emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım fotoğraflarını gördüm muhteşem olmuş çok beğendim :) tekrar çok geçmiş olsun

Ya burnumda yaglandı ama cildimde normalde sivilce cıkmaz şimdi çıktı bikac tane:s Temizliyorum sürekli gerçi ama işte demek ki oluyor iyileşme sürecinde..

Forumda gözüme çarpmıştı biçok kişinin başına gelmiş yağlanma ve sivilce banlardan hava almayınca cilt bu şekilde tepki gösteriyor sanırım.

bana asistani kasim ayinda tekrar arayin dedi. yani kasimin ortasinda felan tekrar aricam. direk ameliyat günü alcam. istanbulda akrabalarim var. büyük bi ihtimal onlarda kalirim. istiyorsan özelden sana numarami atayim. ordan gelisme oldukca yazisiriz :)

Ya burnumda yaglandı ama cildimde normalde sivilce cıkmaz şimdi çıktı bikac tane:s Temizliyorum sürekli gerçi ama işte demek ki oluyor iyileşme sürecinde..

Aynı sorun bendede var hc svlcem ckmazdı smdı baya svlcelıyım narkozdan dyolar, bde burnum yağlanıyo sureklı yag kusuyomuş, emre bey kağıt gbı bışeyle sildi, bunlardan al dedi, aldım şimdi yağlandkca burnumu o mendllerle temzlıyorum.

olur canim. Ne Güzel konaklama sorunun olmayacak ozaman senin

Bende gögüs ameliyatinida aradan cikarsammi diye düsünüyorum. Gögüs ameliyatiyla burun ameliyatin Ayni gündemi oldu? Gögüs ameliyatinin fiyati ne kadardi?

Canım bendede oldu burun üstüm sivilcelendi söyle duşun ki
Cilt yeniliyor kendini doğal olarak fazla yağ üretiyor geceleri burnunun üstüne kill maskesi sür
Ben sana benev sulfur iki öneriyorum 20 günde geçer çıkmaz daha ama önemli olan ameliyatının başarılı geçmesi
Bende oldum emre beyde iyiki de oldu. Simdi çok beğeniyorum burnumu emre bey 10 numara bi is çıkardı ona ne kadar teşekkür etsem az yani :) sen dinlenmene bak canım iki ay sonra kaba sözlük inince sonuclardan inanılmaz memnun kalacaksın :)

ilk günlerde yüzümüzü temizlemede sorun oluyormu. Bastirma falan acisindan? Ben temizlerken baya masaj yaparimda yüzüme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…