emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

vallah canim sanki beni anlatiyorsun ayniiii ben gibisin bir is olucaksa mecbur hemen o anda olucak...offf bu huyumdan hic memnun degilim ama napalim

bi de şimdi olsam 2 aya şişlik hafif iner mi dersiniz??? tecrübeli olan arkadaşlar,yardıma ihtiyaç varrrr...

iki aya kadar toparlanma olur ama yine de bu kişiden kişiye değişiyor. Derinin ince olması avantaj ama kalın ise alçı ve bantlar çıktıktan sonra eski burnun gibi büyük oluyor. Şişliklerin inmesi daha uzun sürüyor. (Benim ince derili olmasına rağmen içi ve dışı hala şiş. Burnumun ucuda taş gibi ve hissis)

fiyat artıcak mıı ama zaten çoktu ya
ben daha ikna edemedim ailemi daha da artarsa naparım

bu fiyat konusu ne kadar çok kafa karıştırdı.ben Emre Beye kontrole gittiğimde sormuştum.hastaneyle Eylül ayında anlaşmalarını yeniliyorlarmış.hastane artış yaparsa sadece o yansıtılıyormuş.kendisi zam yapmayı düşünmüyormuş onun dışında.

14 günlük fotolarımıda ekledim buarada.

Son düzenleme:
bunu bende merak ediyorum, herkes anlıyormu acaba ameliyat olduğunuzu, yani en yakınlar dışında.
benim çalıştırğım şirket çok kalabalık şimdi sonrasında herkese tek tek anlat ohooo...

benim ameliyat olduğumu söylemediğim hiç kimse anlamadı , sadece geçen hafta kuzeni de burun estetiği geçirmiş bi arkadaş farketti , burnun çok düzgün duruyor kendi burnun mu dedi ama onun dışında en şiş olduğu zamanlar bile farkeden olmadı :)

aaa çok iyi yaa, ama acaba senin burnun zaten düzgündü de mi ki çok fark edilmedi, resimlerin varsa bakabilirmiyim acaba, arkadaş olarak kabul edersen.
Benim burnum pek fark edilmeyecek gibi değil herhalde.

aaa çok iyi yaa, ama acaba senin burnun zaten düzgündü de mi ki çok fark edilmedi, resimlerin varsa bakabilirmiyim acaba, arkadaş olarak kabul edersen.
Benim burnum pek fark edilmeyecek gibi değil herhalde.

ya çok kabus gibi bi burnum yoktu ülkemiz ortalamasına göre ama kemerli böyle ucu düşük sıradan bi burundu.ameliyat olduğumu bilenler çok değiştin iyi ki yaptırdın diyolar .kabul ederim tabiki bakabilirsin :)

resimlerini gördüm canım gayet güzel ve düzgün olmuş ama sanki ucu biraz şişmi yoksa resimdemi öyle gözüküyor.

Merhaba kizlar... bende bir Dr. Emre Ilhan hastasiyim ve bu durumdan cok memnunum... 19 subat 2009 tarihinde burnumdan ameliyat oldum. Iki yil gecti... sanki bu burunla dünyaya gelmisim gibi hissediyorum kendimi ... cok dogal... ve ben estetik oldugunu söylemedigim sürece kimse anlamiyor... tam istedigim gibi bir sonuc cikti ortaya... emre beye ameliyat olanlar listesindede ikinci siradaki profil benim... profilimde resimlerim var isterseniz bakabilir ve bana sorularinizi sorabilirsiniz...
herkese gönül rahatligiyle emre beyi tavsiye ediyorum... ilk baslarda benim aklimdada cok isim vardi ama bu forum sayesinde dogru karari verdim ve iki arkadas gittik ameliyatimizi olup geldik...

