emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkür ederiim :) cuma günü olacağım baya hevesliydim ama son bi haftada baya şey okudum hafif bi korku bastı bide kalın deriliymişim biraz onun hakkında pek olumlu şeyler yazmamışlar yıkıldım

Canım allına kötü şeyler getirme sakın.ona kalsa sadece kalın derili değil normal burunlar için bile sağdan soldan çok şeyler duyuyoruz.bursda önemli olan doktor seçimi .senin de en doğru kararı verdiğini düşünüyorum.başkaların yaptığı başarısız ameliyatlatla kafanı yorma tatlım.emre beyin yaptığı hasta yorumları sana gereken güveni veriyor olmadı gerekir.ben de buradaki yorumlardan cesaret alarak emre beye oldum ve sonuç harika.burada herşey o kadar şeffaf ki .neyse o canım.tabiyki kalın derililerde süreç biraz daha zordur.sadece senin yapmam gereken bol sabır canım.sonrasında kavuşacağın güzel burnunu düşün sadece.herkes de îyileşme sürecide farklı .sen kalın derilidin diye smeliyat sonradı sıkıntı çekecekdîn diye bir durumda yok.dokularla alakalı.sen iyi düşün olursa da hiç dert etme .oda gelip gecici ve sonuç mükemmel olur.sadece sabırlı ol canım.aklına takılan birşey olursa da bizlere paylaşırsın.o süreci burda birlikte atlatırız.şimdi kafanı dağıt ve güzel burnuna odaklan.şimdiden geçmiş olsun tatlım

baktım resimlerinize gerçekten çok güzel olmuş :) çok iyi olur ip ucu şişliklerin inmesi için.bu arada morluklarınız kaç günde geçti ve kaçıncı ayınız?

tabi çok güven verdi ama zaman yaklaştıkça insan ister istemez korkuya kapılıyor.desteğiniz için teşekkür ederimm ameliyat sonrası baya ihtiyacım olacak sanırım :)

baktım resimlerinize gerçekten çok güzel olmuş :) çok iyi olur ip ucu şişliklerin inmesi için.bu arada morluklarınız kaç günde geçti ve kaçıncı ayınız?

Cok tesekkur ederim:) benim 18 ay oldu :) bir doktorun basarili oldugunu anlamak icin uzun vadeli burunlara bakmak lazim en az 1 senelik burunlara baktim ben hep cunku asil sorun 6. Aydan sonra cikiyor genelde ama masallah hic sorun yasamadim emre beyin hic sorun yasayan hastasini da gormedim 5 6 senelik hastalarini da bilirim hepsi memnun:) benim morluklar biraz gec iyilesti canim deviasyonm fazlaydi bide dokularimla alakaliymis:) ameliyatim 1 bucuk 2 saat surdu kemerli de degildi burnum ucu genisti sadece ama morluklarin kemikli burunla alakasi yok kardesim oldu 1 ay once onun burnu kemerliydi morlugu cok az oldu annem oldu yaklasik 2 sene once onda da morluklar 1 haftada gecti :) kiminde hic olmuyor o tamamen kisiyle alakali ama ortalama 1 haftada morluk kalmiyor:) hic korkma kafandan negatif dusunceleri sil aklina bisey takilirsada burda kalabaligiz hepimiz yardimci oluruz sana:)

çok güzel olmuş maşallah benimde olsa bitse 18 ay geçse başka bişi istemiyorum albümünüzde alçılı resiminizi gördüm şişlik morluk az gibi ben ona bile razıyım şuan öyle resimler gördüm ki :) benimde deviasyon olacak bakalım umarım benimkide sorunsuz geçer

Ben hic anlamadim 18 ay nasil gecti birden geciyor :) alcili resmi olan kardesim 1 ay once oldu onda hic yoktu :) emre beye olcaksin sorunsuz olur merak etme :)

tabi çok güven verdi ama zaman yaklaştıkça insan ister istemez korkuya kapılıyor.desteğiniz için teşekkür ederimm ameliyat sonrası baya ihtiyacım olacak sanırım :)

sağlıcakla ameliyatını ol canım.kendine geldiğinde güzel haberlerinle seni burada bekliyor olacağız. merak etme herşey güzel olacak. sadece sabırla iyileşme sürecinin geçmesini bekleyeceksin o kadar.

