emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar bende bi bucuk ay sonra amelyat olacagim cok korkuyorum bakalim yurtdsiindan gidecegim icin hic bisey de bilmiyorum cok zor yaaa korkuyorum

Arkadaslar bende bi bucuk ay sonra amelyat olacagim cok korkuyorum bakalim yurtdsiindan gidecegim icin hic bisey de bilmiyorum cok zor yaaa korkuyorum

öncelikle aramıza hoşgeldin canım. neden korkuyorsun ki:26:korkulacak hiç bir şey yok. aksine sevinmen lazım. ameliyat olacağına göre şuan ki durumundan memnun değilsin. 1,5 ay sonra bu sıkıntılarından kurtulacağını düşün canım. çünkü en zor aşamayı atlatmışsın. sadece ameliyat zamanını beklemek kalıyor. yurdışında olman bir şeyleri değiştirmez canım. sana her şey en ayrıntısına kadar anlatılacak zaten. buradan da bizler sana yardımcı oluruz.sormak istediğin kafana takılan birşeyler olursa her zaman yanında olacağımızı bil isterim. benimde ameliyatım çok uzun süre olmadı.1,5 ay önce oldum. ama buradaki arkadaşların tecrübelerinden çok faydalandım. sağolsunlar çok yardımcı oldular. herkes burada çok sıcak. umarım sende en kısa zamanda korkularını yeneceksindir. tek düşünmen gereken burnunun çok güzel olacağı olmalı. şimdiden geçmiş olsun

emre ilhan hakkında hiç kötü deneyime sahip olan var mı kızlar. ben bu yaz ameliyat olacağım ve hala doktora karar veremedim çok zor durumdayım!!!

emre ilhan hakkında hiç kötü deneyime sahip olan var mı kızlar. ben bu yaz ameliyat olacağım ve hala doktora karar veremedim çok zor durumdayım!!!

capa da op.dr.sadullah karuna ameliyat olan varmi aranizada ben ona olmayi dusunuyorumda lutfen yardimmm.

selsellcim hoşgeldin öncelikle. doktor araştırmanı iyi yaptın mı:26: yazın olmayı düşünüyorsan en azından aklında olan isimlerle görüşme yap. aklına takılanları rahatça sorabileceğin imkanın olur. ona göre doğru kararı vereceğinden eminim. ama en kötü şey tereddütlerinin olması canım. doktor seçimi önemli.
ben Emre beye ameliyat oldum. 1,5 ay geçti ve sonuçtan çok memnunum. Emre beyi seçerken de çok araştırma yaptım ve hiç bir kötü yorum okumadım. aksine çok olumlu yorumlara rastladım. kafama yatan da en çok Emre bey oldu. daha samimi ve abartmayı seven biri değildir. neyse olanı söyler. ve gördüğüm kadarı ile de hasta kendini hazır hissetmediği sürece de ameliyatı yapmaz.burada güven çok önemli ve ben Emre beye güvendim ve sonucunda da yanılmadığı gördüm. umarım sen de en kısa zamanda doğru kararı verirsin.şimdiden geçmiş olsun.

eurocreme sen de hoşgeldin... burada sadullah karuna ameliyat olan hastayı pek bulamazsın sanırım.genelde Emre İLHAN ın hastalarının paylaşım alanı. sanırım doktorlar ve tavsiyeler ya da burun estetiği olacakların paylaşım alanlarında sana daha da yardımcı olacaklardır. ama ameliyatla ilgili kafana takılanlar olursa burdan da yardımcı olabiliriz

canım yorum için çok teşekkür ederim. internetten çoğu doktoru araştırıp yorumlarını okudum ve kafamda tek isim belirdi o da emre ilhan. ben istanbulda okuyorum aslen eskişehirliyim ve 1 hafta sonra okulum bitiyor dönmek zorundayım o yüzden farklı farklı doktorlara görüşüp kıyaslama yapma imkanım yok. internetten araştırıp bir doktorda karar kılıp onunla görüşüp dönmeyi planlıyorum ama senin yorumundan sonra korktum açıkçası çok aceleye getirip acemice mi karar veriyorum acaba sonuçta geri dönüşü olmayan birşey ve burnum benim 10 yıllık takıntımdır. kötü olursa hayattan soğurum bir de senin için sakıncası yoksa burnunun fotoğrafını görme imkanım var mı acaba merak ediyorum

