emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

6. aya göre daha ince tabi ama 6. aydan sonra çok değişiklik olduğunu söyleyemem. baya varmış sizinkine :) ekime kadar dolu mu emre bey umarım istediğiniz gibi olur. sizin probleminiz neydi?

uzun zaman oldu buralara girmeyeli.yeni ,güzel buruncuklar aramıza katılmış.herkese en kocamanından maşallah.ben de çok şükür revizyonumda 1,5 yılı geride bıraktım.hem estetik hem de fonksiyonel açıdan sağlıklı bir burna sahibim. darısı ihtiyacı olup isteyen herkese..
burnumum son halini albümüme ekledim. isteyenler görebilir. herkese sevgiler....

kizlar masallahh burunlariniz cok guzelll gule gule kullanin bi ozurlu ben varm ya keske hic olmasaydim ben emre beye olmadm revizyonu zaten eski resinlere baktimda dun hic biseyy yokmuss burnumda revizyon ameliyati olmam icin sebep kendi kendime kudurmusum ben bu tiplede napicam hic bilmiorum incecik burnum oldu dolma gbi

6. aya göre daha ince tabi ama 6. aydan sonra çok değişiklik olduğunu söyleyemem. baya varmış sizinkine :) ekime kadar dolu mu emre bey umarım istediğiniz gibi olur. sizin probleminiz neydi?
Eylül'e kadar dolu ben Ekim'e istedim randevumda temmuzda 7 ay ful doluymuş Sabırlı olup bekleme kararı aldım

kızlar, emre ilhanın yaptıgı amelıyatlarda gordugunuz duydugunuz en az alçıda kalma süresi nedir?

Bende Emre beye ekimde ameliyat olcam temmuzda muayene tarihim
Sanırım taksit yapmıyorlar
Çok fazla gerçekten 9 bin ama burun söz konusu olunca gözden çıkardım umarım 9 bine değer bi burnum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…