emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bayrammm sonrasııı ben geliyorum söliyim , o zamana amelıyatm btmış olcakk inşş :))) 
Sana sormam bile banko. Projelerinin olmasaydı eminim bugün de görüşcektik.o zamana kdr baya toparlarsın canım benim.seni listeye yazdım bile:)
senin şafak kaç:)))))))

Ben biliyom ama sölemem

olmazzzz ezik kalmam o gzel burunların yanındaaaaaaaaaa:))))))burnumdaa olur fot.da:)
Korku , heyecan , endişe , mutluluk hepsi birbirine girdiii 

valla çok norrmal ya.ben şimdiden buz kesiyorım:)

yaa banada oran verse yüzde 5 mi kaldı 10 mu şiş bilseydim:)) aylin canım bayramdan sonraki hafta ne zaman oluyo ben 1-3 kasım arası yokum ankaraya gidiyorum kuzenimin düğünü var :S

Yok canım kasıma sarkmıyor.
Ekimin son haftsı oluyor canım.sen zaten gelcen:)
bide 10 kasımda kızımın doğum günüdü olcak kısmetse o zaman da ayar çek bekliyorum:)birdahaki gidişinde sor cnm şişlerini ama sende şiş kalmamıştım gördüğüm kadarıyla .

olmazzzz ezik kalmam o gzel burunların yanındaaaaaaaaaa:))))))burnumdaa olur fot.da:)

valla çok norrmal ya.ben şimdiden buz kesiyorım:)

Hayırlısıyla ol ameliyatını da bu sene ben çekerim seni.hoş senin eline su dökenem ama öğretirsin artık.seneye de gelin fotolarımı çekersin hem burnum da iyice oturmuş olur.belkide kalkmış

cok sagol canim bakalim artik nasil olcak heycanla zamanin gecmesini bekliyorum :)bu sürec icerisinde bari nasil bi burun istedigimi iyi düsünüyüm ki kendimi iyi izah edebiliyim emre beye :)

cok sagol canim bakalim artik nasil olcak heycanla zamanin gecmesini bekliyorum :)bu sürec icerisinde bari nasil bi burun istedigimi iyi düsünüyüm ki kendimi iyi izah edebiliyim emre beye :)

Kesinlikle bu çok önemli.öncelikle ne istemediklerine karar ver canım. Zaten geriye kalanlarla yüzüne yakışacak güzel bir burun tasarlarsınız emre beyle.isteklerinin yüz hatlarına uyumu çok önemli işte buda uzmanlık gerektiriyor.

peki mesela begenmediniz burunlarida gösterdinizmi resimle felan?

Tabi gösterebilirsin.fikir olur.ben foto görürmedim zaten emre beye söylediğinde anlıyor.ben 2 istemediğim şeyi söyledim.domuz gibi burun olmasın bir de mandalla sıkılmış burun görüntüsü olmasın dedim.allaha şükür ikiside yok ben de:) istediklerim için de doğal olsun, ayarında kalkık olsun,kemerim gitsin daha da bişey istemiyorum dedim
Senin kendinde beğenmediklerin nedir cnm:26:

aynen bende senin gibi düsünüyorum en önemlisi basta yüzüme uygun olsun bende domuz gibi duran veya burun kanatlari böyle yapmacik dursun istemiyorum düz olsun yüzüme uygun kücüklükte olsun ve böyle cok enli burunlardanda hoslanmiyorum mesela megan foxun burnunu cok begeniyorum yada jessica albanin kide cok seker duruyor ya hani bana öz olsun yüzümle baglantisi olmayan bi sekilde durmasin

Meganın da jessicanun da burunları doğal yüzlerine çok uyumlu.ben jessicanınkini daha çok yakıştırıyorum. Meganın yandan burun delikleri görünüyor ya işte ben onu sevmiyorum.yandan da burun delikleri görünmemeli bence.ya burun kesi yeri kaldırılmalı ya da kanatlar biraz uzatılmalı ya da daraltılmalı gibi geldi bana .ikisininde bir tık kalkık olması daha iyi olur:)ama yüz hatlarına oturmuş burunları var gerçekten

birde benim icin önemli öndende iyi dursun genelde yandan coooook hos duruyor bütün burunlar ama öndende iyi durmasi lazim birde dudaklar burun arasi fazla aralik olmasini hic sevmiyorum :S

birde benim icin önemli öndende iyi dursun genelde yandan coooook hos duruyor bütün burunlar ama öndende iyi durmasi lazim birde dudaklar burun arasi fazla aralik olmasini hic sevmiyorum :S

o zaman fazla kalkık olmayacak. emre bey zaten burun dudak arası mesafeye bakarak ayarında kaldırır merak etme. nasıl olsa doğal burundan yanasın.ayar da ona göre yapılır canım. kesinlikle yan profile nazaran önden de görüntüsü çok önemli. burun delikleri de sırıtmamalı. benim mesela burun deliklerim önden görünmez şuan tam ayarında. burun dudak mesafem de geniş olduğu için bu ayar iyi duruyor.bak sen ne güzel istemediklerini zaten belirlemişsin kafanda. senin tasarımın daha kolay şekillenecektir canım.

ben ama ilk emre beyede sormayi istiyorum aceba o benim yüzüme neyi uygun görür dün biraz fotoraf topladim begendim burunlardan hepsi cooook degisik xD birbirinden cok farkli hani aralarinda ufaick az kalkik olanlarda var biraz daha dogal duranda var insallah emre beyin kafasi karismaz xD

emre beyin kafası karışmaz da sen ne istediğini tam ifade et cnm. zaten sen ne dersen de emre bey anında sana yakışacak olan burnu kafasında tasarlamış oluyor. sen isteklerini söyle ama olur olmaz mı onu sana direk söler merak etme. o yüzden için rahat olsun tatlım

cok sagol destegin icin gercekten insanin ici rahatliyor :)

Hic sesiniz cikmiyo bu aksam findik burunlar

:) pazartesi ya sesimizi kestiler:) bugün işyerinde pat diye patlıyacaktım.ara ara kk ya bakmasam kafayı yicekyim resmen.
Eve geldim uyuyacam biraz.elime bir tel aldım. Peş peşe mesajlar.kim dersin acaba:)
Gülhan , sementenmor ve tabiyki başımın belası sen hahahaaa. Ve ben hala uyuyacam ama burdayım işte.seviyorum sizleri

Kizlar aylin e ara verin azcik dagilalim :))

Kizlar aylin e ara verin azcik dagilalim :))

:))) Ay alemsin yaaa.Yok sizle alakalı değil benim kafam rahat değil bu aralar. İnan ben de sizlerle rahatlıyorum.hem merak da edeyorum.hele senle 3 gün görüşmeyim eksiklik hissediyorum canım nedense. Sevdiğim insanlarla konuşmadan duramam.sementeylede tel de konuştuk .sizin sıkıntınız benim oluyor aynı zamanda.ben kkda edindiğim doslukları hiç biryerde edinmedim.burası gerçek ...

Canim benim karsilikli duygarimiz m :) hemen baslarim istersen ben :) ucu mu buyuk uzadi mi sisti mi indi mi kalkti mi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…