- 18 Eylül 2012
- 314
- 72
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.881
:) vee ben, kuzenim, ablam, annemden sonra kardeşimde ameliyat günü alır üniversite sınavından çıktığı gibi soluğu doktorumuzun yanında alıcaz :) 26 haziranda büyük bir gün daha :)) kardeşim diye demiyorum ama çoooook güzel bir kız burundan sonra düşünemiyorummm bile :)
:) vee ben, kuzenim, ablam, annemden sonra kardeşimde ameliyat günü alır üniversite sınavından çıktığı gibi soluğu doktorumuzun yanında alıcaz :) 26 haziranda büyük bir gün daha :)) kardeşim diye demiyorum ama çoooook güzel bir kız burundan sonra düşünemiyorummm bile :)
Burunda çökme, düşme, nefes alamama gibi problemler yaşayan oldu mu aranızda?
Benim de geniş ve etli bir burnum var ve birkaç doktora gittim ve istediğim sonucu alamayacağımı söylediler. Buradaki olumlu yorumlardan sonra ben de Emre İlhan'a gitmeye karar verdim. Bakalım sonuç nasıl olacak, burda paylaşacağım =)
çökme ,düşme nefes alamam gibi bir problemler olmadı ben de . ben revizyon ameliyatı oldum ve bu sorunlardan dolayı ikinci kez ameliyat olmak zorunda kaldım.ilk ameliyatımı devlette olmuştum canım. maalesef yazdığın sorunlarla karşılaştım. o yüzden uzun bir arayıştan sonra Emre beyi buldum çok şükür:) hem burnumdaki çökmeden dolayı belirginleşen kemiği yok etti hem de burun ucu düşüklüğünü kaldırdı.Emre bey aynı zamanda KBB uzmanı olduğundan zaten sağlık problemlerini de ameliyat esnasında gideriyor. bundan dolayı da nefes alma sıkıntısı yaşamıyorsun.
bnde devlette ameliyat olmayı dşünüodm
arkadaşlar merhaba Emre beye yakın zamanda ameliyat olan var mı ücreti ne kadar ve ameliyatını hangi hastanede yapıyo acaba bileninz var mı?
Kizlar ben ameliyat oldum ama gozume kan coktu daha once benim durumumda olan varmiydi bilmiyorum ama bu durumun gecmesi icin goz damlasi falan kullanan varmiydi basina boyle bisey gelen varmi?
Kizlar ben ameliyat oldum ama gozume kan coktu daha once benim durumumda olan varmiydi bilmiyorum ama bu durumun gecmesi icin goz damlasi falan kullanan varmiydi basina boyle bisey gelen varmi?
fiyat şuan ne kadar arkadaşlar??
Ameliyattan kaç ay sonra burnun kavisi ortaya çıkar ??
Betulsen,ilk ameliyatinizsa 7000 tl
Easem,emre bey icin konusuyorum 3 4 ay sonra ortaya cikar :) sisler gectikce yani:)
Teşekkür ederim her zamanki gibi yardımımıza yetişiyorsun güzin anla gibisin :))
sanırım yeni ameliyat oldun:26:kime oldun canım. göz damlası kullanmana gerek yok.Emre bey bana kullanmana gerek yok demişti geçecek ve kısa sürede de geçti zaten.
Canim tevfik beye livde oldum bende.ameliyattayken birara emre beyde gelmis:) onunda ayni gun 2 amelyati varmis.tevfik beyde damla vermedi bugun 5.gun zaten azaldi dedigi gibi.heralde 1 haftaya tam gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?