emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Mrb bende ameliyat olmak istiyom ama cok kararsizim? Burnum duz ama burnumun ucu sis burun etimde kalin ve duzgun degil ve burnumda kikirdak var ve buyuzden sis olabilirmi sag burnum azcik iyi nefes alamiyorum sizce hem estetisyen ve nefes darligi birden mi olsam?? Nolur tavsiyeniz nedir birde utaniyorum burnumdan ameliyat olmaktan? Nolur yardim ediin ....

Emre bey zaten hem şeklini hem de içteki sorunları bi ameliyatta düzeltiyo :) nasıl utanıyorum derken çevreden gelen tepkilerden mi?

Hiiic merak etme, Allahin izniyle burun deliklerin esitlenecek zamanla. Suanda cok sis, odem var. En azindan 2-3 ay gecsin, sonra yavas yavas goreceksin farki. Emre beyin sakin olmasi, adam kendine ve yaptigi ise guveniyor. Insallah en yakin zamanda rahatlarsin.

Canım öncelikle sağlık açısından bu ameliyatı olman gerekiyor.hayatın boyunca doğru nefes alamadan yaşayamazsın.bugüne kadar burnumdan en çok çeken ben oldum sanırım.her îki burnumdan nefes alamıyordum.ameliyat oldum devlette.tabî bilemedim o zamanlar estetikle birlikte olmam gerektiğinini.burun içi ameliyatında burun sağlamlaştırılmaz ise burnun şeklinde bozulma olacağını bilemedim.8 yıl burun ucu düşük sonradan oluşan kemer ve herşeyden önemlisi özellikle sağ tarafından nefes alamadan yaşadım.. Sende de sanırım aynı sorunlar var. İçte kıkırdak vardı benim de hatta eğrilik de varmış. Ama işini düzgün yapmayan doktor sayesinde burun şeklimde bozulmuştu.bundan dolayı araştırma yaparken kesinlikle KBB doktoruna estetik olmalıyım dedim.hem burun içi problemim hallosun hem de estetikle burnum güzel bir görüntüye kavuşsun.uzun araştırmalarım sonucu Emre ilhanı buldum.hakkındaki yorumları tek tek okudum.o kadar çok hastası varki herkes çok memnun sadece yaptığı işinden değil aynı zamanda emre beyin çok cana yakın sempatik iyi niyetli ve herşeyden önemlîsî güven duygusunu herkese aşılayan bîri olarak okuduğum yorumlarla her defasında tamsm aradığım doktor dedim.nitekim ilk görüşmeye gittiğimde kendine olan güvenini bize yandıtması kararımızda en büyün etken oldu.
Canım kesinlikle kararsız kalma .senin hem estetîk hem de sağlık açısından hiç vakit kaybetmeden karar vermen gerekir.ben 8 yıl boşuna beklemişim dîye kendime çok kızdım. Karar verdiğimde de aman kimse anlamasın estetik olduğumu diye hep doğal istedim . İnan hiç kimse estetik olduğumu anlamadı. Burnum çok doğal oldu. Utandığın nokta eğer bu kısım ise hiç dert etme .Emre beyin yaptığı burunlar hiç estetik hibi durmuyor canım .çünkü yüzüne yakışanı yapıyor.tabi yüzünde bir değişiklik farkeden olacak.çünkü bir burun güzelliğe güzellik katıyor.bu da senî utandırmak yetine mutlu edecektir.hem kim ne derse desin senin mutluluğun herşeyden daha önemli . Ameliyat öncesî ben de çekiniyordum şimdi hiç umrumda değil
.daha da güven geliyor .umarım en kısa zamanda sen de kararsızlığından kurtulursun canım.

Hehe :) etrafa daha dikkatli bakayim o zaman ben umarim gorusuruz pazartesi gunu :))

Ayyy dün çok komiktik harbideniçeri girer girmez gözlerîm seni aradı.ilk gördüğüm de sen oldun.dedim olsa olsa sensindir. İlk bakışta bilim sende elektrik aldın ama ya değilse diye tereddüt ettik birbirimizden sanırım.Allahtan sen tanıdın da görüşebildik.çok da kalabalıktı dün.burun deliklerini de gördüm hiç öle kötü görünyüsü yoktu.şişlikletin olduğundan dolayı hafif yamuk görünüyor bu da çok doğal.şişler indikçe eski halini alacak canım.hem be güzel burnunu da görmüşsün.şusn o kdr şiş ki indikçe çok güzel olacak.şekli çok güzeldi.o. Haliyle bile sana çok yakışmış belli cnm. Seni tanıdığıma memnun oldum.şişler gidince fotoğraf paylaşırsan görmüş olurum yeni hslini canım.çok çok öptüm

