emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ya bende simdi bakindim biraz begendim burunlar var tek sorun yüzüme yakisirmi :S birden benim icin önemli olan öndende hos dursun hani fazla kalin duran burunlari sevmiorum zaten bi liste yaptim ne istemiyorum diye ve bi kac resim buldum begenmedim burunlara dahil onlarida götürmek istiyorum begendim burunlarda var hepsi degisik ama bakalim emre beyin yorumuda tabi cok önemli

cikar bence ameliyatan önce cikarsanda bisy olmaz sanirim ama eger simdi cikarirsan hergün bikere mesela hizmani takip yerinden cikarmani tavsiye ederim hem kapanmaz delik hemde simdiden cikarabilrsn ozaman benimde göbegimde piercing var bende önceden ameliyata girdimde cikarmak zorunda kaldim icin hep öyle yapiyordum delik kapanmasin diye

:)evet ya elim ayağım buz kesmeye başladı(çok heyecanlıyım:)))bu arada fac.dan sana istek gönderen bendim :))

ayliinnnnnnnnnn gittin mi emre beye ben giremedim kaç gündür ya arayamadımda haftaya kaldı

Zasa bunlar tatli heyecanlar burnun cok guzel olcak onu dusun:) bir kac tane talep gelmis senin adini bilmedigim icin kabul edemedim adin ne canim:)

Kubra ben cumartesi gidiyorum gel sen de :)

Hizmayi cikar kesinlikle:) zaten hemen kapanmiyor sanirim

Merhaba ameliyat olan arkadaşlara birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Ameliyat sonrası ağrınız oldu mu olduysa ne yaptınız ne kadar sürdü. Alçı çıkıp bannt takıldıgında duş yapabiliyor muyuz yoksa tmmen çıkmasını mı bekliyoruz. Buz torbasını ne kadar süre uygulamalıyım.

hiç ağrı olmadı. alçı da bantta varken duş yaptım yüzümü havluyla kapayarak ve annemden yardım alarak
buz maskesini ameliyattan sonra 4 saat uyguladılar ve hastanede kalınan gece sabaha kadar aralıkla uygulattılar evde buz uygulamadım..

hiç ağrı olmadı bende..bünyeye göre değişebilir tabi ama minimum düzeyde olur, hiç merak etme..duş çok rahat yapılabiliyor..ben havlu bile koymadım, direkt ıslattım :) , sorun olmadı..buz torbası da 2-3 günden sonra bir işe yaramıyo tecrübelerime göre..morluk ve şişlik de bünyeye bağlı ama 1 hafta içinde hepsi minimuma inmiş oluyo, güzel burnuşunla aşk yaşamaya başlıyosun :)))

Daha güzel oldugunu düşünekçe psikoljik mutlu oluyo tabi insan ağrıda daha az hissediliyordur. Ayyyyy çok mutluyum yaa sanırım en dogru kararı verdim emre beyi seçmekle inşallah sorun yaşamam amin.

Daha güzel oldugunu düşünekçe psikoljik mutlu oluyo tabi insan ağrıda daha az hissediliyordur. Ayyyyy çok mutluyum yaa sanırım en dogru kararı verdim emre beyi seçmekle inşallah sorun yaşamam amin.

kesinlikle çok doğru bi karar vermişsin..çok güzel olucak, kuşkun olmasın

kesinlikle çok doğru bi karar vermişsin..çok güzel olucak, kuşkun olmasın

Cnm senin fotoya baktım da şu an çok hoş sen emre beye revizyon yaptırmışsın degil mi daha önce hangi tarihte ameliyat oldun. İkincisi ne zmn oldu. Nden revizyon yaptırdın sorabilir miyim.

Cnm senin fotoya baktım da şu an çok hoş sen emre beye revizyon yaptırmışsın degil mi daha önce hangi tarihte ameliyat oldun. İkincisi ne zmn oldu. Nden revizyon yaptırdın sorabilir miyim.

2012 şubat ayında olmuştu ilk ameliyatım, görüntüsünden memnun kalmamıştım, tek sıkıntım buydu..2013 nisanda emre beye revizyon oldum..ilk ameliyatımı başka bi doktora olmuştum bu arada..şu an çok memnunum..çok kalın deriliyim ve revizyon hastasıyım..burnum henüz 5 aylık..olabilecek en iyi burun oldu bence..

Bencede daha iyi olmuş cnm iyiki tekrar yaptırmışsın keşke ilk dr un olsaymış benim dogal olması hiç önemli degil dogal olmasını istesem şuanki halini hiç bozmam ameliyatıda burnuna ne kadar güzel şekil verilse yuzünün güzelligide ortaya çıkıyor bende biraz kemer var başka drlara gittim azıcık törpilesek yeter gerisine gerek yok diyolar kendilerine güvenmiyolar anlayacagin sonra begenmiycem hadi bakalım tekrar ben sizlerin fotograflariniza bakip karar verdim emre beye olmaya. İnş yüzümü kara çıkartmaz:26:

karazeytin sana özelden mesaj atmaya çalışım ama atamıorum engelli listesindeyim sanırım bişey sormam gerekiyor da

Mesaj kutun dolu canim cevap yazamadim sana ama faceden kabul ettim simdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…