- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.841
8 ARALIK İÇİN NE ZAMAN TELEFON AÇMIŞTINIZ?Bende 8 aralık a randevu aldım bakalım nolucak
Evet bende merak ettim açıkçası.8 ARALIK İÇİN NE ZAMAN TELEFON AÇMIŞTINIZ?
8 ARALIK İÇİN NE ZAMAN TELEFON AÇMIŞTINIZ?
Evet bende merak ettim açıkçası.
Emre beyin 2015 revizyon fiyatı nedir 2. ameliyat fiyatı bilenler yazabilirler mi ben revizyon düşünüyorum fakat revizyon fiyatları çok yüksek sanırım bi birde en az 8-9 ay randevu için beklicem :-(
Ben Emre ilhan ın revizyon hastasıyım. Eski doktoruma 2 başarısız geçen ameliyatım oldu. 3. yani son ameliyatımı Emre beye oldum gayet memnunum. forumu çok takip edemiyorum ama özel mesajlara girip çıktıkça bakıyorum mutlaka..Kizlar lutfen yardimci olun,bende revizyon olucam,Nazim Cerkes Onur erol simdide Emre beyi buldum,Bakudenim,Bana iyi doktor lazim,revizyon olanlar varsa lutfen yazin
Emre beyden randevu alanlar muayene ücreti ve ilk ameliyat ücreti ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz.
Merhabalar, ben kasım ayı başında ilk görüşmemi yapmıştım 2. ameliyat (revizyon) olacağı için 13.000 tl dedi. 1 sene içinde olmayı düşündüğüm için tahmini artışı sormuştum 1 yıl sonrası 14.000 gibi bir rakam olur dedi. Şu an için 2. revizyon 13.000 tl. Y,ne de yüzyüze görüşmekte fayda var kesin rakam için.Emre beyin 2015 revizyon fiyatı nedir 2. ameliyat fiyatı bilenler yazabilirler mi ben revizyon düşünüyorum fakat revizyon fiyatları çok yüksek sanırım bi birde en az 8-9 ay randevu için beklicem :-(
Emre beyden randevu alanlar muayene ücreti ve ilk ameliyat ücreti ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz.
Muayene tarihi alırken ameliyat icinde gün alabilir miyiz acaba çünkü muayene icinde baya beklemek gerekiyor sanirim. Ameliyat gunun aldiginizda ödeme yaptiniz mi yoksa agustosta mi ödeme yapicaksinizMuayne ücretsiz, ilk ameliyat nisan ayından itibaren 9 bin (zaten ağustostan önce randevu alamazsın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?