Canım benim yaa :) ben de geldim ilk esmer bir bayan vardı acaba o mu değil mi allahtan kadıncağıza bir şey demedm ama sonra sen gelince heh dedim tamam bu o :)

Biraz tereddüt sonra el sallama hafiften :) Çok sıcak kanlısın iyi ki karşılaştık..Burnuşun da maşallah pek güzel

Bugün çıktı bantlarım komple :) önden baya bi köfte burunluyum ama burnum güzel olmuş içime sindi çok şükür :)

Kalın deriliymiş burnum biraz çok sabretmem lazım :26:

Ya kızlar bana aksam 9.30 randevu verıldı =) bıde avr yakasında oturuyorm zor olcak
Bırde amelıyat gunu evden alınma dıye bısey olabılıyor mu? Bı bılgınız var mı?

Babam yurtdısında ve annem o hastaneyı bılmıyor neyse sagol yınede sorarım=)

Hastane avrupa yakasinda zaten cnm ulusu biliyordur annen tabelalar var devamli takip ederek bulursunuz :) gece saat 11bucukta kontrole gittigimi bilirim 9bucuk iyiymis yine:)

Hastane avrupa yakasinda zaten cnm ulusu biliyordur annen tabelalar var devamli takip ederek bulursunuz :) gece saat 11bucukta kontrole gittigimi bilirim 9bucuk iyiymis yine:)

Ahhahha saka mı? =)
Hıc korkmuyorm ama burnum seklının nasıl olcagını cok merak edıyorum egrılık var bana hep dıger burunlardan daha zor gelıyor =(

Zaten ameliyat olduğun gün hastanede bir refakatçi ile kalman gerekiyor canım...

Bu arada temkinli git 9 buçuktaki randevuna çünkü ben en az 1 saat geç giriyorum ne zaman gitsem

Cook sagol canım cevapladıgın ıcın=) bende 17 temmuzda amelıyt olcam ınsallah
Sen ne zaman oldun?

Son düzenleme:

Canım brn de seni çok sevdîm.hemen çağırdı emre bey ne güzel muhabbet ediyorduk:))çok çok geçmiş olsun ohh ne güzel bantlarında çıkmış sevindim şimdi daha bir rahat edeceksin.eminim bu şiş halleri bile sana çok güzel gelecektir. Bantlı halinde bile ne kadar güzel olduğu belliydi .maşallah canım .şişler insin fotoğrafını görmek isterîm.belli mi olur yine karşılaşırız.ogün o kadar bekledim ki görmediğim kişi kalmadı.allahtan hoş sohbet geçti de canım sıkılmadı:) canım kalın deriliysen hiç acele etme zamana bırak sen bile anlayamıyacaksın .her geçen gün güzelleşecek.çok çok öpüyorum tatlım

Ahhahha saka mı? =)
Hıc korkmuyorm ama burnum seklının nasıl olcagını cok merak edıyorum egrılık var bana hep dıger burunlardan daha zor gelıyor =(
Aramıza hoşgeldin canım:) en son korkacağın şey burnun şekli olsun.eğrîlik konusu sana zor gibi görünebilir ama emin ol emre bey için zor değildir.elinden gelenin en iyisîni yapacaktır.ameliyat sonrası güzel burnunu düşün sadece .
Bıde kızlar benım annem benden cok korktugu ıcın amelıyat gunu hastanede kalmamı ıstıyor mumkun mu ?
Zaten hadta e de 1 gün kalıyorsun.annen de kalsın .ama hemşirelerden annene bile gerek kslmayacak.kadıncağız korkmasın sakın .eşim gibi yatsın uyusun dinlensîn:))moral olsun sana yeter canım
Sen ne zaman oldun?

Ohh ne güzel çok az zmn kalmış.kısa süre sonra güzel burnuna kavuşacaksın canım.eğtilik konusuna da kafanı takma .emre bey olmadı gerekeni en iyi şekilde yapar canım.sadece güven ve korkuyu bırak olur mu canım

Sen ne zaman oldun?
14 haziranda oldum canim ameliyat bugun tam 2 hafta oldu :)
Senin de az kalmis insallh cabucak gelir gecer ben ameliyatimdan once hic siteye girmemistim boyle bir olusumdan bile haberdar degildim daha yeni fark ettim burayi :)

Canimcim valla ben cikarken telasimdan seni unuttum gidiyodum :)) şaskinligimin kusuruna bakma :)

Simdilik onden tombik burnum ama gidecek gececek burun deliklerim de esitlendi cok memnunum :))

Bu arada p.m attim sana bakarsin canim

bende burun estetiği olacam emere bey iyimi dersiniz...

hangi doktora ameliyat oldun acaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…