emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

inşallah ya ama benimki aslında aslında heyecan ve korku galiba tam adını adlandıramasam da bende bir an önce kasım gelsin istiyorum :)

hiç narkoz almadım canım, ınss güzel geçer bakalımmm, emre bey' e guvenıyorummm beni rahatlatan tek şey o :)))

geçer cnmm ben walla yıllardır tek korkum narkozdu cünkü astımım fln war nedense cok korkuyodum hatta ölücem sanıyodum herkezle wedalaşmıştım =)))) ama dileginde dedigi gibi inan hiç korkulucak birşey yok ki benim ameliyatm 4 saat sürdü 4 saatlik bir narkozdu

bence öncelikle ne istemedigini belirlemelisin ben gittigimde hiçbir fikrim yoktu ama kesinlikle cok kavisli burun deliklerinin görünmesni istemiyordum sadece dogal olmamasından korkuyordumki emre bey sunu söyledi her doktorun bir tarzı wardır emre bey dogalcı bir doktor iddialı ama dogal yapıyor. We orada benim hiç bir fikrim olmadıgını anlayınca ne istemedigimi söyleyince kendisine bırakmamı söyledi ama bir sonraki görüşmemde tesadüfen orda dergi karıştırırken cok begendindigim bir resmi gösterince iyice pekişti we beni anladı bence sende resim götür

ayliinnnnnnnnnn gittin mi emre beye ben giremedim kaç gündür ya arayamadımda haftaya kaldı

arkadaşlar bişey sorucam yine saçma bi soru ama (( benim hızmam var çıkarayım mı ameliyattan önce.7 yıldı burnumda aynı anda kapanıyor zaten.ameliyata öyle giremeyeceğime göre yavaştan çıkarmam geek dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…