Son düzenleme:

bide arkadaşlık kabul edildikten sonra nasıl resimlerinize bakabilirim? uzun süredir üye olmadan takip ediyordum bilmiyorum çoğu şeyi :))

merhaba, hoşgeldin bende yeni üye oldum sayılır, bende emre bey' e burun estetiği olacağım ama daha var 3 4 ay sonra burda herkes konu için çok yardımcı oluyor:) iyi etmişssin üye olmakla..

sezencim beklemeye değer canım valla seninkini ben de çok merak ediyorum şuan ki halini gördüm ya . Emre beyin sana tasarlayacağı burunla güzelliğine güzellik katacaksın eminim. çok şeker bir yüze sahipsin. şuan ki burnun hiç yakışmıyor . çok doğru karar vermişsin canım. inşallah hayalindeki burna sahip olursun.

ben de kendimi merak ediyorum açıkçası nasıl bir burun istemeliyim onu da bilmiyorum bu arada sen fotoğraf götürdünmü şunun gibi istiyorum falan diye, sadece sivri bir burun istemiyorum onu biliyorum:) yya bide şu kalın deri ince deri muhabbeti nedir benim kesin kalındır heralde:) zor iyileşirmiş onu anladım ama şekil almazmı ki olmazmı acaba valla zaten benim içimde hep bir korku var doktor bana bu burun olmaz dicek diye millet korkar ameliyat bilmem ne bende tam tersi

insanın yıllardır beklediği bir durum olduğundan dolayı ameliyat olmak için can atıyor insan. merak etme ben de öleydim. bir an önce gelse de ameliyatımı olsam ,güzel burnuma kavuşsam diye sabırsızlandım durdum. canım hiç şüphen olmasın senin bu ilk ameliyatın olacak revizyonlara göre daha artıdasın. ameliyat olmama gibi bir durumun olmaz . tabi her doktor kalın derili burunları ameliyat etmeye pek yanaşmıyor ama emre bey için fark etmiyor derinin kalın yada ince olması canım. burada kalın derili olup ameliyat olan çok hastası var. ben ince deriliyim. ilk kontrol de sor canım Emre beye.şuan çok erken kafana takma bence. Burada gördüğüm kalın derili burunları ben çok beğeniyorum.çok güzel sonuç çıkartmış Emre bey gerçektençok da güzel şekil vermiş. bunun için albümlere bakman yeterli canım. öncesi halleri de var. sonrasını görünce zaten aradaki farkı anlayacaksın.
ben ilk görüşmeye gittiğimde fotoğrafla gitmedim .ama giden arkadaşlar çok olmuş. ben aslında gerek de görmüyorum. çünkü herkesin siması farklı. Emre bey yüz analizi yaparak en yakışanı tasarlayıp zaten önüne sunuyor. kendinde direk görüyorsun. beğenmediğin bir kısmı olursa orada yeni bir değişiklik yapıp birlikte karar veriyorsunuz. bu kısmı çok zevkli zaten. ama tabiyki tarzını söyle. yakışıp yakışmayacağını Emre bey karar verir. hafif kalkık ve az kavisli sana çok yakışır canım. minyon bir yüze sahipsin.sivriden ziya da daha yumuşak hatlı bir burun mükemmel olur sana.bak ben bile şimdiden heyecan yaptım

