emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Çok sevindim bu duruma :)) emre beye rica ederim nefes alamamaktan korktugumu ilk ameliyatımda sıkıntı çektiğimi belirtirim belki beni daha sık çağırır tamponun içini temizlemesi için. Yapar değil mi böyle bisey ?

tabi canım durumunu söylersen daha sık temizliğe gidersin :)istersen her gün git geri çevirmez asla. bakarsın belki hiç gerek duymazsın bile .herkes de o tıkanma olmuyor çünkü. durumuna göre gidersin yani. görüşmeye gittiğinde de sorabilirsin. iyileşme dönemini en kolay şekilde atlatmamızı sağlıyor merak etme.

tamamdır çok teşekkür ederim içim rahatladı :)

Süper tavsiye :)))))))))

benim kuruntum belkide herkes çok beğendi ama şişlik var daha 13 gun oldu[/QUOTE]

13 gün cok kısa bir süre cnm sabret biraz Benim 3. Ayım arada daglar kadar fark var 13. günümle. 1. senemiz dolunca mükemmel olacağı kesin bence:)

benim kuruntum belkide herkes çok beğendi ama şişlik var daha 13 gun oldu

13 gün cok kısa bir süre cnm sabret biraz Benim 3. Ayım arada daglar kadar fark var 13. günümle. 1. senemiz dolunca mükemmel olacağı kesin bence:)[/QUOTE]

inşallah canım :) bu halde kalırsa zaten kesin revizyon yaptırırım

13 gün cok kısa bir süre cnm sabret biraz Benim 3. Ayım arada daglar kadar fark var 13. günümle. 1. senemiz dolunca mükemmel olacağı kesin bence:)

inşallah canım :) bu halde kalırsa zaten kesin revizyon yaptırırım[/QUOTE]

Haha öyle kalmaz cnm merak etme olur mu öyle şey:) Kim demiş 13 günlük burunla 1 senelik burun aynı kalır diye :) Elimle elledıgımde bile ne kdr ödemim oldugunu anlayabılıyorum. Sana tavsiyem bol bol su iç ödemlerini hızlı at

inşallah canım :) bu halde kalırsa zaten kesin revizyon yaptırırım[/QUOTE]

Haha öyle kalmaz cnm merak etme olur mu öyle şey:) Kim demiş 13 günlük burunla 1 senelik burun aynı kalır diye :) Elimle elledıgımde bile ne kdr ödemim oldugunu anlayabılıyorum. Sana tavsiyem bol bol su iç ödemlerini hızlı at

inşallah canım :) bu halde kalırsa zaten kesin revizyon yaptırırım

Haha öyle kalmaz cnm merak etme olur mu öyle şey:) Kim demiş 13 günlük burunla 1 senelik burun aynı kalır diye :) Elimle elledıgımde bile ne kdr ödemim oldugunu anlayabılıyorum. Sana tavsiyem bol bol su iç ödemlerini hızlı at[/QUOTE]

dr. çok çabuk iyileşiyosun dedi burnumun şu anki hali 1 aylık haliymiş cildim ince olduğu için sanırım sağol bu arada tavsiyeni dikkate alıcam

dr. çok çabuk iyileşiyosun dedi burnumun şu anki hali 1 aylık haliymiş cildim ince olduğu için sanırım sağol bu arada tavsiyeni dikkate alıcam[/QUOTE]

Super şanslısın o zmn 6 ayda güzelleşir baya:) benim kalın derili daha cok sabretmem gerek yani

dr. çok çabuk iyileşiyosun dedi burnumun şu anki hali 1 aylık haliymiş cildim ince olduğu için sanırım sağol bu arada tavsiyeni dikkate alıcam

Super şanslısın o zmn 6 ayda güzelleşir baya:) benim kalın derili daha cok sabretmem gerek yani[/QUOTE]

İnşallah canım dr. ateli aldğında şaşırdı nasıl olur bu kadar nasıl inmiş şişlik dedi senin bu halin 1-1.5 aylık burun, sevindim ama şeklini tahmin ediyorum.
Zaten ameliyatta çok şişmişim kanamam da çok olmuş gözaltım hala mor :44:
eninki çok yakışmış yüzüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…