emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bnm burnum da büyük geliyor bana henüz 65 günlük ama şişlkle ilgili bi durum mu bu ki ucu mesela eskisi gbi büyük hala senn tabirinle patates gbi :)1 yıl geçince ya da 6 ay sonra küçülcek mi ben de çok merak ediyorum kalın deriliyim ben de

kizlar 1.5 ayimi doldurdum birde üstne iltap kaptim burnum önden cok sis incek biliyorum hersey sabir isi ama herkz moralimi bozuyor böyle cok sis olmasi önden domba gibi durmasi normalmi normal gülmekte bile zorlaniyorum yanaklarimda bile sislik var sanki cok üzülüyorum

Hayir hic uzulme cok normal 1bucuk ay az bi zaman burun icin nasil iltihap kaptin? Kardesim de burnunu kulak cubuguyla temizlerken zarar vermisti dikislerine o tarz bisey mi oldu? Sisleri normale gore daha gec inmisti sende de oyle bi durum olduysa cok normal sıkma canını moralini bozanlar bu ameliyat surecini bilmiyordur 6 7 ay sonra gorusuruz de:)

Ya 65 gun cok bir sure degil burun icin:) bende kalin deriliyim 6 7 ay patates gibi gezdim ozel albumumde resimlerimi gorenler inanamiyor su an 2. Senemdeyim burnumun yarisi gitmis gibi o kadar sismis o zamanlar:) 1 1bucuk senede oturmaz kalin derili burun birazcik sabir:)

azra cim benimde 2 ay 10 gün oldu yanaklarim alnimda bile sislik var en kötüsüde ben de senin gibi gülemiyorum.güldügüm zamanda yüz seklim bambaska oluyor evet gercekten cok üzücü ama mecbur artik beklememiz gerekli sabirla sisliklerin inmesini

dg sana bir sey sormak istiyorum ben Yurt disinda oldugum icin normal olarak dr. kontrollerine gidemiyorum benim sag tarafim biraz asagi Dogru bilmiyorum belkide sislikler indikten sonradüzelicek.temmuz ayinda türkiyedeyim.ufak müdahalelerde yeniden burunda tekrardan sislikler oluyomu acaba hic böyle seylere denk geldinizmi

inş dediğin gbi olur canım bnm de burnumun yarısı gitse keşke.. ucunda şişlik var sırtını elliyorum kemik geliyor elime hiç şiş değil mi sırtı o zman ? bu arada ben buraya yorum yazdm ama dr um emre bey değil. fotolrını görebilir miyim canım ?

Tabiki de gececek dha zariflesecek 1 aylık burunla 6 aylık burun arasında nasıl cok fark varsa, 1 senelik burun dha da guzelleşecek Kalın derili olunca biraz dha gec iniyor tabi ödemler bu yüzden bol bol su için derim işe yarıyor

evet galiba bendede aynisi oldu kulak cubuguyla arada temizliyorum biraksami :S iyi degilmi ? artik bekliycem sabirla

Cok buyuk ihtimal sisliklerdendir bir tarafin sisi daha fazladir o yuzden oyle bir goruntu olusur endise etmeyin burun oturdukca duzelir:) sorunuzu anlamadim ben burnunuza ufak bir mudehale mi yaptirmak istiyorsunuz ondan sonra sislik olur mu diye soruyosunuz? Ufak mudehalelerde burun cok sismez dogru anladiysam sorunuzu:)

Olsun doktorun farkli biri olsada sorabilirsin seve seve yardimci oluruz:) daha burnun cok yeni sirtinda hic sislik yok diyemem daha kalindir burnun ama burun ucunda daha cok sislik vardir burun sirtinda sislik azala azala burun ucuna iniyor en zoru da ucunun sekillenmesini beklemek 1 1 bucuk sene suruyor kalin derililerde. Albumum ozel beni arkadas olarak eklerseniz tabiki gorebilirsiniz.

evet galiba bendede aynisi oldu kulak cubuguyla arada temizliyorum biraksami :S iyi degilmi ? artik bekliycem sabirla

Iltihap kaptigini kim soyledi? Oyle bir durum varsa ilac kullanman gerekiyor cunku kardesim burnunu kulak cubuguyla temizlerken burun icindeki dikisini koparmis farkinda olmadan o yuzden enfeksiyon kapti kulak cubuguyla cok oynama. Su an gayet iyi tabi burnu oturdu duzeldi ama o zamanlar sisligi daha cok olmustu

tsk ederim canim ever cok iyi anlatamiyorum kusura bakma:26:ikinci bir müdahale yaptirmak degil istedigim egerki düzelmezse burnumdaki sorunlar onun icin aklima cok takiliyor beni de cok üzüyor bu sorun mecbur temmuz ayini bekliyecem

tsk ederim canim ever cok iyi anlatamiyorum kusura bakma:26:ikinci bir müdahale yaptirmak degil istedigim egerki düzelmezse burnumdaki sorunlar onun icin aklima cok takiliyor beni de cok üzüyor bu sorun mecbur temmuz ayini bekliyecem

hiç gerek kalmaz 2. müdehaleye merak etme şişlikler bir tarafta fazla olduğu için öyle duruyor 1. seneni bekle hepsi düzelir üzme kendini

cok tesekkureler canim...

bende cok istiyorum ve yakin zamanda yapacagim

doktor demisti burda kbb uzmanina gitim antibiotik yazdi bide bi burun sprayi suan düzelio cok sükür agrim fln yok

doktor demisti burda kbb uzmanina gitim antibiotik yazdi bide bi burun sprayi suan düzelio cok sükür agrim fln yok

anladım ama kendi doktoruna da danıştın mı? verilen ilaç ve spreyi söyledin mi? üşütmüşsündür belki yurtdışında mı yaşıyorsun? öyle kolay iltihap kapılmaz korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…