emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Gecmis olsn merakla bekliyorm.Teskuur ederm ama bence sorun var,burada cok guzel burunlar goruyorm .fotolardan belli olmuyor ucunda problem var bide kavisi istedigim gbi degl.yuzumde kucuk ,oyuzden yuzumde buyuk duruyor.emre ilhan revizyon icin ck buyuk rakamlar istiyor.burun ici icinde yine 12 mlyarmi aliyor

burun içi derken burun ucu mu ?

çarşamba akşam ameliyatım oldu tabi çok kolay bi süreç değil ama Allah sabır veriyor bi şekilde. çok teşekkür ederim :)
İyi olduğunaza sevindim. Bende gün sayan biri olarak hayırlısı ile şu evreyi atlatmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Morluk ve şişliklerin ne durumda ağrınız varmı.

Burun ucu demek istedim.odami revizyon oluyr.ufalttirmak istiyorm bide,belkide ucu ufaltilp duzeltilirse burnu kirmaya gerek kalmaz.gorenler zaten burnun ufak ama ucunda sorun var diyorlar.ne kdar alir tahminen.taksit varmi krrdi karti flan bide:)

benim de aynen burun ucunda sorun vardı ama emre bey burna bütün bakıyor kemikte sorun varsa onları da yapıyor o yüzden fiyatı değişmiyor peşin alıyorlar diye biliyorum ben :/ revizyon 12den baslıyor

Artik fiyat falan dusunmuyorm zaten.duzelsinde ama yani ufack bisi icinde bukdar fiyat bana abartili geliyor acikcasi.aklimda bir kac doktr daha var.bakalim heran olablirim:) fotolari ozaman paylasirim:) teskkr ederm ilgilendign icin tekrar ck gecmis olsn resmleri bekliyoruz:)

Arkadaşlar Merhaba,

Bir konuda ameliyat olmuş olan arkadaşların acil yardımlarına ihtiiyacım var.
Yaklaşık 3,5 ay önce ameliyat oldum. Burnum böyle taş gibi, üst dudağım hala tam olarak yukarı gitmiyo, güldüğüm zaman sadece yarsı gidiyo.
Eskiden güldüğümde sadece üst dişlerim gözükürdü şimdi ise alt dişler ve düst dişlerinmin % 30 u gözüküyor.
Mimik yaparkende burnum kasıyo, kemiklere dokunuorum ve dokunmadan bile sertliğini mimik yaparken hissediyorum.
Çok sert, gergin, burnumu taş gibi sert hissediyorum.
Sizce bu normal mi? Geçicek mi? Sizde böyle bir şey oldu mu?

2 nisanda ameliyat olacakmışsınız.peki ne kadar süre önceden randevu aldınız.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…