ne kadar özverilisin hiç üşenmiyorsun uzun uzun anlatıyosun her seferinde ne hissettiğimide anlayabiliyorsun teşekkür ederim , evet daha çok var zamanım takmıyim diyorum ama her boş anımda girip resimlere tekrar bakıp bakıp yorumları tekrar tekrar okuyorum şaka gibi kendime inanamıyorum hahah:) aynanın karşısındada burnumu çekiştirmem de cabası gidene kadar dahada büyüyecek :) kalın deri nasıl anlaşılıyor yani ben kendimi anlayabilir miyim ki? hafif kalkık az kavisli yumuşak hatlı süper bir tespit sert ifadeli kaş göz burun bana göre değil,:)

rica ederim ne demek canım. bende fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin tabi. bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım canım. bende aynı senin gibi ayna bakarak "artık senden kurtulacağım yeter 8 yıl taşıdım "dediğim çok olmuştur deli gibi hatta kendime çok kızmışımdır neden Aylin bu kadar bekledin ki.belkide alıştım kemerli burunla yaşamaya. ama yan profilden foto çekilmemek çekileni yırtmaktan sanırım çok sıkılmıştım. ve soluğu Emre beyin muayenehanesinde aldım. öle doktor doktor da gezmedim. kafamın bulanmasını istemedim. Emre bey bana yeterli güveni vermişti. Sorularıma net ve tatmin edici cevaplar almıştım. o anda karar verdim. hele ki kendine olan güvenini bana hissettirmesi yetti kararımı vermeme.o gün ameliyat günü aldık ve bugünlere geldik çok şükür. umarım senin için de bu kadar kolay olur her şey
canım kalın derili olan hastalar genelde yağlı cilt tipine sahip kişiler diye biliyorum. hatta ucu yağlı olup üstü ince derili olan hastalarda var. buradan yola çıkarak yağ analizi yapabilirsin sanırım kalın derili burunlarda alttaki kıkırdak da kalın ise daha avantajlı bir durum olduğunu duymuştum. sanırım bu da ameliyat esnasında belli olur.( bir de derler ya hani doğu kökenli kişilerin derileri daha kalındır diye )bu açıdan da bakabilirsin sanırım tabi en doğru tespit Emre beyde. yanlış bir bilgi vermek de istemiyorum.
kesinlikle sen minyon tiplisin dediğim tarzda bir burun sana çok yakışacak canım.

derinin ince mi, kalın mı? olduğunu anlamak için burun sırtını parmaklarınla yukarı çek eline kağıt kadar ince bi deri geliyosa ince derilisin ama eline daha kalın bi deri geliyosa kalın derilisin diye biliyorum:) genelde beyaz tenli, cildindeki damarları belli olanlarda ince derili oluyo sanırım yani öyle duydum:)) dışarıdan bakıldığında kalın derili gibi duruyosun ama yinede belli olmaz tabi:)

Son düzenleme:

hmmm annadııımmm ozaman benim cildim yağlı olduğuna göre kalın derili bir buruna büyük ihtimal ile sahibim amaaan napim ya düzelsinde artık bir görüşmeyi yapim anlaşılır zaten az çok ne olabilir ne yapılabilir, açıkçası bende dolaşmak istemiyorum sen de iyi yapmışsın kafa karışıklığı istemiyorum söyledikleri bir kaç doktor daha ama valla gidemicem artık oturup beklicem.zaten yapılan burunlar ortada söze gerek yok:)

aynen canım ben dolaşmış kadar oldum . kk da okuduklarım yeterli bana. ne gerek var dolaşmaya. albümlerde yeteri kadar tatmin etti beni. en önemlisi Emre beyin vermiş olduğu güven canım. zaten ilk görüşmeni yap ne demek istediğimi anlıyacaksın. boşuna ümit vermez her şeyden önce.güvenmek önemli . darısı senin başına tatlım. onca yıl bekledin. randevunu da aldın çok şükür. zamanı bekle. zaten kışın olman daha iyi olur senin içinde. hayırlısı olsun canım.biz burada elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…