emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Muayne ücretsiz, ilk ameliyat nisan ayından itibaren 9 bin (zaten ağustostan önce randevu alamazsın)

agustos mu ? yuhh. ben semestr tatılınde yaptırırm diye düşünmüştüm :) bu arad 9000 tl ye indirim yapmıyorlar mı? yada taksit e bölme gibi bir şey?

bende mail atarak sormuştum fiyatını. ikinci ameliyatımı olmak istediğimi, ama fiyattan dolayı da vazgeçmek istemediğimi söyledim. bana 9000 dedi, acaba ikinci ameliyat olacagımı gözden kaçırmış olabilir mi? cunku ilk ameliyatlar o fiyat. :S
hatta ikinci mailimde fiyatta indirim yapıp yapamayacgını sordum, cevap vermedi bile :)

Muhtemelen 2. ameliyat olacağınız gözden kaçmış çünkü dediğiniz gibi ilk ameliyat fiyatı 9000, 2.cide fiyat artıyor, ben de bir kez e-mail atmıştım cevap gelmedi zaten randevu almış olduğum için üzerinde durmamıştım...Eğer İstanbulda iseniz yüzyüze görüşün derim daha sağlıklı olur....Eski hastaları daha iyi cevap verebilir ama forumda okuduğum kadarıyla fiyatlar özellikle ilk ameliyatını olacaklarda herkes için aynı,, revizyonlarda kaçıncı ameliyat olacağı ve burnun durumuna göre değişiyor.

Muayene tarihi alırken ameliyat icinde gün alabilir miyiz acaba çünkü muayene icinde baya beklemek gerekiyor sanirim. Ameliyat gunun aldiginizda ödeme yaptiniz mi yoksa agustosta mi ödeme yapicaksiniz

agustos mu ? yuhh. ben semestr tatılınde yaptırırm diye düşünmüştüm :) bu arad 9000 tl ye indirim yapmıyorlar mı? yada taksit e bölme gibi bir şey?

Malesef en erken ağustostu ama şuan büyük ihtimal eylül içinde verirler ameliyat gününü ama şuan arıyarak bile alabilirsin ameliyat gününü Daha hiç bir ücret ödemedim ağustosta ödenicek ve malesef indirim olmuyor 2. ameliyat olduğu gözden kaçmıştır o daha yüklü bi miktar ama oraya revizyon yaptıran bi tanıdığım var gerçekten değiyor

Slm kızlar kaç gündür burun estetiği formunu takip ediyorum bende Emre İlhan a ameliyat olmak istiyorum keşke ameliyat tarihini daha erken bi tarihe alabilsem hiç durmam şimdi gider olurum
Bi kaç doktor buldum hiç biriyle görüşmedim ama içim sinmiyo gitmek bile istemiyorum Cem Payaslı güncel Öztürk
Ama Aklımda sadece Emre İlhan var sanki başka kimse yapamazmış psikolojisindeyim
Burnumda deviasyon var bayağı farkedilir şekilde
Birde kemer var burnum sağ profilden ve sol profilden farklı farklı
Burnumun Ortası ve ucu sola kaymış vaziyette üç yerinde kırık varmış çoook önceden bi Dr gitmiştim o söylemişti
Tek avantajım burun formum güzel ucunda ve büyüklüğünde bi sıkıntı yok zaten doktorada bunu özellikle belirticem burun ucuma yapraklara müdahele edilmemesini isticem
Muayene için arıcam bu hafta inşallah bi mucize olur

Slm muayene günü be ameliyat günümü aldım biraz önce temmuzda muayene ekimdede ameliyat olcam inşallah uzun bi süre ama olsun hem acele işe şeytan karışırmış büyük bi keyif ve heyecanla bekliyorum

Burun Sırtı güzel görünüyor sanki ucuda Şiş gibi net bir çizgisi yok sanırım burun ucunun o Yüzden Şiş olduğunu düşünüyorum

ben de şişliktendir diyordum da 11. ay bitti hala böyle olması normal mi bilemedim, burnumda hafif bir kemer vardı ve yüzüme göre büyüktü,yani sadece estetik amaçlıydı

Tekrar tekrar bakıyorum burun yaprakları bile Şiş görüyor bence değişir burnunuz
Şurda bi ay kaldı sanırım bende merak ediyorum sonucu
Seneye Ekim ayına randevu aldım bende ameliyat için

6 ay öncesiyle şimdi ki hali Arasında çok fark varmı? Mesela bazı burunlar var birinci Ayında kendini gösteriyor bazılarıda var her ay Şekil Değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…