- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Evet haklısın canım, ben biraz tezcanlıyım işte karar verince hemen yapmak isterim her işimi, yapana kadarda uyku muyku uyuyamam, bu sabırsızlığım yüzünden çok pişmanlıklar yaşamışımdır hayatımda ama bu sefer dişimi sıkıyorum sabredicem inşallah.
bi de şimdi olsam 2 aya şişlik hafif iner mi dersiniz??? tecrübeli olan arkadaşlar,yardıma ihtiyaç varrrr...
fiyat artıcak mıı ama zaten çoktu ya
ben daha ikna edemedim ailemi daha da artarsa naparım
ve ayrıca ameliyat ücreti uçuk bir rakam mı?
bide ilk ameliyat için herkes aşağı yukarı 4- 5 bin fiyat söylemiş revizyon ameliyatları içinde aynısı geçerli mi yoksa fiyat daha da yükselir mi?
bunu bende merak ediyorum, herkes anlıyormu acaba ameliyat olduğunuzu, yani en yakınlar dışında.
benim çalıştırğım şirket çok kalabalık şimdi sonrasında herkese tek tek anlat ohooo...
benim ameliyat olduğumu söylemediğim hiç kimse anlamadı , sadece geçen hafta kuzeni de burun estetiği geçirmiş bi arkadaş farketti , burnun çok düzgün duruyor kendi burnun mu dedi ama onun dışında en şiş olduğu zamanlar bile farkeden olmadı :)
aaa çok iyi yaa, ama acaba senin burnun zaten düzgündü de mi ki çok fark edilmedi, resimlerin varsa bakabilirmiyim acaba, arkadaş olarak kabul edersen.
Benim burnum pek fark edilmeyecek gibi değil herhalde.
ya çok kabus gibi bi burnum yoktu ülkemiz ortalamasına göre ama kemerli böyle ucu düşük sıradan bi burundu.ameliyat olduğumu bilenler çok değiştin iyi ki yaptırdın diyolar .kabul ederim tabiki bakabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?