emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba
ben yeni üyeyim baktım ne merak etsem kk var şimdi bende burun estetiği olmayı uzun süredir düşünüyorum barış çakır ve emre ilhan arasında kalmıştım emre beyde karar kıldım emre beyin eski bir hastasını çok merak ediyordum çünkü anladığım kadarıyla ameliyat oldum bitti ohh rahatım diye bişey yok bu ameliyatta o yüzden insan birsürü şey düşünüyor yoğunluktan ve hala cesaretim tam olmadığı için görüşmede almadım mail attım sadece neyse çok konuştum:)) galiba yeni üyeyim die resimleri göremiyorum beni eklerseniz galiba görebilirim resimlerinizi lütfen beni eklermisin

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar mrb bnde ameliyat olmayı düşünüyorum yazın araştırma yapıorum.emre beye amelyt olanlar beni ekleyebilirler mi acaba bnde merak ediyorum çok karamsarım ama ya istediğm gb olur mu die?

merhaba sevgili üyeler. Emre Bey revizyon ameliyatlarını ne kadara yapıyo acaba? forum kuralları açısından bu soru sakıncalı mıdır bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz

tamam canim ekledim.. simdi bakabilirsin resimlerime... :80:

31 ocak 2010 tarihinde ameliyat oldum burnumda çok aşırı olmayan bir kemer vardı daha çok problemim nefes almayla ilgiliydi emre beye çok güvendim çok pozitif insancıl güven veren bir insan işinin ehli bir dr en önemli isteğim doğal olmasıydı çok şükür şuan çok doğal bir burnum var nefesim ii halimden çok memnunum tabiki bu süreç kolay geçmedi şişlerin inmesi burnun oturması zor sabır gerektiriyor burnumun ilk bandajları çıktığında çok şişti şok olmuştum ama çok şükür hepsi geçti ameliyat olacak herkese şifalar dilerim inşallah herkesin sağlıklı aynaya zevkle bakabileceği bir burnu olur

merhaba sevgili üyeler. Emre Bey revizyon ameliyatlarını ne kadara yapıyo acaba? forum kuralları açısından bu soru sakıncalı mıdır bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz

canım bılldıgım kadarıyla 8500 tl ye yapıor ama en dogru bılgıyı emre beyın muaynehanesını arayarak alabılırısn.2. revızyon,3.revızyon hatta 4. revızyon fiyatları farklı dıye bılıyorum tekrar bi değişiklik olmadıysa eğer....

Merhaba ArkadasLar...

Ben bugun tekrar mesajlari gozden gecirmekteyim..
Bende Dr Emre Ilhan beyde ameliyat olmak istiyorum.
Arkadasimla beraber karar verdik tarih olarak aralik 2010 secmistik ikimizde.
Yurtdisinda yasadiigmiz icin tatiller bize uygun gelmisti...
Amaaa o gitti ben gidemedim herseyi hazirlamistik otel, hastane, tarih, ucak vs....
Tabiki bende hic sans olmadigi icin devam etmedi ...

Arkadasim geldikten sonra kararimdan 100% oldum..
burnunu cok begendim ve ekim 2011 ertelendi.
Suan resimlere bakmak istiyorum ama bakamiyorum..
anLiyorum surda zaten toplam 5 tane mesajim var.
Herhalde arkadas olmam gerekiyor:13:..
Acaba bana yardimci olmak isteyen arkadaslar varmi..
Kararimdan eminim ama yinede cok merak ediyorum...

