- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.281
Merhabalar ben emre beye ameliyat olalı tam 4 ay oldu bugün kontrole gittim tabi hala daha cok fazla ödedim war ama merak eden arkadaşlar warsa yeni we ameliyatsız halimi yükledim bakabilirler
kizlar yardim edin:)
biliyorum cok soru sormus olcam ama soz veriyorum ameliyatim bittince bende ameliyat olcaklara yardim edicem:)
cevaolarsaniz cook sevinirim
oncellikle ameliyat gunu nolcak yani hastaneye gittigimde
yanimda neller bulunmali
ameliyat sonrasi nolcak nasil islemler oluyor
ve hastanede 1 gun kaliniyor dimi?
simdiden cook tesekkurler
carsamba gunu ameliyat oluyorum coook heycanliyim ama hic korkmuyorum:)
ins benimde sizin gibi guzel bir burnum olur
Yeni üye olunca bilmiyorlar özgecim.ama hiç hoş olmuyor gerçekten.gördüğümde deneme sayfasına yönlendîriyorum ama arkadaşımız burada denemişbari selam verip çıksaydı dimi ama
Bu arsda face de progil resmini gördüm canım bayıldımmmmukemmel canım benim.inan çok çabuk toparladın.maşallah.benimkinden bile çok daha iyi gördüm .1. Ay doldumu canım:26: şu halinle senin olayın bitmiş bence .:13:emre bey gerçekten kişiye öxel burun yapıyor ben bunu bilirim bunu söylerim...
Canimmn valla suan inanilmaz sis hala yandan iyi gorunuyor ama onden sisliklerde hicbir inme yok
Bi tik daha kavis ve bi tik daha kalkik olsa tam balli lokma tatlisi olcakmis:)
Ama boyle de iyi sislikler inince daha da guzel olacak insllh :) canim hic onden foto koymuyorum da oyle senin masallah 1. Ay fotolarin bana gore cok iyi benim onden fotolarim dehset :)) gorunce sinirlerim bozuluyo hemn siliyorum :))
karazeytin bugün aynı şeyi düşündüm Emre beyin hangi burnunu görsem beğeniyorum hepsi ayrı güzel birini beğensem diğerlerine haksızlık yapıyomuşum gibi geliyo:)) Emre beyin bütün burun modellerini kendi burnumuzda toplamak istiyoruz sanırım
O tıkın sonu olmuyor maalesef.emre beyin yaptığı burunlarda gözümüz kalıyor nedense.hepsi başka güzel duruyor.kavisi ayrı güzel kalkıklığı ayrı güzel burunların.cadımm senin burnun gerçekten ideal.sabırla bekleyelim görelim canım.ön fotolar îçin biraz zaman dedim ya ben ilk ay hiç önden foto koymadım.şişler görüntüyü bozuyor.sonra bol bol koyarsın.ben çok beğeniyorum burnunu maşallah.
Canimmn valla suan inanilmaz sis hala yandan iyi gorunuyor ama onden sisliklerde hicbir inme yok
Bi tik daha kavis ve bi tik daha kalkik olsa tam balli lokma tatlisi olcakmis:)
Ama boyle de iyi sislikler inince daha da guzel olacak insllh :) canim hic onden foto koymuyorum da oyle senin masallah 1. Ay fotolarin bana gore cok iyi benim onden fotolarim dehset :)) gorunce sinirlerim bozuluyo hemn siliyorum :))
Merhaba arkadaslar bende Emre Beye burnumu yaptirmak istiyorum duydum ve gördügüm kadariyla cok basarili biri :)
Almanyadan gidip yaptircam bi yanndan cok tedirginim :/ cok agriniz oldumu morluklar felan döndümü direk ise basliycam Nekadar sevinsemde yeni bi burna sahip olcama korkuyorumda sonuctan... Insallah eylülde Terminim var simdiden stressteyim ya
Tabiki istedigin kadar soru sorabilirsin hepimiz boyle heyecanliydik ben manyak gibi sorular soruyodum herkese cok iyi anliyorum o yuzden:) yaninda ustten rahat giyebilecegin bisey gotur ustu ya dugmeli olsun ya genis olsun ki kafani gecirirken korkma:) taburcu olurken de o tarz bisey giy yaninda gotur:) hastanede terlik falan veriyolar zaten emre bey soylemistir illaki arnica jel ve tonimer sprey onlari mutlaka al ameliyattan ciktiktan sonra cok yardimci olcak onlar:) antibiyotigi emre bey soyler zaten. Hastanede hersey var cok ilgililer baska biseye ihtiyacin olmayacaktir zaten:) 1 gun kalcaksin ertesi gun oglen taburcu olcaksin ondan sonra 5. Yada 6. Gununde alci va tampon cikicak bant yapistircak emre bey ve 3 gunde bi gormek isteyeck banti degistircek 12 13. Gununde de bant tamamen cikicak sabirla burnunun sisinin inmesini bekliceksn:) simdiden coook gecmis olsun hic korkulcak bisey yok agri sizi hic yok heyecan da cok normal burnun cok guzel olcak eminim :)
dg 62 cok sagol peki ameliyat sonrasi ilac felan almam gerekiyormu?
