- 11 Aralık 2010
- 1.264
- 288
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.241
Bende sorun yok ben cok memnunum Emre hocamdan :)) iyiki de olmuşum tabi içinize sinene kadar araştırmak gerekli ve ne istediğini tam olarak doktorunuza anlatmanız gerekli :) yani samimiyetle söylüyorum Emre hocam bu konuda cok profesyonel :) gerisi size kalmış
Ameliyat olmadan önce kafanın karışması normal. Biz rahatız tabiki çok memnun kaldık istediğimiz şekilde övüyoruz ama Emre bey kesinlikle hastasına ne istediğini soruyo ve ona göre burun yapıyor ben kalkık istemedim karakteristik burun istedim istediğim gibi oldu arkadaş ne yaşamış bilmiyorum ama biz nasıl memnuniyetimizi fotoğrafla gösteriyorsak oda kanıtlamalı...Olumsuz yorum yapanda tamda bundan bahsetmiş,ben doğal istedim demiş ama doktor bildiğini yaptı demiş.
Kafası karısıyor insanın şimdi.
Olumsuz yorum yapanda tamda bundan bahsetmiş,ben doğal istedim demiş ama doktor bildiğini yaptı demiş.
Kafası karısıyor insanın şimdi.
Pardon anlamadım nasıl yani :)))))
Allah yardımcın olsun :)Hep belirli kişilerin yorumlarına denk geliyorum.Düşünüyordum vazgeçtim Emre beyden,biraz daha arastırma yapayım ben.Bakalım farklı kimseler ve memnuniyetsizler neden bu şekildeymiş. Umarım arkadaş da resim paylaşır,özelden de olabilir bekliyorum:)
Bu bakış açısıyla işin çok zor:)
NOT: Emre beye ameliyat olma karari aldiysaniz, ve dogal bir burun istiyorsaniz, lutfen bunu coooooookkk iyi dile getirin. Yine kendi bildigini okuyacaktir, ama dile getirmekte fayda var.
Demiş arkadaş ondan bahsettim:)
Benim ki cok doğal ya seviyorum burnumu inşallah sizde istediğiniz gibi buruna kavuşursunuz :))
çünkü çok ön yargılı geldin bana önemli olan içine sinen doktoru seçmek çok araştır inş istediğin buruna kavuşursunNeden gözüm kapalı güveniyorum desem bakış açım daha mı iyi gelcekti sizlere?
Yorumunuzu düzenlemişsiniz,oysaki ben hakaret etmedim kimseye sizin ki öyle değildi ki sizde farkedip düzenlemişsiniz.Doğru olan bydu:)çünkü çok ön yargılı geldin bana önemli olan içine sinen doktoru seçmek çok araştır inş istediğin buruna kavuşursun
Tartışmaktan hoşlanmıyorum çünkü... şu aynı kişiler yazıyo lafınada kızıyorum artık. Samimi duygularımızla övüyoruz bunda kötü niyet aranmasından hoşlanmıyorum aynı kişilerde değil ayrıca bir sürü arkadaş var burada yazanYorumunuzu düzenlemişsiniz,oysaki ben hakaret etmedim kimseye sizin ki öyle değildi ki sizde farkedip düzenlemişsiniz.Doğru olan bydu:)
Okudugumu dile getirdim,sadece:) Çook Teşekkürler .
Tartışmaktan hoşlanmıyorum çünkü... şu aynı kişiler yazıyo lafınada kızıyorum artık. Samimi duygularımızla övüyoruz bunda kötü niyet aranmasından hoşlanmıyorum aynı kişilerde değil ayrıca bir sürü arkadaş var burada yazan
İnşallah ya bu arada baktım albümlerine çok yakışmış burnun :)
Çok teşekkür ederim canım. Daha da güzeli senin olur inşallah
İnş amin(aa bune 15 karakter uyarısı ahahah)
Bu da yeni kural mı:)) sabırla bekliyoruz bakalım.beğeni butonumuz geri gelmiş ama hala göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?