Canım yanlış bişeymi söyledim bilemedimseni biraz kararsız gördüm o yüzden olması gerekenleri söyledipimî düşünüyorum.sonuç itibari ile herkes araştırma yapıp bir karar veriyor.ben de en doğru kararı verdiğini tekrar tekrar dile getirmek istedim.sen de eğer araştırma yapıp Emre bey de karar kıldıysan hiç düşünme derim.en doğru kararı vermişin canım .sonuna kadar güvenebilirsin.ama biz burdan ne dersek diyelim görüşmeni tavsiye ederim.nasıl olsa istanbuldasın.10 yıl beklemişsin .geçen zamana yazık.ben de 8 yıl bekledim .kendime o kadar kızdım ki .gerek yok.mutlu olmak için bir gün bile beklenmez.ben de eşimden dolayı Eskişehire her sene giderim.oraya dönsen bile çok uzun mesafe değil.gelir gidersin canım.bence hiç vakit kaybetme.keşke daha önce olsaymışım diyeceksin tıpkı benim gibi:))bu arada albümüm açık herkese bakabilirsin.daga 2 ay bile olmadı.bu haliylede çok beğeniyorum ben:))

tabi ki yanlış bir şey söylemedin söylediğin her şey doğru. ben sadece karar aşamasında çok mu aceleci davrandım diye düşündüm. ama bu yorumundan sonra emre bey bana daha sıcak gelmeye başladı sanırım tercihim o olacak tabii görüştükten sonra. albümüne de bakamadım maalesef 25 mesaj sınırına takıldım

selsellcim ne yaptın canım görüştün mü? yazın ameliyat olmak istiyordun ya merak ettim:26:

selsellcim ne yaptın canım görüştün mü? yazın ameliyat olmak istiyordun ya merak ettim:26:

maalesef istanbulda ameliyat olamayacağım. annem kontrollere gelip gitmem ve kalıcak yer sıkıntısı yüzünde vazgeçirdi beni( şimdi de ankarada iyi bir doktor araştırıyorum. tam sonuca yaklaşmışken en başa döndüm yani

sen araştırmanı yap canım. doktor seçimi çok önemli çünkü. içine sinen bir doktor bulursun inşallah.baktın olmadı atlar gelirsin buralara canım.

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza :) burnundan memnun olmayan birde ben varım bende çok doktor araştırması yaptım ama nedense emre ilhana fazla güveniyorum daha görüşmeye gitmedim ama fazlası ile güveniyorum 3 ağustosta randevu aldım görüşmeye gideceğim ama hala çok korkuyorum...

emre beye ameliyat olmuş arkadaşlarının fotoğraflarına bakabilir miyim. arkadaş olarak eklemeniz mümkün mü acaba :) birde mesaj hakkımı doldurmam gerekiyor sanırım bakabilmem için

emre beye ameliyat olmuş arkadaşlarının fotoğraflarına bakabilir miyim. arkadaş olarak eklemeniz mümkün mü acaba :) birde mesaj hakkımı doldurmam gerekiyor sanırım bakabilmem için

Beni ekleyebilirsiniz albumum var :) 25 mesaj hakkini doldurmaniz gerekiyor gorebilmek icin. Emre beye guvenmekte cok haklisiniz cok cok iyi bir cerrah memnun olmayan hastasina hic rastlamadim ben cok memnunum darisi basiniza :)

Arkadaşlar emre beye ilk görüşmeme gittim, çok memnun kaldım. Kendîsi çok ilgîli ,bütün soruları cevaplıyor, güler yüzlü insanı rahatlatıyor, güven veriyor, ameliyatımı olmaya karar verdim, artık hayırlısı ...

yalnız değilsin canım. hoşgeldin emin ol herkes korkuyor bende bu ay içinde amelıyat olcam. bende çok korkuyorum ama sonunu düşünüyorum güzel olucak hersey yoluna gircek diye motive edıyorum güzel düşünceler insanı inanılmaz motıve edıyor . ben hem cok heyecanlı hemde cok korkuyorum ama korkuyu güzel düşüncelerle kendimi motıve ederek 2. plana attım. biliyorum ki sonu güzel olucak

Beni ekleyebilirsiniz albumum var :) 25 mesaj hakkini doldurmaniz gerekiyor gorebilmek icin. Emre beye guvenmekte cok haklisiniz cok cok iyi bir cerrah memnun olmayan hastasina hic rastlamadim ben cok memnunum darisi basiniza :)

evet 25 mesajımı doldurmaya çalışıcam, emre beyi yakından görmedim 3 ağustosta randevum var kendisi hakkında hiç bir kötü eleştiri okumadım.

teşekkür ederim:)senin adına çok sevindim inşallah memnun kalırsın ama beğeniceğin kesin bence, sonuçta emre ilhan hayırlısı e tabi sonuçta ameliyat tabi korku olur sonuç belli değil ancak o kadar çok insan memnun ki emre ilhandan bence sende o memnun onlardan biri olucaksın,olursun :)

inş öle olucak burada paylaşcam herşeyi adım adım görcez hep birlikte inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…