emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Senelerdir doktor arastir konulari oku takip ettikten sonra sonunda Emre beye 8 kasim görusme ve 12 kasim ameliyatim var. Yurtdisindan geliyorum biletim alindi hadi hayirlisi. Bi gram heyecan yok yuzde yuz guven var

Senelerdir doktor arastir konulari oku takip ettikten sonra sonunda Emre beye 8 kasim görusme ve 12 kasim ameliyatim var. Yurtdisindan geliyorum biletim alindi hadi hayirlisi. Bi gram heyecan yok yuzde yuz guven var
hayırlısı olsun senin için,karar vermene sevindim umarım sonuçtan da memnun kalırsın :))

Kizlar lutfen bana ilk hafta hakkinda biraz bilgi verirmisiniz? Yuzde morarma oldumu sizde? Kisiye göre degistigini biliyorum da ilk hafta sevgilim yanimda olacak yuz cok mu kötu duruyo acaba

slm arkadasim bende yurt disinda yasiyorum emre beyle nasil kontak kurdunuz bana bilgi verirsen sevinirim bide fiyati ne kadar bi mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim

Ben de sizin gibi yillarca arastirdim, hatta gitmedigim doktor kalmadi hic biri emre beydeki guveni vermedi bana bende emre beye oldum coook memnununumm darisi basiniza olcak :) Simdiden coook gecmis olsun :)

Selam Kizlar umarim hepiniz iyisiniz :) ya merak etim bu ünlüler nasil burun esteriginden kisa süre sonra sissiz morluksuz sanki hicbirsey olmamis gibi dizilere devam ediyor onlara farkli bi islem mi uygulaniyor kisa sürede iylessinler diye? Mesela eyda ates fln gibi iki hafta sonra direk diziye döndü ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…