emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sizi Dr. Hüseyin Altun'un sayfasına alalım lütfen. Emre İlhan'ın sayfasında alakasız şeyler paylaşmazsanız seviniriz.

Selam Bende almanyada yasiyorum canim ameliyat oldunmu merkantil ettim

20 gün yeterli bir süre bence morlukların geçmesi için. Tabi şişlikler için zaman gerekiyor 2 aya toparlarsın şişlikleri de merak etme:) Ücret 2014 de 8000 tl oldu diye biliyorum. Randevu aldın mı sen?

Ben olmadan önce ikisiyle de görüşmüştüm. Ama nedense Emre Bey'in verdiği güveni bana kimse veremedi.. İyi ki de Emre İlhan'a olmuşum diyorum şimdi mükemmel bir doktor kesinliklle!:)

Emre Ilhan mi Muhammet Dilber mi bir türlü karar veremiyorum, maddi acidan hic fark etmiyor, sadece emin olamiyorum :/
Eee içinde kalacaksa ikisiyle de görüşmeni öneririm. Ama sana yardımcı olacaksam eger ben görüşmüştüm iki doktorlada. Ancak tercihim Emre Bey'den yana oldu. Daha fazla güven verdi cünkü bana ve onda ki samimiyeti, güleryüzü şimdiye kdr hiçbir doktorda görmedim diyebilirim. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi hep aynıydı.. Psikolog gibi bütün sürecte her hastasının yanında olur -ki bu en önemlisi bence. Bu yüzden bnden sana tavsiye içinde kalacaksa ikisiylede görüş kararını sen kendin ver cnm, umarım sonucunda sen de bizim gb mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…