- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.921
hiç bi doktor önden tasarım yapmaz canım :) ben özelllikle önden fotoğraf koymaya özen gösteriyorum araştırma safhasında olan arkadaşlar yandan çekilmiş, artistik pozlar yerine önden foto görmek istiyo haklılarda bende ameliyat öncesi önden fotoğraf görmek için kendimi paralardım ama önden güzel olduğu halde bazı arkadaşlar paylaşmıyo:))) yandan değişim daha belli olduğu için yapıyolar bunu tabi eski burunlarıyla yan poz verememenin acısınıda çıkarıyoruz sanırımEmre bey önden de tasarım yapıyor mu kızlar ? bırde önden cekılmıs fotograf koyarsanız cok ıyı olur herkes yandan koyuyor :Ç
hiç bi doktor önden tasarım yapmaz canım :) ben özelllikle önden fotoğraf koymaya özen gösteriyorum araştırma safhasında olan arkadaşlar yandan çekilmiş, artistik pozlar yerine önden foto görmek istiyo haklılarda bende ameliyat öncesi önden fotoğraf görmek için kendimi paralardım ama önden güzel olduğu halde bazı arkadaşlar paylaşmıyo:))) yandan değişim daha belli olduğu için yapıyolar bunu tabi eski burunlarıyla yan poz verememenin acısınıda çıkarıyoruz sanırım
kızlar sayfa 594 e geçmiyor hiç bi şey göremiyorum:)
zasam tatlım özledim seni gel bir sarılamben de bu hafta sonu konserdeydim. yoksa cumartesi ben de gelecektim. çok üzüldüm. begom,gülhan sen bayağı kişiyle görüşmüş olacaktım hayırlı olsun tasarımında olmuş. tasarımdan sonra daha bir heyecan sarıyordur şimdi. 4 ekime de bir şey kalmamış.Emre bey gerçekten kişiye özel burun yapıyor bende korkusuz girmiştim ameliyata. seninde mükemmel olacaktır eminim. bu hafta sonu muayenehaneye gitmeden görüşelim canım. revizyon olacak pınar arkadaşımla da görüşecektim. tasarımı olacak cumartesi .helloda buluşuruz hep birlikte o zaman.
tamam şimdi düzeldi sağol canımmcanım kazenle görüştüm. bende de aynı sorun vardı. birileri yazsın düzelecek dedi. sayende benim sorunum çözüldü
dedim benimki düzeldi ama emelsahin aynı sorunu yaşıyor şuan dedim.ilgilenecek canım. yeni bir uygulamanın içerisine girmediysek düzelir hahaha
bende önden fotoğraf görmek için az dil dökmüyodum pek koyan olmuyo evet ama mesela benim burnum fotoğraflarda iyi çıkmıyo önden siz de gördünüz normalde daha güzel arada bir önden fena çıkmıyo koyuyorum onu da gerçeği yansıtsa 1000 tane koyarım:)) en fotojenik olmayan burun benimki net :)
bende önden fotoğraf görmek için az dil dökmüyodum pek koyan olmuyo evet ama mesela benim burnum fotoğraflarda iyi çıkmıyo önden siz de gördünüz normalde daha güzel arada bir önden fena çıkmıyo koyuyorum onu da gerçeği yansıtsa 1000 tane koyarım:)) en fotojenik olmayan burun benimki net :)
şey sayfa ilerlemiyor ya az ilerletelim:)) ee siz naparsınız:)))))
hahaha işte rinoannen yine yardımda .hemde tam adamına sormuş oldunkızlar bide ben bişey sormayı unuttum emre beye.tekrar gidince sorarım ama sizlerede sormak istiyor.şimdi benim yüzümde burnumun yanında küçük bi et beni var ben onu aldırmak çok istedim millet iz filan kalıyor diyince vazgeçtim.emre bey ameliyatta onuda halledermi acebağğğ:)hem görrmeden:)yaptıran varmı ?(biliyorum saçma olduu ama :))
bendee bendee:))tamam görüşüyoruz c.tesi kesin kesin:)rinoannemmmmmmmmmmmmm:)muahh:))
hahaha işte rinoannen yine yardımda .hemde tam adamına sormuş oldunbenimde burnumda nazar boncuğu gibi benim var hahahah
ama Emre bey ameliyat esnasında almam dedi. 1-2 ay sonra alırım dedi. zaman dolduktan sonra beni vazgeçirdi. iz kalacak dedi. benli hali daha iyi durur iz daha göze çarpar o yüzden ben almak istemiyorum. ben burnu güzelleştirmek için varım benden dolayı iz kalmasın istiyorum dedibana bıraktı bırazda yani . bende karar verir aldırırsam emre beye değil başkasına aldıracam canım. sonra düşündüm iz kalır falan sonra emre bey ben demiştim der ben de deli olurum sinirimden. bir kere dinlemedim aynı hatayı yapmak istemiyorum
cumartesi günü uzun uzun konuşuruz o zaman. hem benlerimizi görelim bakalım onu da bakarsın birlikte aldırırız hahahaha
karazeytinimm sen bi liste yapsana yaww:)amelita olacakalr biz gün sayalım olmaz mıığğğğğ cağnım:)el atıver rinoannem:)muahh!
Emre beyin bu sitede 3 ayrı topiği var biri bini aşmış durumda üçüne birden yazınca ilerlemiyo gibi gözüküyo canım:)) kim açmışsa bi sürü sayfayı tek sayfa olsa daha iyi olurdu :)
ben de öle düşünmüştüm ama ama ama işte bundan dolayı da kalbim halaaaa kırık
neden kırıldın canım anlamadım :)
Yok sana değil kırılmam yanlış anlama canımhazır konu açılmışken öle sitem ettim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?