- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.081
Kız ne psikolojin gidecekmiş.valla ben bir an önce zamanın gelmesini bekliyordum.güzel burnuma kavuşmanın hayali yetiyordu bana.bence en heycanlı günler.insan bir an önce olmak istiyor.sen de rahat ol canım.istediğin gibi güzel burnun olcakhele tasarımın olsun bak o zaman daha çok sabırsızlancaksın:)
Benim 4 aralık çok heyecanli degilim aslinda sadece şuan üst solunum yollarindan hastayim o zmnda hasta olmam insallah sonrasindada tabi. Olsa bitse de kurtusak. Keske buayda olsaydne güzel olurdu.
inşallah ya ama benimki aslında aslında heyecan ve korku galiba tam adını adlandıramasam da bende bir an önce kasım gelsin istiyorum :)
İkiniz de yaza bomba olursunuz.güzel aylar bence .zaman çabucak geçer.
Filizcim işte sakınırsak oluyor tatlım ya çok geçmiş olsun.ben de ameliyat öncesi hasta olmuştum.korudum maalesef olunca oluyo cnm.yine de o dönemler dikkat edelim ....
evet canım benim 18 kasım hayırlısıile bu ameliyat psikolojisi ne kadar kötü yaa :18:
İkiniz de yaza bomba olursunuz.güzel aylar bence .zaman çabucak geçer.
Filizcim işte sakınırsak oluyor tatlım ya çok geçmiş olsun.ben de ameliyat öncesi hasta olmuştum.korudum maalesef olunca oluyo cnm.yine de o dönemler dikkat edelim ....
Aynen kailiyorum cnm. Burdada slikon yaptirmayi düşünüyorum iki ay arayla narkoz alsam soun olur mu acaba
Aynen kailiyorum cnm. Burdada slikon yaptirmayi düşünüyorum iki ay arayla narkoz alsam soun olur mu acaba
Ben olmaz diye duymuştum canım.ama yine de sorarsın. Meme slikonuysa önümüzdeki ay kısmetse ben de
Ben olmaz diye duymuştum canım.ama yine de sorarsın. Meme slikonuysa önümüzdeki ay kısmetse ben de
Evet bende yaptircam burda biraz fiyat uygunken yaptiriyim iyorum:18:
Cesaretine iyice hayran kaldım maşallah sanaaa
Findik burnum ve ben merhaba diyelim dedik :)
Aylinnnn enerjine kurban :))
Merhaba, bu arada burnuşundaki gelişmeler çok çok güzel maşallah cok beğendim facebooktaki resmini...
şafak 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rüyamda emre bey , aylin ve dilek beni ameliyat ediyorlardı ellerinde neşterlerr ayyy nasıl bir pskoloji içindeyim siz düşünün kızlarr son 9 günn :)))
hiç narkoz almadım canım, ınss güzel geçer bakalımmm, emre bey' e guvenıyorummm beni rahatlatan tek şey o :)))
yaa ben yaptırmak çok istiyorum ama yaptıranların resimlerini görmen lazım daha yeni üye oldum göremiyorum şimdi[
o halde hemen msj sayını doldur =))
Aaa hicbisey kalmamissssss:)
Merhaba kizlar
öncelikle burdaki paylastiklariniz icin size cok tesekkür ederim yoksa ben ameliyat olma cesaretini 10 yil icindede bulamazdim hepinizin burunlari cok güzel ve apayri ben bastan beri emre beye ameliyat olmayi düsünüyordum ama arada aksilikler cikti cok düsündüm almanyada mi ameliyat olsam diye ama icimden gelen sesi dinleyip ve sizin yorumlarinizi okuyup emre beyi sectim.:)
Size bi kac sorum olucak ya ben bana nasil bi burun yakisir veya nasil bi burun istedimi hic düsünmedim siz nasil kendinizi izah etiniz emre beye ? ben dogal olsun istiyorum yani en önemlisi yüzüme yakissin illa kücücük yada hoka olmasina gerek yok ama sonuc istedigim gibi olmiycak diyede cok korkuyorum hani anlatamam belki kendimi.. siz ne tavsiye edersiniz begendim burunlarin fotorafini mi götürsem diye düsündügüm oldu veya arkadaslarima danistimda bile bi sonuca varamadik herkezin zevki farkli sonucta bana ne tavsiyelerde bulunursunuz ilk görüsme icin?
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/644477-denemeeee.html
Canım linki tıkla msj sayını doldur burdan
Revizyonsa cnm fiyat için emre bey seni görmesi gerekir.muayene ettikten sonra fiyat verebiliyor ama 10 binden başlıyor.
Dediğin gibi canım umarım son revizyonun olur.ben de revizyon hastasıuım ne demek olduğunu iyi bilirim.o uüzden çok arsştırdım ve doğru karar verfiğimi daha iyi anlıyorum.burnumdan da çok memnunum .darısı senin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?