- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.801
Şuan 3. günüm bantlı zaten burnum kendine gelsin 2-3 hafta sonra öncesi sonrası diye özel albüm eklemeyi düşünüyorum :)
emre beyden eski fotolarımı da alırım daha net gözükür eski burnumdaki problemler
yalnız ben sizin burnunuzu çok beğendim bence revizyona hiç ihtiyacınız yok söylemeden edemicem :)
Gecmis olsn merakla bekliyorm.Teskuur ederm ama bence sorun var,burada cok guzel burunlar goruyorm .fotolardan belli olmuyor ucunda problem var bide kavisi istedigim gbi degl.yuzumde kucuk ,oyuzden yuzumde buyuk duruyor.emre ilhan revizyon icin ck buyuk rakamlar istiyor.burun ici icinde yine 12 mlyarmi aliyor
burun içi derken burun ucu mu ?
İyi olduğunaza sevindim. Bende gün sayan biri olarak hayırlısı ile şu evreyi atlatmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Morluk ve şişliklerin ne durumda ağrınız varmı.çarşamba akşam ameliyatım oldu tabi çok kolay bi süreç değil ama Allah sabır veriyor bi şekilde. çok teşekkür ederim :)
burun içi derken burun ucu mu ?
Burun icin pardon:) eksik yazmisimm.
Burun ucu demek istedim.odami revizyon oluyr.ufalttirmak istiyorm bide,belkide ucu ufaltilp duzeltilirse burnu kirmaya gerek kalmaz.gorenler zaten burnun ufak ama ucunda sorun var diyorlar.ne kdar alir tahminen.taksit varmi krrdi karti flan bide:)
İyi olduğunaza sevindim. Bende gün sayan biri olarak hayırlısı ile şu evreyi atlatmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Morluk ve şişliklerin ne durumda ağrınız varmı.
3. günüm kaburgamdan kıkırdak alındı benim biraz o zorladı biraz da tampon zorluyor :)
Geçmiş olsun canım benimde alınmıştı kaburgadan bir an önce toparlarsın sende inş)resim bekliyoruz
teşekkür ederim size de geçmiş olsun burnunuzu cam kapıya çarpmışsınız allahtan bisey olmamış şanslısınız :)
Biraz önce Emre Beyin ofisindeydim. Pozitif bir görüşme ve harika bir tasarımla güle oynaya çıktım. 2 Nisan'da ameliyat oluyorum. Çok bekledim bu zamanın gelmesi için ama değecek. Çünkü profesyonel ellerde olduğumdan eminim.
Çok teşekkür ederimm öyle yapıyorum ağzım açık hapşuruyorum :)
tampon çok sıkıcı tıkandı iyice ama olsun ins bikaç güne kurtulucam :)
Bende Emre ilhana burun estetigi olcam
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
İşyerinde bantla biraz gezmek hava bile katar ne dersiniz :)
14 mayisda ameliyatim kafam karisik hala acaba istedigim gibi bir burun yapar mine zaman olacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?