlattı. inşallah dediğin gibi burada mutluluğumuzu paylaşabiliriz.

20 haziranda emre beye ameliyatım var ve bende çok korkanlardanım. ama mesajın içimi çok rahatlattı. inşallah dediğin gibi burada mutluluğumuzu paylaşabiliriz.

ayyy ne demek canım benim .hepimiz bu yollardan geçtik.ister istemez tedirgin oluyor insan. ama aksine ben revizyon ameliyatı olacağım için mutluydum.sonucunda güzel bir burna sahip olacağını düşünmen korkunu yenmeye yeter cnm. Burada bulunup Emre beye ameliyat olan arkadaşların olumlu yorumları beni de ameliyata kokusuz girmemi sağlamıştı. sen de öyle düşün canım.ameliyatta geçen süre ve sonrası ağrı sızın bile olmayacak. tek aklına gelen bir an önce yeni burnunu görmek olacak. ameliyat sonrası da paylaşımlarını bekliyoruz canım.aramızda kalsın sağım solum ayna ile çevrili baktıkça gülüyorum. seviyorum burnumu çünkü

canım çoooooooooookkkkkkk tşk ederim inan yatıyorum kalkıyorum amelıyat :) bu amelıyatı cok istiyorum hayatım değişcekmiş gibi...bende bu göruntuden kurtulmak istiyorum bi an önce hersey gönlümüzce olur ...bi hayırlısıyla olim burda an ve an herseyi paylaşcam zaten

benımde 21 hazıran hemen senden 1 gun sonra hadı hayırlısı

Aman allahim, gozlerime inanamiyorum, ZENCE ameliyat tarihi almis! Kiz, sende yakinda guzel burunlu hatunlar klubune katilacaksin yani..Cok sevindim senin adina canim. Bak sonunda sende olcan bu ameliyati.

Heyecan baslamistir sende, artik ameliyatla yatip kalkarsin, ruyalarinda bile onlarca kez ameliyat oluyorsun, burun istedigin gibi olmuyor filan gibi kabuslar.. Birde bakmissinki ameliyat tarihi gelmis, heyecan dorukta, sabaha kadar uyuyamiyorsun. Sonunda bekledigin an geliyor.. Hastaneye giderken, hala ruyadamiyim diye kendi kendine konusuyorsun. Hersey bianda o kadar cabuk geciyor ki, bi bakmissin ameliyattan cikmissin, odanda cok mutlu halde sabirsizlikla burnunu gormek icin bekliyorsun. Aynaya bakiyorsun, sonunda oldum diyorsun..
Cok guzeldi o gunler, ben hala hatirladikca, o gunki mutlulugumu hissedebiliyorum.

Seninde ameliyat sonrasi yasadiklarini burdan okuruz insallah. Bu gunlerin, bu heyecanin tadini cikar canim. Sormak istedigin birsey olursa, herzaman sorabilirsin.

sevgi yorumunu okuyunca yüzümde bi tebessim oluştu cok tatlısın :) saol canım...inan bende bu burunla yaşamak istemıyorum daha önce hiç amelıyat deneyimim olmadığı için narkoz korkum var doğal olarak. acaba ölür müyüm? uyusam uyanabilcekmiyim tarzında sorular komik olduğunu bende biliyorum ama kafa basmayınca basmıyor işte napalım hergun ruyamda gecemde gunduzumde amelıyat var içim bi tuhaf amelıyat arefesı sanırım hiç uyuyamıcam daha şimdiden böyleysem sonrasını düşünemiyorum . şuan bunları yazarken bile içim tuhaf oldu sankı sımdı amelıyat olcakmışım gibi
çok saol tatlım sorum olursa sorarım tabiki hemde seve seve . yaklaşsın bi tarıh o zaman artar sorularım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…