cogu kisi 2-3 kez ameliyat oluyor istedigi sonuca varabilmek icin ben tek bi ameliyatla hal olsun istiyorum
canim cok cok cok tesekkurler
o kadar heycanliyim ki ameliyattan sonra takacagim tokayi bile secmek istiyorum simdiden :)
son sorumu soruyorcam carsamba gunu ayildiktan hemen sonra size yazica tekrar
simdi ben avrupa yakasinda oturdugum icin gelip gitmek zor oluyor kendi aracimla gidiyorum ama her seferinde trafik oluyor
tamponlar ciktiktan sonra 3 gunde bir gitmem gerektigini yazmisssiniz toplamda kac kez gitmem gerekiyor agustos basinda tatile gitcez bide:/
Handancım ne yapalım emre bey yakışanı yaptığı için herkesin burnu ayrı güzelkarazeytin bugün aynı şeyi düşündüm Emre beyin hangi burnunu görsem beğeniyorum hepsi ayrı güzel birini beğensem diğerlerine haksızlık yapıyomuşum gibi geliyo:)) Emre beyin bütün burun modellerini kendi burnumuzda toplamak istiyoruz sanırımimkan olsa herkes birbirinin burnunu kendine taksa bi gün kalkık, bi gün kavisli, bi gün doğal
önden fotoğraflar 6-7 ay sonra çok güzel çıkıyo erken yani önden çekilmek için sabredin biraz:)
HoşgeldînMerhaba arkadaslar bende Emre Beye burnumu yaptirmak istiyorum duydum ve gördügüm kadariyla cok basarili biri :)
Almanyadan gidip yaptircam bi yanndan cok tedirginim :/ cok agriniz oldumu morluklar felan döndümü direk ise basliycam Nekadar sevinsemde yeni bi burna sahip olcama korkuyorumda sonuctan... Insallah eylülde Terminim var simdiden stressteyim ya
tabi yüze uyumlu yaptığı için insan en son yine kendi burnunu beğeniyoHandancım ne yapalım emre bey yakışanı yaptığı için herkesin burnu ayrı güzelvalla bakarken maşallahımı esirgemem.bundan dolayıda emre beyi rahatsız edîyoruz.istediğimizin dışına çıkıp yok kaldırın yok kavis verin falan :)
Bana tasarımda ne isteyim diye mesaj atanlar oluyor.ben direk kalkıklık ve kavisi kesinlikle emre beye bırakın diyorum.istemem demeyin sonra benim gibi keşke daha gavalı olsaydı dersiniz diyorum.emre bey gerçekten olmadı gereken ne ise öncelikle onu önerîyor gerisîni hastanın isteğine bırakıyor.bence herşeyi emre beye bıraksak 10 numara olur.sanatsal yönü harika...
Hoşgeldînbence hiç tedirgin olmayın .karalıysanız bir an önce güzel burna kavuşmak sizi çok mutlu edecektir.1 haftada hiçbirşeyiniz kalmıyor.emre bey özel teknikler kullanarak ameliyat yapıyor ve sonrasında şyileşme süresi minimuma iniyor.hatta hiç morarma şişme olmayan hastalar var.inşallah zamanınızı ayarlayabilirsiniz.darısı sizin başınıza.sevgiler
tabi yüze uyumlu yaptığı için insan en son yine kendi burnunu beğeniyoyine ameliyat olsam yine kendi burnumu isterdim:)
kızlar merhaba, bende eylül sonunda Emre Bey 'e ameliyat olacağım.
fotoğrafları nasıl görebilirim?
kızlar merhaba, bende eylül sonunda Emre Bey 'e ameliyat olacağım.
fotoğrafları nasıl görebilirim?
hoşgeldin aramıza. mesaj hakkını tamamlamışsınız.arkadaş olarak eklediğiniz herkesin fotolarını görebilirisiniz. ben ekledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?