- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.781
kesinlikle çok zor karar vermek, sanırım birini seçip kılı kırk yarmadan gteslim olmak lazım:)
Merhaba Pisi ameliyatın yarın mı?. İnşallah çok rahat bir ameliyat geçirirsin. Şimdiden geçmiş olsun.
Kızlar çarşamba akşamı emre beye revizyon oldum 2. günüm doldu çok şişim panda gibiyim :)
Şimdilik bi sorun yok gibi ama burnum biraz fazla kalkık duruyor bu şişlik yüzünden mi ?
tamponlardan kalkık duruyordur tabi bir de şişlik de vardır, telaşlanmayın.
Kızlar revizyon oldum diyorum geçmiş olsun bile demiyo kimse
Tamponlardan sıkıldım ve hapsuruyorum sık sık nedense :2:
Kızlar revizyon oldum diyorum geçmiş olsun bile demiyo kimse
çok geçmiş olsun canım bende okumuyodum uzun zamandır forumu:) yoksa yazardım kesinlikle:) tamponlar evet sıkıcı çıkarıldıktan sonraki rahatlıksa her şeye değer... hapşururken burnuna basınç yapmadan ağızdan hapşurmaya çalış hapşururken ağzın açık olsun kapatma:)Kızlar revizyon oldum diyorum geçmiş olsun bile demiyo kimse
Canım geçmiş olsunn.kaçıncı günün peki?
ne zamandır okumuyodum forumu..geçmiş olsun pisiipisii...eminim harika olmuştur burnun..hem güzel, hem sağlıklı..
Çok teşekkür ederimm öyle yapıyorum ağzım açık hapşuruyorum :)çok geçmiş olsun canım bende okumuyodum uzun zamandır forumu:) yoksa yazardım kesinlikle:) tamponlar evet sıkıcı çıkarıldıktan sonraki rahatlıksa her şeye değer... hapşururken burnuna basınç yapmadan ağızdan hapşurmaya çalış hapşururken ağzın açık olsun kapatma:)
Çok teşekkür ederim Hilal hanım ben Emre beye bikaç foto götürdüm istediğim burun ucunu anlatmak için ve fotoların çoğunda sizin burnunuz vardı :)
hatta götürdüğüm çıktıların resmini çekip instagrama attı emre bey 1 marttı ilk görüşmemizde :))
şu an burnum kalkık duruyor ama iner sanırım biraz çünkü çok şiş ve tampon var
Fotograflarini gorebilcekmiyiz:)
aaaaa sen miydin o :))) gördüm ben o resimleri, hatta bayaa şaşırdık kızlarla kendi resimlerimi emre beyin masasında görünce :))) hadi bakalım hayırlısı olsun..bence çok güzel olmuştur..ilk başta biraz kalkık durması normal şişliklerden..hiç merak etme, benim emre beye güvenim sonsuz..çok güzel olduğuna eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?