emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ooy yavrum benim yaa kıyamam :))) bilseydim demezdim senin burnuna bir değil iki tane takmalı maşallahı var çünkü bende ortalık karıştırıcı gibi oldum yaa çenemi tutayım biraz:)))

Yirim seni yahuuu :))

bende aslında yeni ameliyat olan hastası olarak simli alçımın olmamasına bozulmadım değil hani, hatta simlileri gördük annemle neden benim simli değil diye söledim anneme:2::2:sonrasında kendimi teselli ettim varsın simli olmasın ama en güzel en albenili burnum olsun bana yeter dedim

merhabaa!! bende yakında ameliyat olacağım çoğunuza arkadaşlık isteği attım kabul ederseniz çok sevinirim :))))

bide arkadaşlık kabul edildikten sonra nasıl resimlerinize bakabilirim? uzun süredir üye olmadan takip ediyordum bilmiyorum çoğu şeyi :))

Hoşgeldin canımne zaman ameliyat olacaksın:26:mesaj hakkını doldurmuşsun.arkadaş olduğun herkesin albümünü görebilirsin.profil kısmını tıkla orada albümler diye bir yer var görürsün.ordan tüm fotoları görebilirsin canım.aklına takılan birşey olursa biz burdayız her daim yardımcı olmaya çalışırızbek ekledim seni fotolara bakmaya başkayabilirsin:)

ooy yavrum benim yaa kıyamam :))) bilseydim demezdim senin burnuna bir değil iki tane takmalı maşallahı var çünkü bende ortalık karıştırıcı gibi oldum yaa çenemi tutayım biraz:)))

Sağol canım benim.olsun unutmamalı kaç defa gittim birînde olsa takmalıydı. nazardan korkarım ben.:18: güzel bir burun görsem hemen maşallah derim öle bakmaya çalışırım.allahım kem gözletden korusun güzel burunlarımızı bizleri.benden herkese nazar boncuğu o zaman en kocamınından da emre beye gitsin.bizlerin ona ihtiyacı var maşallah

teşekkür ederiim :) cuma günü olacağım baya hevesliydim ama son bi haftada baya şey okudum hafif bi korku bastı bide kalın deriliymişim biraz onun hakkında pek olumlu şeyler yazmamışlar yıkıldım

Handancim ben hic bi sekilde sivri burun sevmiyorum zevk meselesi tabi:) ucu top gibi de sevmiyorum yumusak hatli azcik oval butun seviyorum:) benim burun ucum tam istedigim gibi oldu emre bey sagolsun:) tabiki sivri burunun yakistigi insanlarda vardir muhakkak ama dedigim gibi benim zevkime uymuyo canim:) emre bey kendi zevkine gore yapmiyor bazen hastanin istekleri dogrultusunda hareket ediyor:)tabi olmayacak biseyi de hastasi istiyor diye yapmaz:) ama ben genelde emre beye biraktim kesinlikle sivri olmasin ve cok ince olmasin burnum dedim kalkik hokka olsun dedim gerisini size birakiyorum bana yakisani yapin dedim cok da memnunum:)

yes ekleştik ben de foto istiyorum yaa meraktan çatladım :S

Dilek'e demet demem

Dileeeeeekk çok çok pardon yaaa :)

Ozgecim hic sorun degil demetin adi da gecti burda kardesim o yuzden karistirdin:)

hala takıyo canım unutmuştur sana takmadı mı böyle güzel buruna aşk olsun

Emre bey bana da nazar boncugu takmisti hem de 3 kere :))

teşekkür ederiim :) cuma günü olacağım baya hevesliydim ama son bi haftada baya şey okudum hafif bi korku bastı bide kalın deriliymişim biraz onun hakkında pek olumlu şeyler yazmamışlar yıkıldım

Ne demisler kalin deriyle ilgili ben kalin deriliyim ve kalkik minik cok tatli bi burnusum var emre bey sayesinde her soylenene kulak asmayin korkmayin hic nasil bir burun istediginizi biliyorsaniz gerisi kolay:)
Ozel albumum var ekleyebilirsiniz gormek icin

Google a kalın derili burun yazınca felaket haberler var.Çok sevdindim şuan dediklerinize baya umutsuzluğa kapılmıştım.İyileşme süreci falan baya yavaşmış kalın derili olanların sizin nasıl oldu? Çünkü iki ay sonra okul başlayacak 2 aya insan içine çıkacak halde olmam lazım.Bu arada sizi eklemişim kabul etmeniz gerek

Evet normal deriye gore sislerin inmesi daha yavas ama emre bey kalin deriye ozel teknik kullaniyor bu yuzden o sureci daha hizlandiriyor 2 aya kadar baya toparlarsiniz burnunuzun sisi hemen inmez oturmasi en az 1 sene normal derili insanlar icinde bu gecerli kalin deride 1bucuk seneyi bulabiliyor ama bu sislikleri siz anlarsiniz bilmeyen pek anlamaz:) ameliyat olduktan sonra ben size bir kac ip ucu veririm sislerin cabuk inmesi icin :) bu arada ekledim sizi gorebilirsiniz resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…