emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba ben de Emre bey e 10 ekimde revizyon ameliyatı oldum. Daha bir ay geçmesine ragmen burnumdan çok memnunum. Hem çok iyi nefes alıyorum hem de Emre bey tam istediğim bir burun yaptı bana. En kısa zamanda fotograf ekleyeceğim.

Kızlar emre bey ameliyat için çok yoğun bir doktormuş ilk görüşme için 24 kasıma randevu aldım ama tecrübenize dayanarak soruyorum ameliyat için görüşmeden ne kadar sonraya tarih veriyor öne çekme şansı oluyormu ?

Kizlar lutfen yardimci olun,bende revizyon olucam,Nazim Cerkes Onur erol simdide Emre beyi buldum,Bakudenim,Bana iyi doktor lazim,revizyon olanlar varsa lutfen yazin

Emre beyin 2015 revizyon fiyatı nedir 2. ameliyat fiyatı bilenler yazabilirler mi ben revizyon düşünüyorum fakat revizyon fiyatları çok yüksek sanırım bi birde en az 8-9 ay randevu için beklicem :-(

Kizlar lutfen yardimci olun,bende revizyon olucam,Nazim Cerkes Onur erol simdide Emre beyi buldum,Bakudenim,Bana iyi doktor lazim,revizyon olanlar varsa lutfen yazin
Ben Emre ilhan ın revizyon hastasıyım. Eski doktoruma 2 başarısız geçen ameliyatım oldu. 3. yani son ameliyatımı Emre beye oldum gayet memnunum. forumu çok takip edemiyorum ama özel mesajlara girip çıktıkça bakıyorum mutlaka..
özellikle revizyonda doktor seçimi çok önemli emre beye güvenebilirsiniz

Emre beyden randevu alanlar muayene ücreti ve ilk ameliyat ücreti ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz.
Emre beyin 2015 revizyon fiyatı nedir 2. ameliyat fiyatı bilenler yazabilirler mi ben revizyon düşünüyorum fakat revizyon fiyatları çok yüksek sanırım bi birde en az 8-9 ay randevu için beklicem :-(
Merhabalar, ben kasım ayı başında ilk görüşmemi yapmıştım 2. ameliyat (revizyon) olacağı için 13.000 tl dedi. 1 sene içinde olmayı düşündüğüm için tahmini artışı sormuştum 1 yıl sonrası 14.000 gibi bir rakam olur dedi. Şu an için 2. revizyon 13.000 tl. Y,ne de yüzyüze görüşmekte fayda var kesin rakam için.

kalın derili arkadaşlar burnunuzun şekli ne zaman belli olmaya başladı gözle görülebilecek şişlik ne zaman kayboldu? kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…