emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar merhaba bende revizyon ameliyatı için emre beyde olmaya karar verdim. emre beyin yaptığı burunları görmek için ona ameliyat olanları arkadaş olarak eklicem kabul edebilir misiniz? 25 yorum sınırını geçemediğim için açık albümlerede bakamıyorum :S

bide ilk ameliyat için herkes aşağı yukarı 4- 5 bin fiyat söylemiş revizyon ameliyatları içinde aynısı geçerli mi yoksa fiyat daha da yükselir mi?

lovehurts ben revizyon değilim ama fikir olması için göndereyim istersen yine de.. mail adresim xxxxxxxx buraya bi mail atarsan foto gönderebiliim

mesaj sınırına gıcık oluyorum.. bi gün forumda adminlik için seçim olursa adaylığımı koyacağım, seçilirsem bu yasakların hepsini kaldıracağımP

Son düzenleyen: Moderatör:

benim msn adresimde xxxxxxxxxxx bu adrese emre beye ameliyat olan arkadaşlar öncesi ve sonrası resimlerini gönderebilirlerse sevinirim.dediğim gibi 25 yorum sınırını geçemediğim için hiç bi resmi göremiyorum

özellikle revizyon ameliyatı olanların sonuçlarını çok merak ediyorum çünkü bildiğim kadarıyla revizyon ameliyatlarında başarı oranı biraz düşüyomuş bu da beni korkutuyo haliyle

Son düzenleyen: Moderatör:
revızyon nedır nıye yapılıyor anlayamadım arkadaşlar burun ıcınmı

canım revizyon, daha önceden burun ameliyatı geçirmiş fakat bu ameliyatı başarısız olmuş olanlara yapılan operasyon, yani bi nevi düzeltme işlemi oluyor. yani ilk defa yapılan burun estetiği rinoplasti, daha önceden yapılmış burnun çeşitli nedenlerle düzeltilmesi için yapılan 2. 3. 4. vs. operasyonlar revizyon oluyor.

emre ilhan ıcın bu kdr ıyı yorum benı resmen o yonde etkıledi..herkes foto. paylasırsa duacınız olabilirim =) olanlara gecmıs ve hayırlı olsun dıyorum :)

geçmiş olsun ve de hayırlı olsun emre beye yaptırmışsın burnunu
biraz şikayetinden bahsedermisin çünkü ben de ona yaptırmayı düşünüyorum ve şimdiye kadar emre beyden memnun kalmayan tek kişisin foto paylaşırsan çok sevinirim inşallah şişler inince düzelir inş.

Yaa birde birşey soracağım, bana temmuza güm verdiler ama o temmuz sıcağında ameliyat olmak acaba bir dezavantaj oluşturur mu?
Gerçi temmuza kadar nasıl bekliyicem onuda bilmiyorum ya, geriliyorum hergün stresten biran önce olsun bitsin istiyorum ama nuh diyor peyganber demiyorlar, arada git başka bir doktora diyor içimdeki ses ama biliyoryum gidersem hemen ikna olurum ben, bakmışsınız ertesi gün ameliyattayım..sabır sabır..

Nasıl yaa olamaz ama haksızlık olur bu, nisan başında aradım temmuza ameliyat günü verdiler haksızlık olur fiyatı artırırlarsa.

yok canim bu fiyat artmasi ozaman seni etkilemeyecektir banada bir an önce randevu almami söylediler bende en gec kasimda ameliyat olucam ve benide etkilemeyecek ama önümüzdeki aydan itibaren fiyatlar degisicek yani simdiden herkese randveularini almalarini tavsiye ederim..

canim inanki kararindan vazgecme az sık disini inan istedigin buruna kavusucaksin..sabrin sonu selamettir

canim inanki kararindan vazgecme az sık disini inan istedigin buruna kavusucaksin..sabrin sonu selamettir

Evet haklısın canım, ben biraz tezcanlıyım işte karar verince hemen yapmak isterim her işimi, yapana kadarda uyku muyku uyuyamam, bu sabırsızlığım yüzünden çok pişmanlıklar yaşamışımdır hayatımda ama bu sefer dişimi sıkıyorum sabredicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…