- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.001
Randevu alırken ameliyat tarihinixide almanızda fayda var.tüm bunlar için 15 gün süre yetiyor.yani amelitat olduktan2 hafta sonra tamamen bantlardan kurtuluyorsunuz.1 aylık kontrolünüzü de olur öle dönmüş olursunuz.çok daha iyi olur.hayırlısı olsun canım.peki randevu almışmıydınız .:26:
Daha hic Bisey yapmadimseneye yani 2014 agustosta yaptirmak istiyorum. Anca o zaman imkanim var. Ne yapmam gerekiyor. Simdiden randevumu alayim. Kac kez görüsmeye gitmeliyim ameliyattan önce?
Ameliyat gününüze mi görülmeye mi 4 ay var canım:26:
Randevu alırken ameliyat tarihinixide almanızda fayda var.tüm bunlar için 15 gün süre yetiyor.yani amelitat olduktan2 hafta sonra tamamen bantlardan kurtuluyorsunuz.1 aylık kontrolünüzü de olur öle dönmüş olursunuz.çok daha iyi olur.hayırlısı olsun canım.peki randevu almışmıydınız .:26:
burnundan memnun musun resimlerini görme şansımız var mı pekii çok merak ediyorum yaa
Emre bey çok yoğun oluyor.şuan benim bildiğim randevuları aralık ayına verebiliyorlar.görüşme ve ameliyat gününü ona göre ayarla canım.en az 3 ay çnceden slmanızda fayda var.ona göre ayarlarsınız kendinici.normslde 3 görüşme yapıyor.bu yurtdışı hastaları için 15 gün önceden grlmeleri gerekiyor.detayları için asistanını arayabilirsiniz.
görülme günü 18.01 inanmiyorum hatta daha fazla 4 aydan24 ocakta da ameliyat tarihi
Maalesef öle oluyor canım .bende görüşme için 3 ay beklemiştim.2 ay sonrada ameliyat günü belirlemştik. Zaman bellli olduktan sonra gerisi kolay canım.zaman çabuk ilerliyo merak etme.yaza kadar en azından burnun oturmuş olur hem.
insallah :) zaten ameliyat olucam 1 ay sonra üniversiteye basliycam bari sislikler fazla olmasa
Siissstyt fistiklarr benim de nazar boncugum var nabbbeeerr ?? :))))
aylin duymasın
Duysa iyi gordu :))
Dun birlikteydik emre beyin ofisinde :))
:))))) Emre bey ayline de takmıştır sanırım :)
:)) o kazana dustu ona yok :)))
Nerdeyse kazana düşüyordum yiminle:)) o kazana dustu ona yok :)))
:))))) Emre bey ayline de takmıştır sanırım :)
aylin duymasın
canlı görmüş biri olarak nazar boncuğu takılmadan olmazdı yani:) zaten asıl nazar boncuğunu revizyon hastaları hakediyoNerdeyse kazana düşüyordum yiminle
Hahayyyt emelcim hayatımda unutamıyacağım bir nazar boncuğu aldım :) ilk girdim neden bana nazar boncuğu takmıyorsunuz. Olurmu öle şey hemen takayım dedi. Ben o an burna dudaklara odaklanmışım tabi. Neyse işlemler bitti ben tam çıkarken geri döndüm . Emre bey hani benim nazar boncuğum hep unutuyorsunuz diye söylendim yine.kalktı hemen nazar bomcuğunu tam takacak meğer daha önce de takmış:))) emre beyinde kafasını karıştırdım.bendeki de ne aç gözlülük ama.ama hakettim dimi emelcim
Yanlız zorla taktırdım ona yanıyorum
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa gormedim ya ben !!!!!!!!! Link falan yok mu ?? Ben tatildeydim o donemde ya :)):)) canım sen nerelerdeydin beraber çekildiğimiz foto Emre beyin facebook sayfasında gördün mü? reytingi yüksek bi fotoğraf oldu)
canlı görmüş biri olarak nazar boncuğu takılmadan olmazdı yani:) zaten asıl nazar boncuğunu revizyon hastaları hakediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?