- Konu Sahibi EstetikEditor
-
anladım canım neyse hayırlısı olsun.
beklediğine değsin de varsın geç olsun.
hayırlı olsun ilk adımın..geç olsun güç olmasın..
ben de burun ameliyatı olucam. ama doktora karar veremiyorum.
ben de burun ameliyatı olucam. ama doktora karar veremiyorum.
bide ilk ameliyat için herkes aşağı yukarı 4- 5 bin fiyat söylemiş revizyon ameliyatları içinde aynısı geçerli mi yoksa fiyat daha da yükselir mi?
bide ilk ameliyat için herkes aşağı yukarı 4- 5 bin fiyat söylemiş revizyon ameliyatları içinde aynısı geçerli mi yoksa fiyat daha da yükselir mi?
arkadaşlar merhaba bende revizyon ameliyatı için emre beyde olmaya karar verdim. emre beyin yaptığı burunları görmek için ona ameliyat olanları arkadaş olarak eklicem kabul edebilir misiniz? 25 yorum sınırını geçemediğim için açık albümlerede bakamıyorum :S
canım aramıza hoşgeldin.revizyon mu olacaksın sen
revızyon nedır nıye yapılıyor anlayamadım arkadaşlar burun ıcınmı
Merhaba herkese benim 20. günüm burun ucum top gibi görünüyor ayrıca uzun Steve Martin in kız versiyonu olmuşum sanki. Bandımın ilk çıktığı gün insan içine çıkmak istemedim. Önceki burnumdan dolyaı yaamadığım kompleksi yaşadım nerden ameliyat oldum Allah ceza verdi işte dedim ki ben sadece estetik için olmadım. Bu sene içinde birçok değişik dahiliye dr u sürekli ÜSYE geçirdiğim için ameliyat olmamı önermişti. Ben hiç araştırmadım abim çok aratırıp yıllarca drlarla görüştükten sonra Emre beyi tercih etti ben de olayım dedim. Emre bey burnumun çok güzel olduğunu söylüyor ama şimdilik ben olumlu bakamıyorum inşaAllah sonucu görünce haklılığını anlarım. Bir de grip oldum hapşurma akıntı derken sürekli sızıntı kanamam oluyor. MaşaAllah herkes çok memnun darısı başıma...
evet canim revizyon fiyatlari daha fazla bildigime göre hatta aldigim biligye göre tüm ameliyat fiyatlari 1000 tl articakmis ..
Nasıl yaa olamaz ama haksızlık olur bu, nisan başında aradım temmuza ameliyat günü verdiler haksızlık olur fiyatı artırırlarsa.
Yaa birde birşey soracağım, bana temmuza güm verdiler ama o temmuz sıcağında ameliyat olmak acaba bir dezavantaj oluşturur mu?
Gerçi temmuza kadar nasıl bekliyicem onuda bilmiyorum ya, geriliyorum hergün stresten biran önce olsun bitsin istiyorum ama nuh diyor peyganber demiyorlar, arada git başka bir doktora diyor içimdeki ses ama biliyoryum gidersem hemen ikna olurum ben, bakmışsınız ertesi gün ameliyattayım..sabır sabır..
canim inanki kararindan vazgecme az sık disini inan istedigin buruna kavusucaksin..sabrin sonu selamettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?