- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.181
Eki Görüntüle 927230 Eki Görüntüle 927231 Eki Görüntüle 927232 Eki Görüntüle 927233 Eki Görüntüle 927234 Eki Görüntüle 927239 Eki Görüntüle 927240
2010 YILINDA LEVENTTE ERGİN ER ADINDA BİR PLASTİK CERRAHA GİDİP BURUN ESTETİĞİ OLDUM..VE KABUS DOLU YILLARIM BAŞLADI.AMELİYAT SONRASI BURNUMU GÖRDÜKTEN SONRA YAŞADIĞIM ŞOKU ANLATAMAM.BURUN SIRTI DİYE BİR ŞEY BIRAKMAMIŞTI,BURNUM GÜZELDİ BENİM ÇOK AZ BİR İŞLEM GEREKİYORDU AMA AMELİYAT SONRASI KORKUNÇTU.GÜLÜŞÜM,BAKIŞIM GİTMİŞTİ AYNAYA BAKTIĞIMDA BAMBAŞKA BİRİ VARDI SANKİ..BURUN UCUM YOKTU.BURNUMUN UCUNU ÖYLE TÖRPÜLEMİŞ Kİ İNSANLAR BURNUN YOK GİBİ DİYORLARDI..O KADAR ÇOK KALDIRMIŞTI Kİ BURNUMU,BURUN DELİKLERİMİM İÇİNE KDAR GÖZÜKÜYORDU..BURNUMUN İÇİNDE KIKIRDAK BIRAKMADIĞI GİBİ BURNUM SOLA DOĞRU YAMUKTU. VE ARTIK HİÇ NEFES ALAMIYORDUM.2 YIL BOYUNCA İLLİADİN SIKARAK BURNUMA NEFES ALMAYA ÇALIŞTIM..2. AMELİYATIMI YAPABİLECEK DOKTOR ARADIM..GİTTİĞİM BİR ÇOK DOKTOR BURNUMA MÜDAHELE EDİLEMEYECEĞİNİ YOKSA BURNUMUN AMELİYAT SONRASI ÇOK KÖTÜ OLACAĞINI,DAĞILACAĞINI VE DE BURUN ÇATISININ ÇÖKECEĞİNİ SÖYLEDİ VE AMELİYAT YAPMAK İSTEMEDİLER.BUNLARI DUYDUKÇA ÜZÜNTÜM VE ÖFKEM BÜYÜYORDU..ÇOK ÇARESİZ HİSSEDİYORDUM VE KORKUM ARTMIŞTI..
2012 YILINDA ÇOK YAKIN ARKADAŞIM İNTERNET'TEN EMRE BEY'i BULMUŞ VE ARAŞTIRMIŞ HAKKINDA BİR TEK BİLE OLUMSUZ BİR YAZI YOK YAPTIĞI BURUN FOTOLARI DA ÇOK GÜZEL DEDİ.ADI EMRE İLHAN İSTERSEN BİR DE ONA GÖRÜN DEDİ..BEN ASLINDA ÇOK ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE GİTMİŞTİM EMRE BEYİN MUAYENEHANESİNE..AMA İÇERİYE GİRDİM VE ORADA AMELİYAT OLANLARI GÖRÜNCE İNANAMADIM..ŞİMDİYE KADAR GİTTİĞİM BÜTÜN DOKTORLARDAN FARKLI OLARAK,GÖRDÜM EN DOĞAL BURUNLARDI ORADA OTURANLARIN BURNU.İÇİMDE UMUT OLUŞTU.SONRA EMRE BEYLE GÖRÜŞMEMDE BANA NELER YAPILABİLİR NELER YAPILAMAZ HEPSİNİ ANLATTI..AMELİYAT EDİLEBİLİR BURNUN DEDİ AMELİYAT ESNASINDA KABURGADAN ALACAĞIZ DEDİ..KİMSE GİBİ DEĞİLDİ VE ÇOK KENDİNDEN EMİN BİLGİLİ VE İŞİNİN EHLİ BİR DOKTORDU..DEDİM Kİ KENDİ KENDİME İŞTE BU DOKTOR BENİM BURNUMU DÜZELTEBİLİR SADECE..İNANILMAZ GÜVEN DUYGUSU OLUŞTU KENDİSİNE DAİR İÇİMDE VE İLK DEFA UMUTLU VE MUTLUYDUM.O GÜNDEN SONRA AMELİYAT OLACAĞIM TARİHİ BEKLEMEYE BAŞLADIM..KALBİMDE HİÇ BİR UMUTSUZLUK KORKU YOKTU..SADECE HEYECAN VARDI..AMELİYATTAN SONRA ÇOK ŞÜKÜR BURNUMA KAVUŞMUŞTUM,NEFES ALABİLİYORDUM,..