xxxxxxxxxxx

SLM BENDE EMRE BEY'IN HASTASIYIM.08/03/2010 TARİHİNDE AMELIYAT OLDUM.BENİM EMRE BEY HAKKINDA PEK BİLGİM YOKTU İNTERNETDEN ARAŞTIRDIM RANDEVU ALDIM 15 GUN İÇİNDE DE AMELIYAT OLDUM.ZATEN BEN KARAR VERMİŞTİM KESINLIKLE AMELIYAT OLUCAKTIM.BENİM YÜZÜM UFAK BURNUM SURATIMA GÖRE BÜYÜK DURUYORDU.KEMER VARDI.BEN EMRE BEY İLE GÖRÜŞMEYE GİDERKEN DE AMELIYAT ÖNCESNDEDE ÇOK RAHATTIM YA ACIRSA YA BURNUM GÜZEL OLMAZSA DİE Bİ DUŞUNCE YOKTU HİC AKLIMDA.ÇÜNKÜ MORAL ÇOK ONEMLI. VE 8 MARTDA AMELIYAT OLDUM.İLK HAFTA BİRAZ ZOR GEÇİYO AMA KESINLIKLE AGRI FALAN OLMUYOR. SUREKLI OTURUR POZISYONDA UYUMANIZ LAZIM.SAAT BASI UYANIP SPREY SIKIYODUM BURNUMA.ONDAN SONRASI MALUM ZATEN KONTROLLER,.İLK 10 GÜNDE SİSLIKLERIM INDI YÜZÜMDEKİ MORLUKLARIMDA 20 GÜN SONRA GEÇTİ.BANTLAR ÇIKTGINDA BURNUM HER NEKADAR TOKMAK GİBİ OLSADA EMRE BEYIN ONERDIGI MSAJLARI YAPARAK ŞIŞLIKLERİM KISA SÜREDE İNDİ.BURNUMUN UCUNDA ÖDEM VARDI AMA O DA ZATEN MASAJLA GİDEBİLCEK BİŞEY. BENIM BURNUMUNDA KIMSE ESTETIK OLDGUNU ANLAMIYOR BITEK BENI TANIYANLAR AMELIYAT OLDGUMU BILENLER BILIR.OLE ÇOK FARKEDILCEK SOKAKTA YÜRÜRKEN ''KIZA BAK BURNU ESTETİK'' SÖZÜ İŞİTMİYCEM BI BURUN İSTEDIM BEN. Kİ ÖYLEDE OLDU.:):) RESİMLERİMİ DE EKLIYCEM..

kızlar benden size tavsiye ben amelıyatı kendım iiçin oldum çünkü rahatsz olan bendim ..herkez bana sakın olma derken ben kendı bıldgımı okudum cunku bu ınsanın mutlulugu bı yerde kndınızı ıyı hissetmenız buna baglıysa ve ımkanınızda varsa olun.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada yeşil gömlekli olan rresmın amelıyat olmamıs halım..sacımda papatyalar olan resım amelıyatdan 20-25 gün sonrasında ait:):)

kk sayesinde doktorlorı baya bi inceleme şansım oldu özellikle eklediğiniz fotolar çok yardımcı oluyor ben de burun estetiği düşünüyorum aslında hiç bi problem yoktu burnumda hala estetik sananlar var ama görünmez bi kaza sonucu ufak bi çıkıntı oluştu kemiğimde emre ilhan'a burun ameliyatı olanların ki baya başarılı duruyor açıkcası aklıma yattı. Şişlikler falan ne kadar günde geçiyor?

şöyle sölıyım yuzdeki şişkinlik 20 günü buluyor. tabı 20 gün boyunca hep aynı şişlik devam etmıo benım 2. günü acayip şişmişti gözlerim nerdeyse kaybolmuştu:):)ama kolay ınıyo şişlikler 20 gün sonrada hemen hemen bişey kalmıo. hatta bi resim daha eklıyorum oda amelıyattan 2 hfta sonra burnumda bi tek bant kalmıstı o halımı gönderiyım sna sen kendın karar ver:):)zaten herkezın cıldı farklı.benden 4 ay once amcamın kızı amlıyat olmustu ilk gun onu gorunce ne sıslık vardı yuzunde nede bı morluk.eger rahatsız olucagın bı durum varsa ol tabıkı.xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…