emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yazılan yorumları okuyorum sürekli keşke diyorum bende Emre İlhan'a olsaymışım ameliyatımı,şimdi kara kara revizyon için borçları kpatıp para biriktirmek için düşünüyorum,zamanda geçmiyo,apar topar birine karar verip ameliyat olduğum için çok pişmanım şöyle bi milli piyango çıksa da hemen ameliyatı olabilsemmmm

Kızlar çarşamba akşamı emre beye revizyon oldum 2. günüm doldu çok şişim panda gibiyim :)
Şimdilik bi sorun yok gibi ama burnum biraz fazla kalkık duruyor bu şişlik yüzünden mi ?

Kızlar çarşamba akşamı emre beye revizyon oldum 2. günüm doldu çok şişim panda gibiyim :)
Şimdilik bi sorun yok gibi ama burnum biraz fazla kalkık duruyor bu şişlik yüzünden mi ?

tamponlardan kalkık duruyordur tabi bir de şişlik de vardır, telaşlanmayın.

Kizlarrr ameliyat olali 2 Ay oldu ama benim bu dikislerim hala dusmedi. Emre Bey burnun alt kismindakileri toplamisti zaten ama ic kisimda burnun sag tarafinda kenarinda olanlar hala duruyor. Sizin ne kadar surdu dikislerinizin dusmesi?

Kızlar revizyon oldum diyorum geçmiş olsun bile demiyo kimse
Tamponlardan sıkıldım ve hapsuruyorum sık sık nedense :2:
çok geçmiş olsun canım bende okumuyodum uzun zamandır forumu:) yoksa yazardım kesinlikle:) tamponlar evet sıkıcı çıkarıldıktan sonraki rahatlıksa her şeye değer... hapşururken burnuna basınç yapmadan ağızdan hapşurmaya çalış hapşururken ağzın açık olsun kapatma:)

öncelikle konuyu acana rkadasım size cok tşk ederim emek ve zahmet verip yapmışsınız uzun ve yorucu bi iş olmuştur sizin için ben sunu söylemeden edemiycem emre beyin iy bi doktor oldugunu burdan anlıyorum ki herkes onu önerme cabasında cünkü işinde iy ve ilgili bi doktor sonucta en iy reklam özellikle estetikde kişinin soon halini görüp doktoru öğrenmek ben ilk amlyatımı olmş sansızlardanım ve revizyon olmayı düşünüyorum direk emre beye gidiceğime eminim gözüm kapalı hmde su zmna kadar gördüğüm tüm burunlarda su güzel dediğimde emre bey cıkıyo benim için bool dua edin cunku ben ikinci amlyatımı olmak istiyorum hemde bir an önce bildiğiniz gibi revizyon amlyatı oldukça yüksek 12 bin gibi bi ücretden baslıyo sun 0 tl var cebimde ama ben bu yola bas koydum dularınızı bekliyorum :-*

ne zamandır okumuyodum forumu..geçmiş olsun pisiipisii...eminim harika olmuştur burnun..hem güzel, hem sağlıklı..

Çok teşekkür ederim Hilal hanım ben Emre beye bikaç foto götürdüm istediğim burun ucunu anlatmak için ve fotoların çoğunda sizin burnunuz vardı :)
hatta götürdüğüm çıktıların resmini çekip instagrama attı emre bey 1 marttı ilk görüşmemizde :))
şu an burnum kalkık duruyor ama iner sanırım biraz çünkü çok şiş ve tampon var

Çok teşekkür ederimm öyle yapıyorum ağzım açık hapşuruyorum :)
tampon çok sıkıcı tıkandı iyice ama olsun ins bikaç güne kurtulucam :)

aaaaa sen miydin o :))) gördüm ben o resimleri, hatta bayaa şaşırdık kızlarla kendi resimlerimi emre beyin masasında görünce :))) hadi bakalım hayırlısı olsun..bence çok güzel olmuştur..ilk başta biraz kalkık durması normal şişliklerden..hiç merak etme, benim emre beye güvenim sonsuz..çok güzel olduğuna eminim...

Fotograflarini gorebilcekmiyiz:)

Şuan 3. günüm bantlı zaten burnum kendine gelsin 2-3 hafta sonra öncesi sonrası diye özel albüm eklemeyi düşünüyorum :)
emre beyden eski fotolarımı da alırım daha net gözükür eski burnumdaki problemler
yalnız ben sizin burnunuzu çok beğendim bence revizyona hiç ihtiyacınız yok söylemeden edemicem :)

aynenn o bendim hatta Hilal hanım bana bıraktı burnunu ne güzel burun çıktı sen de bana bırak dedi emre bey çok karıştım ondan :))
burun ucumda çok sorun vardı şiş ve sarkık duruyordu suan jilet gibi olmuş biraz fazla geldi dogal olarak eski burnum baya sarkmıştı suan baya dik duruyor eski haline oranla ama alışıcam tabi eminim güzel bi burun çıkacağına emre beye kim güvenmez ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…