1.5 YIL SONRA DAHA GÜZEL OLSUN DİYE UFAK BİR OPERASYON DAHA GEÇİRDİM..EMRE BEY 1 SAAT SÜREN BİR OPERASYONLA BURNUMU ÇOK DAHA GÜZEL HALE GETİRDİ..NEFES ALABİLİYORUM ÇOK ŞÜKÜR,ŞİMDİ GÜLÜŞÜM DE BAKIŞIM DA ÇOK GÜZEL.HER ŞEY EMRE BEY SAYESİNDE..KENDİSİNE HER GÜN DUA EDİYORUM..MUTLULUĞUMU ANLATAMAM.EMRE BEY İYİKİ VAR VE İYİ Kİ ONA AMELİYAT OLMUŞUM..:))
Selam arkadaslar, bende Emre Ilhan hastasiyim ve ameliyatimin üzerinden 5 yil gecti :) ilk baslarda bende endiseliydim acaba nasil olur felan diye endiselerim vardi ama cok sükür hersey yolunda gitti ve su an cok mutluyum iyiki ameliyat olmusum ve Doktorum iyiki Emre bey... Emre beyi burda tanima sansi buldum KK da cokkez konulari okudum fotograflara baktim ve en sonunda kararimi verdim ve gittim... veee iyikide gittimmmm :))) eski halimi hatirlamiyorum bile sanki bu burunla dogmus gibi hissediyorum... en kisa zamanda sizinle fotograflarimi paylasicam...
çok doğal olmuş burnun çok beğendimbugün sevgilime randevu aldırttım bende emre beye ama taaaa haziranın 2 sine verdi muayneyi kim bilir ameliyatı ne zaman yapar senin ameliyatını muaynenden ne kadar sonraya verdi söylermisiniz ?
Görüşmeden 5 ay sonra ameliyat oldum.teşekkür ederim..ben de çok mutluyum Emre bey sayesinde çok şükür.
5 ay mıçok değilmi kendin mi istedin yoksa en erken alabildiğin tarih bu muydu ?
Ilk gorusmeden sonra ortalama 5 6 ay sonrasina gun verebiliyor adinizi aciga yazdirirsaniz daha erken de olabiliyor iptal eden olursa ama bu ara adini aciga yazdiran kimse one cekemedi ameliyat tarihini iptal eden olmuyor sanirim. Belli olmaz ama gorusmeden sonra sansiniz varsa iptal eden olursa one cekebilir:)
5 ay mıçok değilmi kendin mi istedin yoksa en erken alabildiğin tarih bu muydu ?
Yoğunluğa göre değişir sanırım.ben geçen sene şubat sonu ilk görüşmemi yapmıştım.nisan ayında ameliyat için gün vermişti.hatta nisan ayında olmasını ben istemiştim.martı sormamıştım bile.tabi şuanki doluluk oranını bilemeyiz ama çok geç verirse de dg62 dediği gibi açığa yazdırırsın daha erkene bile ameliyat olabilirsin merak etme.
Yoğunluğa göre değişir sanırım.ben geçen sene şubat sonu ilk görüşmemi yapmıştım.nisan ayında ameliyat için gün vermişti.hatta nisan ayında olmasını ben istemiştim.martı sormamıştım bile.tabi şuanki doluluk oranını bilemeyiz ama çok geç verirse de dg62 dediği gibi açığa yazdırırsın daha erkene bile ameliyat olabilirsin merak etme.
inş çok istiyorum ama bi taraftanda para biriktirmem lazım dile kolaay 8000 ben sadece burunda olmıycam çene mi ileri aldırıcam sizce ne kadar tutuar o zman ? ve o olmadan hastaneye ve ilaçlar vs kaç para tutuyor toplamda ?
Yoğunluk vardı o yüzden..ama benim içinde uygun bir tarihti zaten..
İki ameliyatı aynı anda olduğunda normaline göre daha uygun oluyor canım.bence muayenehanesini ara ona göre ücretini öğrenebilirsin. Muayene , kontroller ve hastane masrafları dahil sadece 8 bin ödüyorsunuz.
peki yardımınız için teşekkürler :)
Çok iyiymiş çok teşekkür ederim :) peki sen hiç dudak estetiği oldunmu ben onuda şu sıra araştırıyorum
Rica ederim.herşey hayırlısıyla gönlünüzce olur inş.
Teşekkür ederimmsen de albüm yapsana .ilk ameliyatında yaşadığın sorunları okuyup ve şuanki halini görünce revizyonluk burun demezsin.belli ki tamamen yeni bir burun yapmış Emre bey ve en önemlisi yüzünüze uyumlu maşallahh
:)) aynı dertten muzdaribim.şimdilik dolguyla idare ediyorum.çok doğal duruyor.albümümde var görürsünüz.
canım fotoğraflarını gördüm yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm zor günler geçirmişsin ama şuan çook güzel burnun ayrıca sende çok hoş bi bayansın. Kesinlikle çok şanslıyız. Doktorun başarısını gösteren zor burunlarda da güzel sonuçlar çıkarması... bizim burunlarımız zor burunlardı ve bu güzel sonuçları aldık. Araştıranlar şuna dikkat etmeli hastanın eski burnu nasıl? küçük burundan, hafif kemeri olan burundan tabiki güzel burun çıkar önemli olan kötü burunlardan güzel sonuçlar çıkarmak Emre bey bunu başarıyor o yüzden her yer Emre beyin yaptığı burunlarla dolu korkusu yok nasıl olsa hepsi güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?