- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.961
canım alanı yapısal rinoplasti olduğu için ömür boyu şeklini koruyo benim bir buçuk yıl oldu hiç bi çökme, nefes problemi yaşamadım. Burnu taşıyan dokularda gereksiz çıkarım yapmadığı için burun sağlam, şeklide çok güzel oluyo
:) haklısın cnm bana kesin şart zaten emre beyde uygun görmese yapmazdı:))
Hiç sorma ben de araştırdım yaptırmadıpım zaman dudağın orjinalindebir değişme olur mu diye yok olmadı sediler yaptıranlar ben de öle karar verdim.ama yakışacağımı düşünüyorum inşallah bakalım.küpüm ben kısmetse hafta sonu gidicem gidersen haberim olsun görüşürüz orada tatlım.
bu hafta sonu mu gidiyorsun cnm
bende önden fotoğraf görmek için az dil dökmüyodum pek koyan olmuyo evet ama mesela benim burnum fotoğraflarda iyi çıkmıyo önden siz de gördünüz normalde daha güzel arada bir önden fena çıkmıyo koyuyorum onu da gerçeği yansıtsa 1000 tane koyarım:)) en fotojenik olmayan burun benimki net :)
Evet canım bu hafta sonu bir aksilik olmazsa gidiyorum.sen ne zmn gidecen??herşeyden önce karar verdin mi .ben etkilemiş olmadım dimi.ama zaten abartı yapmaz emre bey o yüzden rahat ol:)
yok cnm ya karar weremedi aslında son kararı emre beye bıraktım cnm hani onun fikrine göre hareket edicem bi profesyonel yardımı alıyım dedimbende bi aksilik cıkmazsa hafta sonu gelebilirm cumartesi uyar mı sana tabi randewuda almak lazım
Ben kararımı verdim emre bey onaylar diye düşünüyorum.senin bana oranla daha iyi gerek görmeyebilir .ben bunu çok daha önce düşünüyordum da utandığımdan bir türlü soramamıştımgerçi yüzyüze yine çekinirim ama aklımda kalacağına yaptırayım daha iyi.sen yarın randevu al bakalım.kısmetse cumartesi görüşürüz .
tabi dilekkk tabi buruncugu önden güzel cıkmıyormuş hahayyywalla burdaki en iyi buruncuklardansın
Hahahaha alemsin ya:) ama gercekten onden iyi cikmiyo fotograflar gercekte burnum daha guzel mutevazi olamicamfotograflarda begenmiyorum bu arada tesekkur ederim fistik senin burnun ne guzel oldu goruyorum resimleriiii masalllaah
rüyamda emre bey , aylin ve dilek beni ameliyat ediyorlardı ellerinde neşterlerr ayyy nasıl bir pskoloji içindeyim siz düşünün kızlarr son 9 günn :)))
rüyamda emre bey , aylin ve dilek beni ameliyat ediyorlardı ellerinde neşterlerr ayyy nasıl bir pskoloji içindeyim siz düşünün kızlarr son 9 günn :)))
hahahaha :) valla ben yıllardır araştıra araştıra ameliyat edicek düzeye geldim hatta emre bey sen artık ameliyat da yaparsın diye şaka yapıyodu bana :))) herşeyi ince ayrıntısına kadar kurcalayınca tabisen rüyanda görmüşsün bile:))) olur böyle stresten ben micheal jackson burnu gibi burnum olduğunu görmüştüm benim psikolojim daha beterdi koşa koşa kalkıp aynaya bakıyodum :) ameliyat öncesi de gördüm ameliyat sonrası da gördüm o bandı çıkarcaktım bi kere acaba öylemi oldu diye o kdar etkisinde kalmışım ama çok rahat ol ya doktorun emre bey :) kötü olma ihtimali sıfır:) korku olabilir acaba nasıl uyanıcam diye ağrı hiç olmuyor daha önce narkoz aldıysan nasıl uyandığını bilirsin zaten o kişiye göre değişiyor ben çok rahat uyanıyorum uykudan uyanır gibi :)
en son 7 bin diye biliyodum zam gelmiş demekki :S
Yanlis biliyosunuz 7000 tl nisana kadar nerden ogrendiniz? 2 gun once bi tanidigim gitti cunku eminim fiyattan revizyonlarda 10000 tl den basliyor buruna gore degisiyor
böyle mesela :)
1 yıl önce oldum revizyon ameliyatı artı çene..
ben de emre beye gitmek istiyorum ama maliyeti hakkinda bir bilgi verirseniz cok iyi olur..3.olacak her yönden cöküs icerisindeyim..((((
bi arkadaş emre ilhanın hastanesinde çalışıyo ordan biliyorum kendiside bayağ övdü yaptığı burunların hepsi güzel oluyo dedi
Evet yaptigi her burun cok guzel oluyor orasi dogru:) ama fiyati yanlis biliyor nisana kadar ilk ameliyatinizsa 7000 tl ondan eminim:)
burnundan memnun musun resimlerini görme şansımız var mı pekii çok merak ediyorum yaaSevgili korkan arkadaşlar, bu forumda benim kadar korkak, ameliyat olcam diye ağlayan, Emre beyin yanında zırlayan, bide gidip Özgül hemşirenin yanında salya sümük olan yoktur. Ben bu korkuyla olduysam herkes olur. Canım çok kıymetlidir, hatta geçen hafta Mr çektircektim yapamadım korkaklıgımdan, cesaretsizliğimden gerisini siz düşünün. Eğer ben olduysam herkes olur. Zerre kadar ağrı, sızı yok. Zaten ameliyat girişindeki iğneden sonra hiçbirşey ne görceksiniz nede duycaksınız ben öyle olmuştum :)Migren hastasıyım başım dahi ağrımadı çok şükür...
Olan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun dileklerim yolluyorum, olacak arkadaşlar bol şanslar herşey gönlünüzce olsun...
Sevgiler... Hoşçakalın....
yaa ben yaptırmak çok istiyorum ama yaptıranların resimlerini görmen lazım daha yeni üye oldum göremiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?