- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.441
canım fotoğraflarını gördüm muhteşem olmuş çok beğendim :) tekrar çok geçmiş olsunEmelcimm valla şöle diyim burun ameliyatı çok daha kolaymış.burunda hareketler kısıtlamamış olması büyük artı.ama memede tam tersi bir milim dahi oynatamıyorum.yarın kalkıp nAsıl taburcu olcam bilmiyorum.sağolsun emre bey de hSta kontrollerini yapsrken bana geçmiş olsuna geldi.yok böle düşünceli bir doktor daha . O yüzden beklemeye değer herşekilde.maşallah
Emelcimm watsapptan grup kurdum canlı yayın yaptım resmen ama sen yoktun telinden dolayı.
İlkmurcum büyütme ve emre beyle aynı hatanede Liv de cnm.
İkisini aynı güne sığdırmak isyorsan emre bey tavsiye eder. Otel konudumda da emre beyin tavdiyeleri oluyo cnm.bence arayıp görüşün emre beyle.ona göre planınızı ysparsınız.
Burun ameliyatını arar oldum yaaaa bu nasıl bir ağrı.en kolay burun ameliyat
Burnunda mi sivilcelenme oldu? Kiminin yuzunde de yaglanma oluyor ama gecer yakinda :)
Ya burnumda yaglandı ama cildimde normalde sivilce cıkmaz şimdi çıktı bikac tane:s Temizliyorum sürekli gerçi ama işte demek ki oluyor iyileşme sürecinde..
merhaba cnm banada tasarım yapabilirmisin daha duzgun bi burun yuzumde nasıl gorunucek merak ediyorum
Olur canim. Ne Zaman rezervasyon icin aramayi düsünüyorsun? Tabiiki mesajlasmak isterim. pratik bilgiler falan verirsin oraya nasil gittigini nerde konakladigini fiyatini falan :) Istanbulda tanidiklarin varmi? Varsa eger orda oldugun sürecte onlarlada vakit gecirirsin. Tek basina sIkIci olur sanki. ben yanimda birini götürmeyecegim ama bi kac tanidik var eger müsait olurlarsa onlarla vakit geciririm birazda. Yoksa istanbulda gezmeye ciksam herhalde kaybolurum ben :)
Ya burnumda yaglandı ama cildimde normalde sivilce cıkmaz şimdi çıktı bikac tane:s Temizliyorum sürekli gerçi ama işte demek ki oluyor iyileşme sürecinde..
bana asistani kasim ayinda tekrar arayin dedi. yani kasimin ortasinda felan tekrar aricam. direk ameliyat günü alcam. istanbulda akrabalarim var. büyük bi ihtimal onlarda kalirim. istiyorsan özelden sana numarami atayim. ordan gelisme oldukca yazisiriz :)
Emelcimm valla şöle diyim burun ameliyatı çok daha kolaymış.burunda hareketler kısıtlamamış olması büyük artı.ama memede tam tersi bir milim dahi oynatamıyorum.yarın kalkıp nAsıl taburcu olcam bilmiyorum.sağolsun emre bey de hSta kontrollerini yapsrken bana geçmiş olsuna geldi.yok böle düşünceli bir doktor daha . O yüzden beklemeye değer herşekilde.maşallah
Emelcimm watsapptan grup kurdum canlı yayın yaptım resmen ama sen yoktun telinden dolayı.
İlkmurcum büyütme ve emre beyle aynı hatanede Liv de cnm.
İkisini aynı güne sığdırmak isyorsan emre bey tavsiye eder. Otel konudumda da emre beyin tavdiyeleri oluyo cnm.bence arayıp görüşün emre beyle.ona göre planınızı ysparsınız.
Burun ameliyatını arar oldum yaaaa bu nasıl bir ağrı.en kolay burun ameliyat
Aynı sorun bendede var hc svlcem ckmazdı smdı baya svlcelıyım narkozdan dyolar, bde burnum yağlanıyo sureklı yag kusuyomuş, emre bey kağıt gbı bışeyle sildi, bunlardan al dedi, aldım şimdi yağlandkca burnumu o mendllerle temzlıyorum.
tabi deneyebilirim. tabi doktorun ki gibi profesyonel olmaz ama asagi yukari nasil bi degisim yasicagini görebilirsin kesinlikle. bana istersen fotonu yolla. ben yaparim ve yollarim sana.
Aynı sorun bendede var hc svlcem ckmazdı smdı baya svlcelıyım narkozdan dyolar, bde burnum yağlanıyo sureklı yag kusuyomuş, emre bey kağıt gbı bışeyle sildi, bunlardan al dedi, aldım şimdi yağlandkca burnumu o mendllerle temzlıyorum.
Ayyy bende isteriiim
Tabiii yaparim :) resmini yolla bana
Nasil bi resim olacak. Yandan cekilmismi?
Istedigin gibi canim.rahatsizlik duydugun kismi yandanmi öndenmi. Ikisindende yollayabilirsin.
Tamam bekle cekip yüklüyorum. Ama aksam oldugu icin resimler pek kaliteli olmayabilir
olsun flasli cek yeter bana
Yalniz burdan nasil gönderiliyor bilmiyorum. Istersen özelden mailini ver
arkadaslar bi albüme resim yükledim kendi tasarimimi. bakip söyleyebilirmisiniz olmusmu olmamismi diye?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?