emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok doğal olmuş burnun çok beğendim bugün sevgilime randevu aldırttım bende emre beye ama taaaa haziranın 2 sine verdi muayneyi kim bilir ameliyatı ne zaman yapar senin ameliyatını muaynenden ne kadar sonraya verdi söylermisiniz ?

Selam arkadaslar, bende Emre Ilhan hastasiyim ve ameliyatimin üzerinden 5 yil gecti :) ilk baslarda bende endiseliydim acaba nasil olur felan diye endiselerim vardi ama cok sükür hersey yolunda gitti ve su an cok mutluyum iyiki ameliyat olmusum ve Doktorum iyiki Emre bey... Emre beyi burda tanima sansi buldum KK da cokkez konulari okudum fotograflara baktim ve en sonunda kararimi verdim ve gittim... veee iyikide gittimmmm :))) eski halimi hatirlamiyorum bile sanki bu burunla dogmus gibi hissediyorum... en kisa zamanda sizinle fotograflarimi paylasicam...

Süper yaparsın valla

Görüşmeden 5 ay sonra ameliyat oldum.teşekkür ederim..ben de çok mutluyum Emre bey sayesinde çok şükür.

5 ay mı çok değilmi kendin mi istedin yoksa en erken alabildiğin tarih bu muydu ?

Ilk gorusmeden sonra ortalama 5 6 ay sonrasina gun verebiliyor adinizi aciga yazdirirsaniz daha erken de olabiliyor iptal eden olursa ama bu ara adini aciga yazdiran kimse one cekemedi ameliyat tarihini iptal eden olmuyor sanirim. Belli olmaz ama gorusmeden sonra sansiniz varsa iptal eden olursa one cekebilir:)

Neyse artık bi umut

5 ay mı çok değilmi kendin mi istedin yoksa en erken alabildiğin tarih bu muydu ?

Yoğunluğa göre değişir sanırım.ben geçen sene şubat sonu ilk görüşmemi yapmıştım.nisan ayında ameliyat için gün vermişti.hatta nisan ayında olmasını ben istemiştim.martı sormamıştım bile.tabi şuanki doluluk oranını bilemeyiz ama çok geç verirse de dg62 dediği gibi açığa yazdırırsın daha erkene bile ameliyat olabilirsin merak etme.

Evet kesinlikle.yoğunluğa bağlı.eğer erken olmak istersen arada boşluk olduğunda alıyor Emre bey...

inş çok istiyorum ama bi taraftanda para biriktirmem lazım dile kolaay 8000 ben sadece burunda olmıycam çene mi ileri aldırıcam sizce ne kadar tutuar o zman ? ve o olmadan hastaneye ve ilaçlar vs kaç para tutuyor toplamda ?

inş çok istiyorum ama bi taraftanda para biriktirmem lazım dile kolaay 8000 ben sadece burunda olmıycam çene mi ileri aldırıcam sizce ne kadar tutuar o zman ? ve o olmadan hastaneye ve ilaçlar vs kaç para tutuyor toplamda ?

İki ameliyatı aynı anda olduğunda normaline göre daha uygun oluyor canım.bence muayenehanesini ara ona göre ücretini öğrenebilirsin. Burun için Muayene , kontroller ve hastane masrafları dahil sadece 8 bin ödüyorsunuz.

Son düzenleme:
İki ameliyatı aynı anda olduğunda normaline göre daha uygun oluyor canım.bence muayenehanesini ara ona göre ücretini öğrenebilirsin. Muayene , kontroller ve hastane masrafları dahil sadece 8 bin ödüyorsunuz.

Çok iyiymiş çok teşekkür ederim :) peki sen hiç dudak estetiği oldunmu ben onuda şu sıra araştırıyorum

Teşekkür ederim.ben daha yeniyim kadınlar kulübünde.arkadaşım bana önceden açmıştı ama hiç kullanmadım.ilk defa giriyorum buraya.geç görüyorum Bana yazılanları..keşfetme dönemindeyim siteyi..albüm yapacagım bende ama 25 tane yorum. Yazmam gerekiyormuş:)

:)) aynı dertten muzdaribim.şimdilik dolguyla idare ediyorum.çok doğal duruyor.albümümde var görürsünüz.

hmm o mzna arkadaşlığı kabul ederseniz sevinirim Bende dolgu yaptırıcaktım fakat o maliyete azıcık bi kalıcılık vazgeçtim fakat başka bişey buldum aşağı yukarı 2 dolgu yaptırma parasına ve kalıcı v-y tekniği.. Hatta bu şekilde konu bile açtım inş birileri yazarda tam olarak karar veririm :/ http://www.kadinlarkulubu.com/yuz-estetigi/682020-v-y-teknigi-dudaklarini-dolgunlastiran-varmi.html

Teşekkür ederim.yazdıklarına aynen katılıyorum..ben herkese söylüyorum Emre bey sadece iyi bir doktor değil iyi bir sanatçıda..heykel traş gibi..her yönden yetenekli başarılı be bilgili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…