- 12 Kasım 2012
- 1.578
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.861
merabaa amelıyt olalı 14,5 ay :) oldu ve maksmm kalın derılı bı burnm olmasına ragmn sabırla bekledım hala dahada beklıyorum 2 senem vardı cogu gıttı azı kaldı:) ama suanda bıle her acıdan cok mutlu ve memnunm
inş canım cok saol cevap verip yazdıgın için korkuyorum ve bu korku hergun benımle ve inatla olucam diye korkumu bastırıyorum. nice insanlar oldu kimseye bişi olmadı diye kendımı teselli edıyorum ne zamandır aklımda zaten. bu kadar yakınken bana bu fırsat, kaçırmak istemıyorum umarım hepımızın hersey gönlumuzce olur :) en büyük destekçim ve olmamı benden çok isteyen annem var şükürler olsun ki :)hiç korkma canım yaaa ameliyat olduğunu bile anlamıyorsun. ve ameliyathaneye girdiğini bile hatırlamayacaksın. o yüzden korkusuz giriyorsun ameliyata. gözünü açtığında bile fark edemiyorsun. ağrı sızında olmuyor çok şükür.sadece ameliyat sonrası geçireceğin 1 hafta sıkıcı o kadar. oda öle ağrılı bir süreç değil zaten. sadece görüntünü beğenmiyeceksinbiraz şiş biraz mor surat bir süre aynaya bakmazsın olur biter.gerçi benim elimden ayna eksik olmadı ama benim yaptığımı yapma sadece heyecan olmalı sen de canım. o da yeni güzel bir burna sahip olacağın için. benim 1 ay nasıl geçti anlamadım bile herşeyden önemlisi harika bir doktorumuz var emin ellerdesin canım merak etme.
evet çok geç saatte ameliyat olmuşsun.canım çok geçmiş olsun. ne durumdasın merak ettim.
Ben de Emre Beye revize burun ameliyatı olmak istiyorum.Fiyatları biraz pahalıymış sanırım ne kadar ödediniz kızlar siz?Benim burun derim kalın burun derisi kalın olan ve daha sonra ufalan memnun olan var mı?
Bisi ben de revizyon düsünüyorum kalın derili burnum var,Emre beye. seni arkadaş olarak ekliyorum fotolarını merak ettim öncesi sonrası:)
inş canım cok saol cevap verip yazdıgın için korkuyorum ve bu korku hergun benımle ve inatla olucam diye korkumu bastırıyorum. nice insanlar oldu kimseye bişi olmadı diye kendımı teselli edıyorum ne zamandır aklımda zaten. bu kadar yakınken bana bu fırsat, kaçırmak istemıyorum umarım hepımızın hersey gönlumuzce olur :) en büyük destekçim ve olmamı benden çok isteyen annem var şükürler olsun ki :)
Ben de Emre Beye revize burun ameliyatı olmak istiyorum.Fiyatları biraz pahalıymış sanırım ne kadar ödediniz kızlar siz?Benim burun derim kalın burun derisi kalın olan ve daha sonra ufalan memnun olan var mı?
Dr emre bey çok başarılı bir ameliyat ılduğunu söledi 7.5 saat sürdü. Kaburgadan kıkırdak aldı.işallah artık nefes alabilicem
Dr emre bey çok başarılı bir ameliyat ılduğunu söledi 7.5 saat sürdü. Kaburgadan kıkırdak aldı.işallah artık nefes alabilicem
canım ne şanslısın ki dediğin gibi annen var sana destek olacak. tek yapman gereken korku değil heyecan duyman canım. ben de aksine bir an önce zamanım gelsin de şu kötü görüntüden kurtulayım diye sabırsızlıkla beklemiştim.inan canım korkuyla yaşama gerçekten emin ellerdesin. Emre beye güven ve rahat ol canım.bak herkes ne kadar da memnun. sen de iyileşme sürecini bitirdikten sonra sevincini paylaşacağından eminim boşuna korkmuşum diyeceksin:26:
20 haziranda emre beye ameliyatım var ve bende çok korkanlardanım. ama mesajın içimi çok rahatlattı. inşallah dediğin gibi burada mutluluğumuzu paylaşabiliriz.
canım çok geçmiş olsun.zor bir ameliyatmış demek( Emre beye buradan kocaman maşallah 7,5 saat revizyon ameliyatların da süre bu kadar uzun olabiliyor. Burun yeniden inşa ediliyor resmen. başarılı bir ameliyat olmuş sonuçlarını da en kısa zamanda görürüz inşallah.
canım ne şanslısın ki dediğin gibi annen var sana destek olacak. tek yapman gereken korku değil heyecan duyman canım. ben de aksine bir an önce zamanım gelsin de şu kötü görüntüden kurtulayım diye sabırsızlıkla beklemiştim.inan canım korkuyla yaşama gerçekten emin ellerdesin. Emre beye güven ve rahat ol canım.bak herkes ne kadar da memnun. sen de iyileşme sürecini bitirdikten sonra sevincini paylaşacağından eminim boşuna korkmuşum diyeceksin:26:
benımde 21 hazıran hemen senden 1 gun sonra hadı hayırlısı20 haziranda emre beye ameliyatım var ve bende çok korkanlardanım. ama mesajın içimi çok rahatlattı. inşallah dediğin gibi burada mutluluğumuzu paylaşabiliriz.
benımde 21 hazıran hemen senden 1 gun sonra hadı hayırlısı
Aman allahim, gozlerime inanamiyorum, ZENCE ameliyat tarihi almis! Kiz, sende yakinda guzel burunlu hatunlar klubune katilacaksin yani..Cok sevindim senin adina canim. Bak sonunda sende olcan bu ameliyati.
Heyecan baslamistir sende, artik ameliyatla yatip kalkarsin, ruyalarinda bile onlarca kez ameliyat oluyorsun, burun istedigin gibi olmuyor filan gibi kabuslar.. Birde bakmissinki ameliyat tarihi gelmis, heyecan dorukta, sabaha kadar uyuyamiyorsun. Sonunda bekledigin an geliyor.. Hastaneye giderken, hala ruyadamiyim diye kendi kendine konusuyorsun. Hersey bianda o kadar cabuk geciyor ki, bi bakmissin ameliyattan cikmissin, odanda cok mutlu halde sabirsizlikla burnunu gormek icin bekliyorsun. Aynaya bakiyorsun, sonunda oldum diyorsun..
Cok guzeldi o gunler, ben hala hatirladikca, o gunki mutlulugumu hissedebiliyorum.
Seninde ameliyat sonrasi yasadiklarini burdan okuruz insallah. Bu gunlerin, bu heyecanin tadini cikar canim. Sormak istedigin birsey olursa, herzaman sorabilirsin.
Emre hoca burun ameliyetını kaça yapıyor acaba ortalama bir fiyat söyleyebilirmisiniz
birde ben ankarada yaşıyorum çok zor olurmu ist yaptırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?