- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.121
teşekkür ederim canım.baktım fotoğraflarına.çok hoş minicik bi burun şuan kaç aylık oldu ödem filan yok heralde hiç.
Arkadaslar sizden fiyat ögrenebilirmiyim. Suan Yeni yaptiranlardan Veya yaptircak olanlardan.
İstanbulda olsam emre ilhanı tek geçerim.
Zasa bunlar tatli heyecanlar burnun cok guzel olcak onu dusun:) bir kac tane talep gelmis senin adini bilmedigim icin kabul edemedim adin ne canim:)
Kubra ben cumartesi gidiyorum gel sen de :)
ya bende simdi bakindim biraz begendim burunlar var tek sorun yüzüme yakisirmi :S birden benim icin önemli olan öndende hos dursun hani fazla kalin duran burunlari sevmiorum zaten bi liste yaptim ne istemiyorum diye ve bi kac resim buldum begenmedim burunlara dahil onlarida götürmek istiyorum begendim burunlarda var hepsi degisik ama bakalim emre beyin yorumuda tabi cok önemli
hiç ağrı olmadı bende..bünyeye göre değişebilir tabi ama minimum düzeyde olur, hiç merak etme..duş çok rahat yapılabiliyor..ben havlu bile koymadım, direkt ıslattım :) , sorun olmadı..buz torbası da 2-3 günden sonra bir işe yaramıyo tecrübelerime göre..morluk ve şişlik de bünyeye bağlı ama 1 hafta içinde hepsi minimuma inmiş oluyo, güzel burnuşunla aşk yaşamaya başlıyosun :)))
zeynaya katılıyorum bence bünyeye göre değişiyor bnm hem ağrım cok oldu hem morluğum kimse inanamadı yüzüm ewrim geçirmiş gibiydi hatta 3. gün kontrolüne gitmeye halim bile olmadı whatsapptan gösterdim kendimi emre beye =)
parol içtim ağrım oldukça
Morlukların ve ağrın kaç gün sürdü cnm. Bu ağrı baş mı burun ağrısı mı detaylı anlatır misin lütfen bide sana yapılan işlemin detayını[/Q
morluklarım ilk 5 6 gün baya yoğundu sonra yavaş yavaş gitmeye başladı ama 2. hafta olduğunda bile ilk defa görenler ne kadar şişmiş dedi ilk haftayı görmemelerine rağmen =) ağrım baş ağrısıydı bide ameliyattan sonra grip olunca sürekli hapşuruk fln cok zorladı . bnm burnumda geniz eti wardı inanılmaz baş ağrısı yapıyodu we kemikte içten eğrilik warmış we küçükken düşmüşüm bi kıkırdak gibi bi şişlik fln warmış ameliyatım 4 saat sürdü iç kısmı baya kötüydü nefes kesinlikle alamıyordum geceleri sürekli uyanıyodum.... ama tabi bu başş ağrılarımın sebebi narkozmuş cok sürünce sanırım ona göre werdiler biraz agır geldi sıvıda pek alamadığım için atamadm hemen.Ama bnm bünyemle cok alakalı ben en ufak hasta oldugumdada wucuduma wuruyo hemen uçuk gibi seyler arkadaşım oldu inan 3. gününde bile cok morluğu yoktu dinçti
dilekkk giden sen misin hangi cumartesi bu cumartesi mi we kaçta gidiosun
Morlukların ve ağrın kaç gün sürdü cnm. Bu ağrı baş mı burun ağrısı mı detaylı anlatır misin lütfen bide sana yapılan işlemin detayını[/Q
morluklarım ilk 5 6 gün baya yoğundu sonra yavaş yavaş gitmeye başladı ama 2. hafta olduğunda bile ilk defa görenler ne kadar şişmiş dedi ilk haftayı görmemelerine rağmen =) ağrım baş ağrısıydı bide ameliyattan sonra grip olunca sürekli hapşuruk fln cok zorladı . bnm burnumda geniz eti wardı inanılmaz baş ağrısı yapıyodu we kemikte içten eğrilik warmış we küçükken düşmüşüm bi kıkırdak gibi bi şişlik fln warmış ameliyatım 4 saat sürdü iç kısmı baya kötüydü nefes kesinlikle alamıyordum geceleri sürekli uyanıyodum.... ama tabi bu başş ağrılarımın sebebi narkozmuş cok sürünce sanırım ona göre werdiler biraz agır geldi sıvıda pek alamadığım için atamadm hemen.Ama bnm bünyemle cok alakalı ben en ufak hasta oldugumdada wucuduma wuruyo hemen uçuk gibi seyler arkadaşım oldu inan 3. gününde bile cok morluğu yoktu dinçti
Teşekkür ediyorum cnm bilgin için. Benimde sol tarafımda kemik egriligi var, kemerde daha kötüsü sinüzitimde var emre beye ameliyat olcam. 1-2hafta morluk şişlik katlanmaya razıyım. Bu şekilde hergün hastayım ben. İnş kurtulurum.
