emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Daha hic Bisey yapmadim seneye yani 2014 agustosta yaptirmak istiyorum. Anca o zaman imkanim var. Ne yapmam gerekiyor. Simdiden randevumu alayim. Kac kez görüsmeye gitmeliyim ameliyattan önce?[/QUOTE]

Emre bey çok yoğun oluyor.şuan benim bildiğim randevuları aralık ayına verebiliyorlar.görüşme ve ameliyat gününü ona göre ayarla canım.en az 3 ay çnceden slmanızda fayda var.ona göre ayarlarsınız kendinici.normslde 3 görüşme yapıyor.bu yurtdışı hastaları için 15 gün önceden grlmeleri gerekiyor.detayları için asistanını arayabilirsiniz.

Daha hic Bisey yapmadim seneye yani 2014 agustosta yaptirmak istiyorum. Anca o zaman imkanim var. Ne yapmam gerekiyor. Simdiden randevumu alayim. Kac kez görüsmeye gitmeliyim ameliyattan önce?

Emre bey çok yoğun oluyor.şuan benim bildiğim randevuları aralık ayına verebiliyorlar.görüşme ve ameliyat gününü ona göre ayarla canım.en az 3 ay çnceden slmanızda fayda var.ona göre ayarlarsınız kendinici.normslde 3 görüşme yapıyor.bu yurtdışı hastaları için 15 gün önceden grlmeleri gerekiyor.detayları için asistanını arayabilirsiniz.[/QUOTE]

Evet en iyisi arayip sormak. Görüsmelerin ücreti ne kadar?

görülme günü 18.01 inanmiyorum hatta daha fazla 4 aydan 24 ocakta da ameliyat tarihi

Evet en iyisi arayip sormak. Görüsmelerin ücreti ne kadar?[/QUOTE]

Gorusme ucretsiz tasarim yaptigi zaman sanirim 300 tl aliyor onu da ameliyat parasindan dusuyor zaten ekstra bisey vermis olmuyosunuz.

görülme günü 18.01 inanmiyorum hatta daha fazla 4 aydan 24 ocakta da ameliyat tarihi

Maalesef öle oluyor canım .bende görüşme için 3 ay beklemiştim.2 ay sonrada ameliyat günü belirlemştik. Zaman bellli olduktan sonra gerisi kolay canım.zaman çabuk ilerliyo merak etme.yaza kadar en azından burnun oturmuş olur hem.

insallah :) zaten ameliyat olucam 1 ay sonra üniversiteye basliycam bari sislikler fazla olmasa

insallah :) zaten ameliyat olucam 1 ay sonra üniversiteye basliycam bari sislikler fazla olmasa

Canım 1 ayda şişlikler tamamen geçmese de kimsenin anlayamayacağı senin de çok beğeneceğin bir burna sahip olacaksın.ben 1 ay sonraki burnumu bile çok beğeniyordum.emre bey daha şiş dese de ben anlsmıyordum. Şimdiki haliyle karşılaştırınca anlıyorum şişmiş ama dediğim gibi bunu bsşkaları pek anlsmıyor canım.dokularınla alakalı bir dutum uoksa o zamana kdr bayağı toparlamış olursun

:)) o kazana dustu ona yok :)))
Nerdeyse kazana düşüyordum yiminle
:))))) Emre bey ayline de takmıştır sanırım :)

Hahayyyt emelcim hayatımda unutamıyacağım bir nazar boncuğu aldım :) ilk girdim neden bana nazar boncuğu takmıyorsunuz. Olurmu öle şey hemen takayım dedi. Ben o an burna dudaklara odaklanmışım tabi. Neyse işlemler bitti ben tam çıkarken geri döndüm . Emre bey hani benim nazar boncuğum hep unutuyorsunuz diye söylendim yine.kalktı hemen nazar bomcuğunu tam takacak meğer daha önce de takmış:))) emre beyinde kafasını karıştırdım.bendeki de ne aç gözlülük ama.ama hakettim dimi emelcim
Yanlız zorla taktırdım ona yanıyorum

canlı görmüş biri olarak nazar boncuğu takılmadan olmazdı yani:) zaten asıl nazar boncuğunu revizyon hastaları hakediyo

canlı görmüş biri olarak nazar boncuğu takılmadan olmazdı yani:) zaten asıl nazar boncuğunu revizyon hastaları hakediyo

Grl seni bir öpem tatlım revizyonum ama beni hep unuttu emre bey.2 tane taktı da kırgınlığım geçti.%15 şişim kalmış bir de.5 aya yaklaştım .nasıl sence emelcim.ben hiç şişim kalmadı sanıyordum.genel anlamda da gayet güzel bıldu burnumu.ama şu kaldırma konusunda bir türlü anlaşamıyoruz.gerek görmüyor bu halini beğeniyor . Senesine kdr bekle dedi offf böle hep aklımda kalıyo işte:26:

bugün iki güzel hatunla gayfeee içtiğğk:)bide 2 uslu sıpa:) burunlara söz yok zağğten,de kızlar enerji filan 10 numara.harikaydı kızlar.tekrarını yapalım .ben şafak sayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…