emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba :)) randevu tarihi aldığınız da onunla beraber ameliyat tarihi de alırsanız beklemeniz daha kısa olur :) bilgimiz olsun die dedim

Ben geçen yıl Mart ayında arayıp randevu istemiştim, 27 Temmuz'a gün vermişlerdi. O gün gittiğimde de Emre bey ameliyat için 21 Ekim tarihini verdi. Yani ilk aramamla ameliyatım arasında tam 7 ay var arkadaşlar. Ama inanın sizin de beklediğinize değecek. Emre bey beni çok mutlu etti. Allah da onu daha çok mutlu etsin...

resmin varmı acaba görmek istiyorum

resmin varmı acaba görmek istiyorum

Resim eklemedim henüz... Burnumda çok işlem yapıldığından dolayı burnumun sağ tarafında ve yanağımda düzensiz şişlikler var. Hatta öyle ki sağ kaşım bile diğerine göre yukarıda biraz. Normalde anlaşılmıyor ama fotoğraflarda belirgin çıkıyor. Ileride ekleyeceğim inşallah.

oha mart ayından bu yana geçmedi mi :O sizdemi emre beye ameliyat olmuştunuz ?

:))) muuahh canım
herkese açık yapta görsünler güzel burnunu:) özel albümde kimse farkında bile olmuyo

:) yaparızz bi çekenimiz yok ki anca Çek Çek diyenimiz var bol bol

:))) muuahh canım

:) yaparızz bi çekenimiz yok ki anca Çek Çek diyenimiz var bol bol

:)) biz senin kadar profesyonel değiliz maalesef.bir dahaki kontrolüne makinanı da götür EMre bey çeker havalı burnunu. Hem daha dur 3 ayını yeni doldurdun.şişlerin de bayağı azaldı.şuan tam zamanı bence

21 ekim için cok erken tabi ben 16 eylulde olmuştum. Duzensız ödemler bnde de var. Bi taraf daha hızlı iniyor bi taraf daha gec her gun degışık degısık kullanıyorum burnuşumu :))) ama bu hali bile güzelse indiginde nasıl bişey olcak acabaaa :))

kızlar benim öncelikle nefes alamama problemim var.bu problemimin yanında madem ameliyata giricem bari estetikte olayım diyorum çünkü ufakta olsa bir sorunum var kendimce.araştırdım emre ilhan kbb doktoru olduğu için onu ilk sıraya koydum yalnız benim burnum zaten çok bozuk değil yani sol profilden ve önden gayet düzgünken sağ profilden hafif kemerli ve ucu sağa göre daha düşük.dikkat edildiğinde belli oluyor.çok fazla ifadem değişsin istemiyorum sadece o burun içi ameliyatının yanında burnumun dışına da bu küçük profil düzeltme müdahalesinde bulunsun istiyorum.Sizce emre bey beni dinleyip bu ufak değişikliği yapabilirmi yoksa çok büyük, yüz ifademin tamamen değişeceği bir burna mı dönüştürür?

Benim arkadaşımda dün çıktı ameliyattan yapıyomuş onunda böyleydi

sen bile anlamazsın ameliyat olduğunu.en zor burunları bile doğal yapıyor anlaşılmıyor..senin burnun Emre bey için çok kolay ve basit bir işlem..hiç bir endişen olmasın

Gez gez sen sinemalarda. Bacaksızzzz!!!!!!!!!!!!! Sen çekeceksin o kadar!)

Merhabalar eğer görünüşünde fazla bir değişiklik istemezsen doğal olsun dersen bence Emre bey bu konuda bulacağın en iyi Dr .zaten yapı olarak çok doğalcı bir Dr.şimdşden hayırlı olsun.

Emre hocam alanında 1 numara harika burun yapıyor bu konuda emin olabilirsin:)))))

Kesinlikle doğru adrestesin canım:) Ben de cok ifademin degısmesini istememiştm yani bazıları bambaska bi insan oluyor. Emre beye derdini ve ne istediğini anlat gerisini onun sihirli ellerine bırak:)) Eminim mennun kalırsın

şu anda emre bey'in ücreti nedir? benim burnumda öyle çook büyük bir düzeltme yapmayacak ama yine de aynı fix ücreti mi alıyor herkesten? ödeme şekillerinde bir kolaylık sağlıyor mu? ben öğrenciyim aileme de çok yüklenmek istemiyorum :/
bi de muayeneyle ameliyat arasında kaç ay fark eder? muayenemi mayıs' a aldım ameliyatı okulum açılmadan,ekim'e kadar olmak istiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…