emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

karazeytin ne yaptı acaba bugündü göğüs ameliyatı :S inşallah iyi geçmiştir

Büyütmemiydi onun nerde oldu ameliyatı hangi doktora?

Emelcimm valla şöle diyim burun ameliyatı çok daha kolaymış.burunda hareketler kısıtlamamış olması büyük artı.ama memede tam tersi bir milim dahi oynatamıyorum.yarın kalkıp nAsıl taburcu olcam bilmiyorum.sağolsun emre bey de hSta kontrollerini yapsrken bana geçmiş olsuna geldi.yok böle düşünceli bir doktor daha . O yüzden beklemeye değer herşekilde.maşallah
Emelcimm watsapptan grup kurdum canlı yayın yaptım resmen ama sen yoktun telinden dolayı.
İlkmurcum büyütme ve emre beyle aynı hatanede Liv de cnm.
İkisini aynı güne sığdırmak isyorsan emre bey tavsiye eder. Otel konudumda da emre beyin tavdiyeleri oluyo cnm.bence arayıp görüşün emre beyle.ona göre planınızı ysparsınız.
Burun ameliyatını arar oldum yaaaa bu nasıl bir ağrı.en kolay burun ameliyat

Geçmiş olsun tekrar tahmin edebiliyorum ağrı çok olur burun daha kolaydır eminim.. Dinlen iyileş biran önce:)

Karazeytincim cok gecmis olsun canım:)

Karazeytin cok gecmis olsun.. simdi girince gordumm.. insallah istedigin gibi cok guzel olurlar:)))

Geçmiş olsun canım. inşallah istediğin gibi olmuştur.

Karazeytincim cok gecmis olsun canım:)

Karazeytin cok gecmis olsun.. simdi girince gordumm.. insallah istedigin gibi cok guzel olurlar:)))

canim cok gecmis olsun insallah isdedigin gibi olur

karazeytin cok gecmis olsun insallah hersey gönlünce olr :)
birde kizlar emre bey burun ameliyatini hangi hastanede yapiyor???

Geçmiş olsun canım. inşallah istediğin gibi olmuştur.

Kızlar hepiniz çok sağolun.öpüyorum sizler
Azracımm Ulusta Lİv hospital da yapıyor emre bey ameliyatlarını
Hastahane 5 yıldızlı otellerden çok daha güzel konforlu ve hastane çalışanları da çok ilgililer.refakatçiye bile gerek yok valla

merhaba bende iri bi burna sahıbım yuzumu burnum bozuyo onden cok guzel yandan cok buyuk gibi. ameliyat düşünüyorum am acaba esttetik güzel durucakmı yakısıcakmı ne yapmalıyım emre beyen ocak ayına randevu aldım ama bana yardımcı olurmusunuz kızlar

evet aynen öyle oldu. programlarim var kendimi profilden cekip kendi kendime tasarim yapiyorum. ve cok begeniyorum sonra kendimi suanki halimi görünce diyorumki bu ne yaaa. bir an önce gelsin artik o gün!!

merhaba cnm banada tasarım yapabilirmisin daha duzgun bi burun yuzumde nasıl gorunucek merak ediyorum

Olur canim. Ne Zaman rezervasyon icin aramayi düsünüyorsun? Tabiiki mesajlasmak isterim. pratik bilgiler falan verirsin oraya nasil gittigini nerde konakladigini fiyatini falan :) Istanbulda tanidiklarin varmi? Varsa eger orda oldugun sürecte onlarlada vakit gecirirsin. Tek basina sIkIci olur sanki. ben yanimda birini götürmeyecegim ama bi kac tanidik var eger müsait olurlarsa onlarla vakit geciririm birazda. Yoksa istanbulda gezmeye ciksam herhalde kaybolurum ben :)

Kızlar birşey sorucam burun ameliyatindan sonra ilk zamanlar yüzünüzde yağlanma oldumu benim sivilcelerim azdı gibi biraz gerçi tonikle siliyorum hergun temizliyorum.. yagli bi cildim yok normalde

Cok gecmis olsun yaa. Bunlari okuyunca biran tirstim gögüs estetiginden. Umarim cabuk atlatirsin

tesekkurlerrrrrr

Kızlar birşey sorucam burun ameliyatindan sonra ilk zamanlar yüzünüzde yağlanma oldumu benim sivilcelerim azdı gibi biraz gerçi tonikle siliyorum hergun temizliyorum.. yagli bi cildim yok normalde

Burnunda mi sivilcelenme oldu? Kiminin yuzunde de yaglanma oluyor ama gecer yakinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…