emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkür ederim canım.baktım fotoğraflarına.çok hoş minicik bi burun şuan kaç aylık oldu ödem filan yok heralde hiç.

Cok tesekkur ederimm 19 ay oldu odem kalmadi gibi:) arada sisiyo uykusuz oldugumda falan ama sadece ben anliyorum:) darisi basina insallah safak 13musss :)

kesinlikle en önemlisi emre beyin yorumu çünkü bize kalsa herşeyi istiyoruz ama emre bey zaten sana yüzüne gidip gitmeyeceğini söyler cnm

zeynaya katılıyorum bence bünyeye göre değişiyor bnm hem ağrım cok oldu hem morluğum kimse inanamadı yüzüm ewrim geçirmiş gibiydi hatta 3. gün kontrolüne gitmeye halim bile olmadı whatsapptan gösterdim kendimi emre beye =)
parol içtim ağrım oldukça

Morlukların ve ağrın kaç gün sürdü cnm. Bu ağrı baş mı burun ağrısı mı detaylı anlatır misin lütfen bide sana yapılan işlemin detayını

iyiki o zaman ameliyat almış =)) beraber gideriz haftaya bende arayıp randewu alıyım =) kontrole mi gidiosn

Aa cok sevinirim:) ben randevumu aliyim yarin sana da soylerim kaca aldigimi:) evet canim kontrole gidiyorum:) aylin bu ara yogun bisey demez merak etme:)

Cok tesekkur ederimm 19 ay oldu odem kalmadi gibi:) arada sisiyo uykusuz oldugumda falan ama sadece ben anliyorum:) darisi basina insallah safak 13musss :)

ooo bayağı olmuş senin.o sabah şişmeleri ameliyatsız burunda bile oluyor:))))))haftaya cuma bende sıra bakalım(()))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…