- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.461
ilk günlerde yüzümüzü temizlemede sorun oluyormu. Bastirma falan acisindan? Ben temizlerken baya masaj yaparimda yüzüme :))
arkadaşlar bir de sosyal güvence ameliyatın belirli bir kısmını karşılıyor mu biliyor musunuz?
kendim için konuşayım estetik dışında deviasyon ve et de alınacak sonuçta?
özel sandığa tabiyim bu arada liv ile anlaşmamız olması lazım. (ist.da yaşamadığım için çok net bilmiyorum nere ile var nere ile yok)
bir de ameliyata yanlız gitsem sorun olur mu sizce, ameliyat olmuş arkadaşlar işin zorluklarını da biliyordur tek başıma gitsem sıkıntı çeker miyim?
Canım öncelikle bilemiyorum karsilar mi onu Emre Bey ile bir görüş bunu ztn konuşursunuz.. Ameliyata kesinlikle yalniz gitme bi arkadasin yaninda kalsin 1 gece ztn 2. gün cıkıyorsun. Narkozdan başın dönebilir sonuçta sana yardimci olabilecek birini götür. Benim bugün 28. günüm ama ilk günler sana yardim edebilecek birilerine ihtiyaç duyuyosun acikcasi..
seneye istanbul dışına taşınıyorum da mecburiyetten gibi aslında. hem izin almışken ikisi de aradan çıksın hem de masaya yatıyoruz nasıl olsa iki kere hastane masrafı fln çıkmasın. bu durumda ben de sanırım burna öncelik vericem. çünkü emre beyin işçiliği çok iyi.Bence hiç hayallerini yıkma ve burnunu kesinlikle Emre Bey'e yaptır. Mutlaka ikinci bi doktor girer zaten konustugunuzda sorarsın göğüsünü yaptırmak istiyorsan eger. Aynı anda yaptırmak nasıl bir cesaret ayrıyetten kutluyorum seni:)
büyütme istiyorum ben canım seninki neydigöğüs büyütme mi küçültme mi
ben de beraber oldum
ve öldümmmmmmmmmmmmmm acıdan
büyütme istiyorum ben canım seninki neydi
seneye istanbul dışına taşınıyorum da mecburiyetten gibi aslında. hem izin almışken ikisi de aradan çıksın hem de masaya yatıyoruz nasıl olsa iki kere hastane masrafı fln çıkmasın. bu durumda ben de sanırım burna öncelik vericem. çünkü emre beyin işçiliği çok iyi.
bu arada emre bey deviasyon düzeltme için ayrıca bi ücretlendirme yapıyor mu? yani estetik+ deviasyon x lira sadece estetik y lira gibi
İlknur şişlerin inmeye başladımı ne durumdasın ?
Canim valla hergun biraz daha iniyor gibi. Suratim sabahlari daha az şişiyor. İlk bantlar acildigiyla şimdiki arasında baya fark var. O zmn insan içine cikamiyordum:) Ama 8-9 günde çok fark etti. Şimdi de şiş ama en azindan makyajimi yapip disari cikmaya basladim artik çarşamba günü tam 1 ay olacak:)) Sen nasıl oldun?
Benim 24.gün sabahları uyandığımda çok şiş uyanıyorum, akşama doğru toparlıyo braz, umarm bayram sonuna iner brazz, malum iş başlıyo)
Merhabalar öncelikle gecmis olsun :) benimde 6 ayım dolmak üzere ilk bi kac ay
Sabahları burun sis oluyor canım sonra Zamanla iniyor şislikler eminim çok güzel olmuştur :)
Kalın derin varsa şislikler gec iner misal benim burnumun uç kısmı kalın derisi var çok degil ama o yüzden hala ucu biraz sis
Yinede çok seviyorum burnum tamamen oturdu sabır lazım biraz :)
sağol turkuaz inanın o kadar ihtiyacım varki derdimden anlayacak birilerine . bunu ancak çeken bilir kardeşim . önceki resimlerimi görsen kim bu dünya güzeli kız dersin . artık kendimi tanıyamıyorum .
Kızlar selamlar,
Ben 1 ekimde revizyon oldum, bugün de bantlar alındı. Burnum şuanda aşırı şiş durumda. Sisliklerden mi bilmiyorum ama bana burnum hala uzun ve sivri geliyor. Gözüm alismadi bir türlü. Özel albume iki tane resim ekledim. Objektif yorumlarinizi bekliyorum kızlar.
Moralim bozuk su anda. Ins zamanla burnum oturdukça severim burnumu
Kime oldun?? daha cok erkendir canim 2 hafta oluyor bence biraz daha zamana ihtiyaci var burnunun :) biliyorum insan kesin sabirsiz oluyordur burdan böyle konusmak kolay ama sonucu güzel olur insallah
Kızlar selamlar,
Ben 1 ekimde revizyon oldum, bugün de bantlar alındı. Burnum şuanda aşırı şiş durumda. Sisliklerden mi bilmiyorum ama bana burnum hala uzun ve sivri geliyor. Gözüm alismadi bir türlü. Özel albume iki tane resim ekledim. Objektif yorumlarinizi bekliyorum kızlar.
Moralim bozuk su anda. Ins zamanla burnum oturdukça severim burnumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?