- 24 Eylül 2011
- 52
- 21
- 98
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.861
Muayne ücretsiz, ilk ameliyat nisan ayından itibaren 9 bin (zaten ağustostan önce randevu alamazsın)
Merhabalar, ben kasım ayı başında ilk görüşmemi yapmıştım 2. ameliyat (revizyon) olacağı için 13.000 tl dedi. 1 sene içinde olmayı düşündüğüm için tahmini artışı sormuştum 1 yıl sonrası 14.000 gibi bir rakam olur dedi. Şu an için 2. revizyon 13.000 tl. Y,ne de yüzyüze görüşmekte fayda var kesin rakam için.
bende mail atarak sormuştum fiyatını. ikinci ameliyatımı olmak istediğimi, ama fiyattan dolayı da vazgeçmek istemediğimi söyledim. bana 9000 dedi, acaba ikinci ameliyat olacagımı gözden kaçırmış olabilir mi? cunku ilk ameliyatlar o fiyat. :S
hatta ikinci mailimde fiyatta indirim yapıp yapamayacgını sordum, cevap vermedi bile :)
Muayene tarihi alırken ameliyat icinde gün alabilir miyiz acaba çünkü muayene icinde baya beklemek gerekiyor sanirim. Ameliyat gunun aldiginizda ödeme yaptiniz mi yoksa agustosta mi ödeme yapicaksiniz
agustos mu ? yuhh. ben semestr tatılınde yaptırırm diye düşünmüştüm :) bu arad 9000 tl ye indirim yapmıyorlar mı? yada taksit e bölme gibi bir şey?
bende mail atarak sormuştum fiyatını. ikinci ameliyatımı olmak istediğimi, ama fiyattan dolayı da vazgeçmek istemediğimi söyledim. bana 9000 dedi, acaba ikinci ameliyat olacagımı gözden kaçırmış olabilir mi? cunku ilk ameliyatlar o fiyat. :S
hatta ikinci mailimde fiyatta indirim yapıp yapamayacgını sordum, cevap vermedi bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?