emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende 10 gün önce aradım emre beyi mart sonu randevu alabildim(

bende 10 gün önce aradım emre beyi mart sonu randevu alabildim(

tahmınım o zmn ameliyat tarıhın hazıran gıbı olur....benım ıcın buyuk hayal kırıklıgı oldu o kdr arastır doktor bul ıcının rahat etcegı boyle bıseyle karsılas... umarım senın tarıhle ılgılı bı sıkıntın yoktur emre ılhan a ameliyatını rahat rahat olabılırsın cnm :)

Arkadaslar... Emre bey amelıyat etdıkden sonra tamponmu kullanıyor yoksa ıcıne yenı teknık olan folyomu oluyo öyle bıseymı ??? Tampondaaan cooook korkuyoruummmdaa......
:/

Son düzenleme:
Ve Ameliyat Baska biyerde Kontrolde baska biyerdemi oluyo sekreteri öyle söyledi dün bana.... Ameliyat Bagdatcaddesinde sanirim kontrolde besiktasmi dedi.. zor olmazmi ameliyatli taaa oralara gitmek? bi bilginiz varmi... offf kafam karisiyo yaa almanyadan gidicem ben emre beye nisanda.. nasi yapcaz nasi olcak bilmiorum....

Cnm cadde Bostan da muaynelere gifiyorsun, besiktas liv Hospital de ameliyat oluyorsun. Atla taksiye git hastaneye. 1 gece orda kaliyorsun, erntest gün yine bin taksiye git oteline...Ben öyle yapicam, strese gerek yok...ich komme auch aus Deutschland...kannst mich gerne mal anrufen! Erkläre dir alles weitere, soviel ich weiß :)

Bugün 3.gunum emre bey kontrol edicek beni ne bekliyo acaba bug n ve ptes??bir d 2.tonimere geçtim normalmi?bid pemb atel ne zman cikiyo bant geciliyor?

Gecmis olsun cok, nasil hissediyorsun kendini? Agri sizi varmi? Insallah yoktur, memnunmusun simdiye kadar, zaten aylar sürer sonuc ama soruyorum iste :)

süpeeeeer :) würd mich seeehr freuen wenn du das machst :) kafam cok karisik... ben mesaj yollayamiyorum henüz 25 yorumum olmasi gerekmis sen bana özelden Nr. atarsan ararim uygun bi zamanda seni :) sen ne zaman olcaksin ameliyat???

Arkadaşlar burun ameliyatlarında araştırdığım kadarıyla bazı dr.lar tampon kullanıyolar bazıları ise tampon kullanmıyor onun yerine elastik bir malzeme kullanıyolar.Emre Bey tampon kullanıyo yanılmıyosam ameliyat olan arkadaşlar yazarmı acaba?

Gecmis olsun cok, nasil hissediyorsun kendini? Agri sizi varmi? Insallah yoktur, memnunmusun simdiye kadar, zaten aylar sürer sonuc ama soruyorum iste :)

Çok tşk ederim bugün 8.günüm bantlarım dgişti.ilk kez burnumu gördm yandan çok begendim ama önden burun sırtı çok basık burnun yanları da çok düz normalde bnm burnum inceydi şimdi kalın gözüküyo.bilmiyorum. Umarım şişlitkendir
Bi de mukozada pürüzlü ve şiş etler var pot yapmş ama gecer dedi emre bey

Geçmiş olsun canım. Ameliyat olalı 1 ay oldu benimde. Ama burnumun sağdan ve soldan görüşünüşü hala çok farklı sol tarafım daha şiş duruyor. ben şiş tarafı yani soldan görünüşünü daha çok begeniyorum orası ayrı tabi :) Önden bakınca biraz daha sol tarafa meyilli gibi sanki ama ameliyat olalı az bir zaman oldu sabretmek lazım gün geçtikçe değişip güzelleşeceğini umut ediyorum :) Burnumuz tam olarak oturduğunda aksi bir durum olursa zaten doktorumuz gerekli müdahaleyi yapacaktır inşallah hiç gerek kalmadan hepimizin güpgüzelll burunları olur :) :)

resminiz varmi???

Sana da geçmiş olsun umarım güzelleşir senin yandan bnm önden:))

Şişlikler dengesiz dağılıyor benimde ilk 4-5 ay sağ tarafım çok şişti. Sağ burun deliğim şişlikten diğerine göre kapalıydı sağ taraftaki şişlik geçince delikler eşitlendi. şuan dert ettiğim hiç bi şey kalmadı hepsi şişliktenmiş... bir yıl kadar beklemek, sabretmek lazım uzun süreç gerçekten zor

acaba fiyatları nedir burun estetiğinin

İçim rahatladı :), maddi durumları toparlar toparlamaz bi ay sonra görüşmeye gidicem inşallah,bu kadar bekledim 3 ay daha beklerim artık. benim de canımı sıkıyor bu durum zaman geçmiyor gibi oluyo ama aslıda geriye bakınca ilk ameliyat olalı 1 yılı atlatıcam görüşmeye gidince. keşke ilki istediğim gibi olsaydı ama vardır bi hayır diyorm umudumu kaybetmiyorum:) dilerim herkesin istediği gibi olur :) çok teşekkürler

cnm dr.un kimdi senin alper bayraktar mı?

Evet canım ben revizyondan vazgeçtim. Burnumu beğeniyorum. Ödemler indi. Eşitsizlikler vardı şimdi yok. hatta bir tarafı daha fazla alınmış gibiydi artık öyle değil. Ve herkes yemin ediyor çok güzelleşti diye. Ameliyat olduğumu kimse anlamıyor. Doktoruma haksızlık ettim gözüm görmedi o psikoloji ile. Zamanım oldugunda sana resim atıcam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…