emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aynen tasarımdaki burun çok hoşuma gitti
ben de çok istiyorum bakalım kısmet ia. hayırlıysa kısmet olur

kızlar ameliyatıma 5 gün kaldı çok heyecanlıyım ya birazcık da korkuyorum utanmasan vazgeçirivericem:):)

kız korkulacak bir şey yok inan rahat ol. hepimiz o dönemden geçtik . bak şimdi bizlere burnumuzla mutlu mutlu takılıyoruz.ameliyat olduğunu anlamayacaksın bile. bir uyanmışsın her şey olmuş bitmiş.:13: en azından çok başarılı ve güvenebileceğimiz bir doktorumuz var .bu yüzden de şanslıyız. olumsuzlukları düşünürsen korku yaşaman normal canım. ama hep iyi tarafıyla bak. o zaman emin ol daha rahat olursun. ameliyat sonrası istediğin burna sahip olacaksın. bunun mutluluğunu yaşa bence şimdiden. 1 haftada herşey normale dönecek canım. ameliyathaneye girdiğini bile anlamıyorsun. şimdi sakin olmayı dene ve dediğim gibi sadece sonuca odaklan olur mu canım

kızlar ameliyatıma 5 gün kaldı çok heyecanlıyım ya birazcık da korkuyorum utanmasan vazgeçirivericem:):)

Benim kardesim 17 yasinda oldu ameliyatini yaa sen niye korkuyosun:) bn ameliyat olcagim zamana donmek isterdim cok heyecanli cunku:) agri sizi hic olmuyor emre bey cok titiz bu konuda hic korkma :) ameliyat olduguma bile inanmamistim ben yalan soyluyosunuz diye bagirmisim uyku odasinda:) cok guzel olcak burnun oyle dusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…