emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cok tesekkur ederim gule gule kullanin. Bir de yurt disinda yasiyorum 3 bucuk hafta gibi bir sure Istanbulda olacagim. Sizce muayne ameliyat ve sonrasi kontrol icin yeterli midir?

bu hafta sonu mu gidiyorsun cnm

tabi dilekkk tabi buruncugu önden güzel cıkmıyormuş hahayyy walla burdaki en iyi buruncuklardansın

Evet canım bu hafta sonu bir aksilik olmazsa gidiyorum.sen ne zmn gidecen??herşeyden önce karar verdin mi .ben etkilemiş olmadım dimi.ama zaten abartı yapmaz emre bey o yüzden rahat ol:)

yok cnm ya karar weremedi aslında son kararı emre beye bıraktım cnm hani onun fikrine göre hareket edicem bi profesyonel yardımı alıyım dedim bende bi aksilik cıkmazsa hafta sonu gelebilirm cumartesi uyar mı sana tabi randewuda almak lazım

Ben kararımı verdim emre bey onaylar diye düşünüyorum.senin bana oranla daha iyi gerek görmeyebilir .ben bunu çok daha önce düşünüyordum da utandığımdan bir türlü soramamıştım gerçi yüzyüze yine çekinirim ama aklımda kalacağına yaptırayım daha iyi.sen yarın randevu al bakalım.kısmetse cumartesi görüşürüz .

tmm cnmm anlaştık ben yarın arıyım sana bilgi wericem ben kaçar iyi geçeler

tabi dilekkk tabi buruncugu önden güzel cıkmıyormuş hahayyy walla burdaki en iyi buruncuklardansın

Hahahaha alemsin ya:) ama gercekten onden iyi cikmiyo fotograflar gercekte burnum daha guzel mutevazi olamicam fotograflarda begenmiyorum bu arada tesekkur ederim fistik senin burnun ne guzel oldu goruyorum resimleriiii masalllaah

Hahahaha alemsin ya:) ama gercekten onden iyi cikmiyo fotograflar gercekte burnum daha guzel mutevazi olamicam fotograflarda begenmiyorum bu arada tesekkur ederim fistik senin burnun ne guzel oldu goruyorum resimleriiii masalllaah

rüyamda emre bey , aylin ve dilek beni ameliyat ediyorlardı ellerinde neşterlerr ayyy nasıl bir pskoloji içindeyim siz düşünün kızlarr son 9 günn :)))

rüyamda emre bey , aylin ve dilek beni ameliyat ediyorlardı ellerinde neşterlerr ayyy nasıl bir pskoloji içindeyim siz düşünün kızlarr son 9 günn :)))

ay az önce konuştuk yaseminle alam ya koptum valla. ben de ameliyat olacağıma yakın ne rüyalar görmüştüm. ameliyat masasından kalkmalar, emre bey bu burnu ameliyat edemem falan ayy ne kabus dolu günlerdi:18lur öle yasemincim. 9 güne daha neler görürsün.bizde burada ne kadar uzmanlaşmışız bak ameliyat bile ediyoruz keşke her şey bu kadar kolay olsahem de ben elime neşter bile alamam korkma

hahahaha :) valla ben yıllardır araştıra araştıra ameliyat edicek düzeye geldim hatta emre bey sen artık ameliyat da yaparsın diye şaka yapıyodu bana :))) herşeyi ince ayrıntısına kadar kurcalayınca tabi sen rüyanda görmüşsün bile:))) olur böyle stresten ben micheal jackson burnu gibi burnum olduğunu görmüştüm benim psikolojim daha beterdi koşa koşa kalkıp aynaya bakıyodum :) ameliyat öncesi de gördüm ameliyat sonrası da gördüm o bandı çıkarcaktım bi kere acaba öylemi oldu diye o kdar etkisinde kalmışım ama çok rahat ol ya doktorun emre bey :) kötü olma ihtimali sıfır:) korku olabilir acaba nasıl uyanıcam diye ağrı hiç olmuyor daha önce narkoz aldıysan nasıl uyandığını bilirsin zaten o kişiye göre değişiyor ben çok rahat uyanıyorum uykudan uyanır gibi :)

hiç narkoz almadım canım, ınss güzel geçer bakalımmm, emre bey' e guvenıyorummm beni rahatlatan tek şey o :)))

en son 7 bin diye biliyodum zam gelmiş demekki :S

Yanlis biliyosunuz 7000 tl nisana kadar nerden ogrendiniz? 2 gun once bi tanidigim gitti cunku eminim fiyattan revizyonlarda 10000 tl den basliyor buruna gore degisiyor

bi arkadaş emre ilhanın hastanesinde çalışıyo ordan biliyorum kendiside bayağ övdü yaptığı burunların hepsi güzel oluyo dedi

ben de emre beye gitmek istiyorum ama maliyeti hakkinda bir bilgi verirseniz cok iyi olur..3.olacak her yönden cöküs icerisindeyim..((((

Çok geçmiş olsun ( ben de revizyon hastasıyım o yüzden sizi anlayabiliyorum.revizyonlarda fiyat değişiyor tabi .bormalde 10 binden başlıyor .sizin 3. Ameliyatınız olacaksa emre beyin sizi muayene edip ona göre fiyat verir diye biliyorum.sağlık probleminiz var mı peki yoksa sadece estetik açıdan mı sorun var.üxülmeyin lütfen revizyonla halledilebilir bir durumdur inşallah:26:

bi arkadaş emre ilhanın hastanesinde çalışıyo ordan biliyorum kendiside bayağ övdü yaptığı burunların hepsi güzel oluyo dedi

Evet yaptigi her burun cok guzel oluyor orasi dogru:) ama fiyati yanlis biliyor nisana kadar ilk ameliyatinizsa 7000 tl ondan eminim:)

Sevgili korkan arkadaşlar, bu forumda benim kadar korkak, ameliyat olcam diye ağlayan, Emre beyin yanında zırlayan, bide gidip Özgül hemşirenin yanında salya sümük olan yoktur. Ben bu korkuyla olduysam herkes olur. Canım çok kıymetlidir, hatta geçen hafta Mr çektircektim yapamadım korkaklıgımdan, cesaretsizliğimden gerisini siz düşünün. Eğer ben olduysam herkes olur. Zerre kadar ağrı, sızı yok. Zaten ameliyat girişindeki iğneden sonra hiçbirşey ne görceksiniz nede duycaksınız ben öyle olmuştum :)Migren hastasıyım başım dahi ağrımadı çok şükür...
Olan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun dileklerim yolluyorum, olacak arkadaşlar bol şanslar herşey gönlünüzce olsun...
Sevgiler... Hoşçakalın....

Evet yaptigi her burun cok guzel oluyor orasi dogru:) ama fiyati yanlis biliyor nisana kadar ilk ameliyatinizsa 7000 tl ondan eminim:)

yaa ben yaptırmak çok istiyorum ama yaptıranların resimlerini görmen lazım daha yeni üye oldum göremiyorum şimdi

burnundan memnun musun resimlerini görme şansımız var mı pekii çok merak ediyorum yaa

yaa ben yaptırmak çok istiyorum ama yaptıranların resimlerini görmen lazım daha yeni üye oldum göremiyorum şimdi

Cogumuzun albumu var 25 mesaj hakkini doldurup gorebilirsin benim albumum ozel istersen ekle kabul ediyim bak resimlere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…