emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hadi bakalım sabredelim savaşalım

Teşekkür canım..En sabırlı arkadaş ödülü sana gidicek :) hep sana ağladığımdan

sana bende facebooktan resimlerimi attım bugünki halini, banada bi bakıver bacım :)

Hadi bakalım sabredelim savaşalım

Teşekkür canım..En sabırlı arkadaş ödülü sana gidicek :) hep sana ağladığımdan

canım arkadaşım benim gel öpeyim seni ben önden gidiyorum ya ondan sana yardımcı olmaya çalışıyorum olabildiysem de ne mutlu bana. herkes aynı süreçten geçiyor. tabi sen biraz daha hassasın onu biliyorum. ama biliyorsun gerçek ne ise de onu söylerim.gördüğümü söylüyorum.Emre beye de güvendiğim için herşeyin zamanla düzelebileceğini biliyorum.biz sadece acele ediyoruz o kadar. her zaman yanındayım canım bunu bil yeter. GÜVENCEMİZ DOKTORUMUZ EMRE İLHAN !!!!

sivri burundan kasıt hande yener tarzı sivri burun değil ben burun ucu belirgin burunları seviyorum sivri diye yanlış cümle kuruyorum sanırım:)) ama Gözdenin burnu sivri ve bence Emre beyin yaptığı en başarılı burunlardan yüze uyduktan sonra sivri burunda çok güzel kimin yüzüne ne yakışıyosa o burun güzeldir Emre bey sivri burun sevmiyomuymuş o zaman iyiki beğenilerine göre burun yapmıyo yüze yakışanı yapıyo:)

Son düzenleme:
sana bende facebooktan resimlerimi attım bugünki halini, banada bi bakıver bacım :)

ahanda acale eden bir arkadaşımız daha. özlemcimm senin kadar sabırla ameliyat olmayı bekleyen yoktur herhalde. korkmana rağmen bir o kadar da hemen ameliyat olup burada bizlerle paylaşımlarda bulunmak istiyordun. bak geldi o güzelim günler.fotoğraflarını gördüm tatlım. kesinllikle bu bantların altından çok güzel bir burun çıkacak eminim. kalkıklığı zaten süper olmuş.bunun için batların çıkmasına bile gerek yok. bakınca anlaşılıyor. zaten konuşmuştuk seninle kalkık iste demiştim. emre bey de olması gerektiği gibi kaldırmış. maşallah çok güzel. ama sakın acale etme. hele kavisten hiç bahsetme bile. şuan kavisi görmek mucize olur herhalde. çok şişsin. bantların bile çıkmadı. daha şişler inecek yavaş yavaş indikçe de her geçen gün belirginleşecek canım. ama benim gördüğüm şuan çok şişsin. morluklara takma bile rengi dönmeye başlamış. bir kaç güne bişeyciğin kalmaz. bantlar çıkınca da 2 hafta sana şiş gelebilir. sonra yavaş yavaş inmeye başlıyor şişliklerin. üst kısmı özellikle çok şiş. şiş olan burunlar sonra o kadar minikleşiyor ki. seninki de baya inecek canım. benim ilk ayımda burnumu çok beğeniyorum.şuan ki halimle yan yana getirdiğimde kendime şaşırıyorum. bunu mu beğenmişim diye. meğer çok şişmiş.emre bey derdi şiş daha inecek diye. hakikaten indi. hala şişlerim var ama ben bekliyorum artık zamana bıraktım. emre bey ne derse oluyor çünkü. burnun emin ol süper olacak. emre bey sana havalı bir şey yapmış belli. maşallah

Acele değil aslında, meraklanıyorum açıkçası o bal damlayan ağzını yirimmmmmmmmmmmmm
an ve an paylaşcam çarşamba bantlarım çıkıcak o zamanda koyarım resim görürsünüz.
bende suan kalkıklıgından cokkkkk memnunum ben zaten kendım istemiştim gerçi şuan için çooooooooookkkkkkkk erken farkındayım ama insanın elınde olmuyor heyecanlanıyor gelişmeleri an ve an biran önce görmek istiyor. umarım herkes dilediği burna kavuşur

canım baktım faceden bana gönderdiklerine. ben de sana benim ilk ayki hallerimi attım . farkı göreceksin zaten ne dediğimi daha iyi anlayacaksın.düşün ben ilk ay ki halimi nasıl da beğeniyordum

Son düzenleme:
hemen bulim seni eklicem :) karazeytıni bi kurcalim hemen buluyorum bekle :)

Özlem var ya senin burnun müthiş olacak diyim :)

Kalkık olacak ve kavisli ahanda buraya yazıyümmmm..

yazdım şekerim face hemen davet yolla. küser bak diyim...

Yes küserim...çok atarlıyım...Arada emre beye falan da küsüyorum ben !

vışşşşş cadımmm tecrübeleniyor işte yaşamak lazım şekerim. aslında bende çok alınganım. ben de emre beye küsüyorum zaman zaman ama dağın haberi yok misali benim ki

canm senin burnun kalkık olmuş belli kendiminkiyle karşılaştırınca anlıyorum çünkü...Kavislidir de gayet güzel olacak :)

ben en baştan söledim emre beye kavisli kalkık olsun diye ...şuan şiş ikimizinde zamana bırakmak en iyisi... emin ol seninkide cok guzel ben sana cok yakıştırdım cnm minicik hemde

vışşşşş cadımmm tecrübeleniyor işte yaşamak lazım şekerim. aslında bende çok alınganım. ben de emre beye küsüyorum zaman zaman ama dağın haberi yok misali benim ki

Allahım ne kadar güzel bi mesaj bu, bal damlıyor ağzından :) inan çok mutlu oldum, inş dediğin gibi olur tatlı cadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…