- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.581
Kızlar emre bey burun estetiğinden sonra gece hastanede kaldırıyor mu yatmamız mı gerekiyor hastanede 1 gece ?
Normal pacalı don gibi birsey veriyorlar altına:) Üstünede standart uzun bol birşey hastanelerde giyilir genelde fotograflarda vardır. Bi de varis çorabı var uzun onu giyiyorsun iç çamaşırın olmadan o kdr. Zaten onları sana hemşire gelip bir bir anlatacak bunları düşünmene gerek yok:)
arkadaşlar migreni olup ameliyat geçrimiş arkadaşlarıma bir sorum olacak. ameliyat sonrası migreni tetikliyor mu acaba? ataklarım çok şiddetli oluyor da ameliyat sonrası bir de onunla uğraşmayayım:S
Canım 2. görüşmede o seni dinleyecek tabi ki de sağlık problemlerini anlat kafanda ki herşeyi sor. Tasarımı konuşmanız için henüz erken ameliyata yakın bir güne veriyor o randevuyu. Çünkü 1 saat falan sürüyor. Emre Bey için ilk başta sağlık gelir bunu unutma bir kere.. Ayrıca eğer gerekliyse film çekmek isteyebilir. Burnunun içini kontrol etti mi hiç? Deviasyon için filme ihtiyaç duyulmaz zaten muayenede görür doktor onu. Ancak benim gibi sinüzit problemin varsa isteyebilir. Ben filmimle gitmiştim çünkü o istemeden ilk görüsmede götürmüştüm. Sen 2. randevuya git ve önce sağlık problemlerini anlat Emre Bey zaten sana gerekli açıklamayı yapacaktır. Kafanda başka soru işareti kaldıysa açıklayabilirim canım..
Merhaba ilknur ilk randevumda burnuma hiç bakmadı sadece kendini tanıttı anlattı asıl görüşmeyi diğer randevularımda yapıyorum dedi. Ben önceki gün aradım 2.randevuyu da aldım bakalım ne dicek..hayırlısı artık tşk ederim :))
Merhaba ben de 9 kasımda kısmetse ilk randevuma gidicem ancak bursadan geleceğim için acaba çok beklermiyim sonuçta ona göre dönüş biletini kaçırmamam lazım 15.30da randevu verdiler ilk görüşme ne kadar sürüyo hiç bakmıyo mu burnuna neler yapılabilir fln belki de yapamıycak bizim istediğimizi ?kafamda soru işaretleri var bence para alsın görüşmelerden daha iyi olur en azından bu kadar kalabalık olmaz
ahh daha cooook var benim ama zaman bi an önce gecsin istiyorumama gün gectikce korkuyorumda aceba nasil olcak yakiscakmi benim burnum baya bi kemerli uzun aceba kücük bi burnum olrmu yakisirmi diye cok kuskum var
Canım sen şehir dışından geldigin için arayıp söyle otobüs biletimi ona göre alıcam ben de asistanına. Ona göre al saatini sonra. Ayrıca öyle durumlarda asistanına durumunu anlatıp rica etsen zaten seni 15.30 da alır merak etme. Sonucta otobusu kacırcak degilsin:) Ama istanbul cok trafik oldugu için cok erken bir saattede alma derim akşama dogru al anca gidersin zaten.. İlk görüşmede kendini tanıtıyor dogal olarak 2. görüşmede eğer sağlık sorunun varsa burnunun içini kontrol eder, sıkıntılarını anlatırsın. Ancak tasarım için görüşme ameliyata yakın bir tarihe veriliyor 1 saat kadar sürüyor çünkü.. Emre Bey nice doktorların ben senin burnunu düzeltemem, kalın derilisin sana bu burun gitmez dedigi hastaları hayallerine kavusturmus bir cerrah ondan bir şüphen olmasın zatenAyrıca muayene ücreti almamasının sebebi ihtiyacı olmaması emin ol. Her zaman hastalarıyla maddiyatı 2. planda tutar. Ben acıkcası bircok ünlü doktorla görüştügüm için bunu daha iyi anladım canım gercekten.. Ayrı bir güven veriyor insana hep, sen zaten onu bir tanı ondan sonra ne demek istedigimi anlarsın:) Ben çok sevindim senin adına çok doğru bir karar vermişsin..
Umarım öyle olur gerçi ben senin fotoğraflarını hala göremiyorum ama yakında incelicem :))Hadi hayırlısı olsun canım iyi olur umarım senin için de.. Sen de bizler gibi mutlu mesut olursun:)
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?