Evet canim dun gidicektim emre bey son dk ameliyat almis dune ben de haftaya cumartesi gidicem 1bucuk 2 gibi giderim konusmadim daha:)
Teşekkür ediyorum cnm bilgin için. Benimde sol tarafımda kemik egriligi var, kemerde daha kötüsü sinüzitimde var emre beye ameliyat olcam. 1-2hafta morluk şişlik katlanmaya razıyım. Bu şekilde hergün hastayım ben. İnş kurtulurum.
rica ederim cnm her zaman bnmde sol tarafıma mı saga mı ne kaymış öle bişiler wardı
ayy ewet bnm bide o wardı sinüzit geniz eti hatta birde migrenim war inan hergün sabah akşam apranax ford içiyordum we oda etki yapmamaya başladı minoset parol fln onlar zaten hiç bi işe yaramıyodu sagolsun emre bey sinüzleride aldı hiç olmadığım kadar rahatım belki ayda 1 başım agrıyo oda parol yetiyor =)) kesinlikle aldırdığında dünya warmış diceksin
iyiki o zaman ameliyat almış =)) beraber gideriz haftaya bende arayıp randewu alıyım =) kontrole mi gidiosn
rica ederim cnm her zaman bnmde sol tarafıma mı saga mı ne kaymış öle bişiler wardı
ayy ewet bnm bide o wardı sinüzit geniz eti hatta birde migrenim war inan hergün sabah akşam apranax ford içiyordum we oda etki yapmamaya başladı minoset parol fln onlar zaten hiç bi işe yaramıyodu sagolsun emre bey sinüzleride aldı hiç olmadığım kadar rahatım belki ayda 1 başım agrıyo oda parol yetiyor =)) kesinlikle aldırdığında dünya warmış diceksin
Sinüzitimi de hallederse inanki çok mutlu olurum kemik egriliginden dolayı olmuş benimki kronik 10 yıldır var hep maddi eksiklik sebebiyle erteledim her geçen yıl daha da beter oluyorum ve artık dünya varmış demek istiyorum.
iyiki o zaman ameliyat almış =)) beraber gideriz haftaya bende arayıp randewu alıyım =) kontrole mi gidiosn
Cok tesekkur ederimm 19 ay oldu odem kalmadi gibi:) arada sisiyo uykusuz oldugumda falan ama sadece ben anliyorum:) darisi basina insallah safak 13musss :)
Ay benimde Şubat'ta emre beyde yaptıgım ameliyat anlayınca yasar gibi oldum tekrar :) gercekten kişiden kişiye değişiyor morlul ve ben ameliyat olmadan o gece ağlamıştım saatlerce uykusuzum Buda ameliyatlara yansımıştı
Uyandığımda yüzüm feci morluktu ama geçeceğini bildigim icin bunu eğlenceye çevirmiştim ben :) ama en çok midem sorun oldu sürekli yerlere kusuyordum vallahi hemşireler benden baya çekti :) iyi dayandılar ama iyiki olmuşum simdi burnumdan çok memnunum çok sevdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?