Yardimci olan arkadaslar veya olmayan herkeze simdiden tksr ediyorum

ilknur

olumsuz bir eleştiri yapmak istiyorum, burun ameliyatımı 7 ay önce Emre İlhan'a oldum, ilk burun bantlarım çıktığında kendimi iğrenç hissettim, eve nasıl gideceğimi bilemedim burnum çok şişti ve korkunç görünüyordu, doğal bir burun istedim pek karışmadım zaten uzman doktor bu kadar burun yapmış herhalde iyi yapar diye ama hep tereddütlerim vardı, burnum kemerli ve asimetrik bir burundu ama önden ince bir yapısı vardı, en son konuşmamızda doğal bir burun yapacağını söyledi Emre Bey, çok güzel olacak dedi önden nasıl olacak diye sorduğumda şimdiki halinin kalkık ve kemersiz hali olacak diye cevap verdi şimdi ise kemiğin törpülendiği yer çok kötü burnum oturdukça belirginleşen bir çöküklük var, burnumun iki tarafı simetrik değil ve bu çok belli oluyor,burun deliklerimde aynı şekilde bir daha büyük. Bunları görmezden gelsem bile burnumun önden ters v biçimine gelmiş olmasını bir türlü görmezden gelemiyorum Emre ilhan burnunu yaptığı herkese çok güzel çok güzel diyor demesine ama siz benim halimi ilk bantlarım çıktığında görseydiniz odadan çıktımm çok doğal çok güzel bir burun oldu diyordu lavaboya gittiğimde burnuma bakınca şok oldum sonra odaya geçince asistanının enteresanlaşan yüz ifadesini hiç unutamadım İki ay ağladım burnuma bakıp bakıp Zamanla oturur dedim ama şekil aynı neticede sadece şişler indi. Emre İlhan çokta güzel burunlar yapmıyor, eğer bu mesaj silinmezse tabi bunu insanlar öğrenebilecek... ben kimseyi karalama peşinde değilim, sadece deneyimimi paylaşıyorum, her zaman çok güzel yapıyor diye bir şey yok maalesef

Uzuldum senin adina. Fotograflarin varmi? merak ettim

aldmr selam.. geçmiş olsun.. yakın zamanlarda olmuşuz sanırım ameliyatı, yalnız bu kadar sürede o bahsettiğin şişliklerin büyük çoğunluğu gitmiş olmalı normal şartlarda.. yani senin iyileşmeni etkileyecek ekstra bir durum mu var acaba doktoruna danıştın mı? Benim bildiğim; herhangi bir pürüz çıkarsa - ki yüzlerce hastasından bir kaç vakada çıkması zaten olası bir şey- doktor bey zaten düzeltir onu senin isteğin üzerine.. ameliyat öncesinde de söyleniyor bunlar.. pürüz herhangi bir zamanda herhangi bir sebepten çıkarsa düzeltme işlemi yapılabilir diye bana da söylendi. Yine de fotoğraf ekle bakalım bence, belki seni üzecek şey farkedilmeyecek boyutta bir şeydir

kızlar mrb
emre bey ameliyatlarını açık mı kapalı mı yapıyor?bide fiyat konusunda beni bilgilendirecek biri var mı acaba?benm msj sayım yeterli olmadığı için özel msj atamıyorum.yardımcı olabilcek varsa sevinirim kızlar...

açıkçası okuyunca bende çok merak ettim acaba nasıl öncesini ve sonrasını görsek yorum yapardık ama nasıl görücezki ben yeniyim pek beceremiyorum

Canım ben Emre Bey'e amlyat olmadım, başka bir doktora ameliyat oldum. Ama bence her doktorun çok iyi olmayan ameliyatları olabilir. Bir doktorun tüm ameliyat sonuçlarının mükemmel olduğunu düşünmek gerçekçi gelmiyor bana. Ufak rötuş gerektiren ikinci müdehaleler olabileceğini kendi doktorum da söylemişti. Bence doktorunla iletişimini kesmeden ondan yardım istemen yerinde olacaktır. Burnunun güzel mi çirkin mi olduğundan daha çok senin beğenip beğenmediğinin önemi var ve eminim doktorun bu konuda ne gerekiyorsa yapacaktır. Umarım herşey yolunda gider.

canm benım ya uzme kendını belkı zamanla gercektende ıyılesıcek zamanla güzel bi burnun olucak.gercı uzulme demeklede olmuyo bnde amelıyat oldum ama benım burnmda cok sukur goze batıcak bısey yok ama ınsan hep endıse edıo zamanlada ya guzel olmazsa ya oturmazsa burnum dıe bence sen tekrardan görus derım doktorunla.hem belkı bolelıkle ıcın bıraz rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…