emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar burun bantlarım çıktı, 15 gün oldu ve burnumdan ilk açıldığı günden beri çok memnunum ( maşallah ):),kafasında soru işareti olanlara tavsiyem kesinlikle Emre İlhan'dır, aynı teredütleri yaşadım doktoruma ilk günden beri güvendim, sonuç mükemmel, düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.

aaa,çorap niye ki...

Kızlar peki emre bey nefes yollu tampon kullanıyor ama gerçekten nefes alabildiniz mi tıkanma cok oldu mu hiç nefes alamadıgınız?
en cok korktugum sey bu lütfen deneyimlerinizi paylasın

arkadaşlar migreni olup ameliyat geçrimiş arkadaşlarıma bir sorum olacak. ameliyat sonrası migreni tetikliyor mu acaba? ataklarım çok şiddetli oluyor da ameliyat sonrası bir de onunla uğraşmayayım:S

ben migren hastasıyım, ayda 4-5 kere atak geçiririm , iğne serum olmadan ağrılarım geçmez, inanın başım bile ağrımadı hiç korkmayın, yorulmamanız bol bol dinlenmeniz gerekir sadece

Merhaba ilknur ilk randevumda burnuma hiç bakmadı sadece kendini tanıttı anlattı asıl görüşmeyi diğer randevularımda yapıyorum dedi. Ben önceki gün aradım 2.randevuyu da aldım bakalım ne dicek..hayırlısı artık tşk ederim :))

Merhaba ben de 9 kasımda kısmetse ilk randevuma gidicem ancak bursadan geleceğim için acaba çok beklermiyim sonuçta ona göre dönüş biletini kaçırmamam lazım 15.30da randevu verdiler ilk görüşme ne kadar sürüyo hiç bakmıyo mu burnuna neler yapılabilir fln belki de yapamıycak bizim istediğimizi ?kafamda soru işaretleri var bence para alsın görüşmelerden daha iyi olur en azından bu kadar kalabalık olmaz

kesinlikle beklediğinize değiyor kızlar.en basit ameliyatı bile emre bey özenle yaptığı için bunu mazur görün.ben 4 saat beklediğimi biliyorum.ama sonuç sonuç sonuç diyorum... ve beklerken bisürü yeni arkadaş buldum:)sabır,sonra burnunuza baktıkça günlerce bile beklerim diyeceksiniz:))))

Hadi hayırlısı olsun canım iyi olur umarım senin için de.. Sen de bizler gibi mutlu mesut olursun:)

Canım sen şehir dışından geldigin için arayıp söyle otobüs biletimi ona göre alıcam ben de asistanına. Ona göre al saatini sonra. Ayrıca öyle durumlarda asistanına durumunu anlatıp rica etsen zaten seni 15.30 da alır merak etme. Sonucta otobusu kacırcak degilsin:) Ama istanbul cok trafik oldugu için cok erken bir saattede alma derim akşama dogru al anca gidersin zaten.. İlk görüşmede kendini tanıtıyor dogal olarak 2. görüşmede eğer sağlık sorunun varsa burnunun içini kontrol eder, sıkıntılarını anlatırsın. Ancak tasarım için görüşme ameliyata yakın bir tarihe veriliyor 1 saat kadar sürüyor çünkü.. Emre Bey nice doktorların ben senin burnunu düzeltemem, kalın derilisin sana bu burun gitmez dedigi hastaları hayallerine kavusturmus bir cerrah ondan bir şüphen olmasın zaten Ayrıca muayene ücreti almamasının sebebi ihtiyacı olmaması emin ol. Her zaman hastalarıyla maddiyatı 2. planda tutar. Ben acıkcası bircok ünlü doktorla görüştügüm için bunu daha iyi anladım canım gercekten.. Ayrı bir güven veriyor insana hep, sen zaten onu bir tanı ondan sonra ne demek istedigimi anlarsın:) Ben çok sevindim senin adına çok doğru bir karar vermişsin..

ahh daha cooook var benim ama zaman bi an önce gecsin istiyorum ama gün gectikce korkuyorumda aceba nasil olcak yakiscakmi benim burnum baya bi kemerli uzun aceba kücük bi burnum olrmu yakisirmi diye cok kuskum var

ahh daha cooook var benim ama zaman bi an önce gecsin istiyorum ama gün gectikce korkuyorumda aceba nasil olcak yakiscakmi benim burnum baya bi kemerli uzun aceba kücük bi burnum olrmu yakisirmi diye cok kuskum var

heyecanın olur ama burnum nasıl olur diye hiç korkma doktorun emre bey çünkü:) emre beyle konuşmadın mı bana küçük burun nasıl olur yakışır mı diye bi görüşünü al emre beyin fikrine göre sen de karar verirsin yüz hatların çok önemli çünkü şimdiki burnunla kıyas yapma şimdikinden tabiki daha küçük olur :) kemer gidicek:)

Çok teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın valla:) Şimdiden heyecan bastı ben normalde koç burcuyum ve çok kararsz bi insanım kendime şaşıyorum hiç tanımadan görüşmeden öyle güzel yorumlar var ki tereddütsüz ameliyat tarihimi aldım.İyi ki varsınız.

Emre beyin face inden fotoğrafları inceledim dışardan beğendiklerimi kaydettim. 2.randevuda göstericem bakalım bana uyacaklar mı emre bey ne dicek:) istediğimi doğru anlatabilirim umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…