- Konu Sahibi EstetikEditor
-
resimlerini gördüm canım gayet güzel ve düzgün olmuş ama sanki ucu biraz şişmi yoksa resimdemi öyle gözüküyor.
Merhaba kizlar... bende bir Dr. Emre Ilhan hastasiyim ve bu durumdan cok memnunum... 19 subat 2009 tarihinde burnumdan ameliyat oldum. Iki yil gecti... sanki bu burunla dünyaya gelmisim gibi hissediyorum kendimi... cok dogal... ve ben estetik oldugunu söylemedigim sürece kimse anlamiyor... tam istedigim gibi bir sonuc cikti ortaya... emre beye ameliyat olanlar listesindede ikinci siradaki profil benim... profilimde resimlerim var isterseniz bakabilir ve bana sorularinizi sorabilirsiniz...
herkese gönül rahatligiyle emre beyi tavsiye ediyorum... ilk baslarda benim aklimdada cok isim vardi ama bu forum sayesinde dogru karari verdim ve iki arkadas gittik ameliyatimizi olup geldik...
merhaba
ben yeni üyeyim baktım ne merak etsem kk varşimdi bende burun estetiği olmayı uzun süredir düşünüyorum barış çakır ve emre ilhan arasında kalmıştım emre beyde karar kıldım emre beyin eski bir hastasını çok merak ediyordum çünkü anladığım kadarıyla ameliyat oldum bitti ohh rahatım diye bişey yok bu ameliyatta o yüzden insan birsürü şey düşünüyor yoğunluktan ve hala cesaretim tam olmadığı için görüşmede almadım mail attım sadece neyse çok konuştum:)) galiba yeni üyeyim die resimleri göremiyorum beni eklerseniz galiba görebilirim resimlerinizi lütfen beni eklermisin
merhaba sevgili üyeler. Emre Bey revizyon ameliyatlarını ne kadara yapıyo acaba? forum kuralları açısından bu soru sakıncalı mıdır bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba herkese benim 20. günüm burun ucum top gibi görünüyor ayrıca uzun Steve Martin in kız versiyonu olmuşum sanki. Bandımın ilk çıktığı gün insan içine çıkmak istemedim. Önceki burnumdan dolyaı yaamadığım kompleksi yaşadım nerden ameliyat oldum Allah ceza verdi işte dedim ki ben sadece estetik için olmadım.
olumsuz bir eleştiri yapmak istiyorum, burun ameliyatımı 7 ay önce Emre İlhan'a oldum, ilk burun bantlarım çıktığında kendimi iğrenç hissettim, eve nasıl gideceğimi bilemedimburnum çok şişti ve korkunç görünüyordu, doğal bir burun istedim pek karışmadım zaten uzman doktor bu kadar burun yapmış herhalde iyi yapar diye ama hep tereddütlerim vardı, burnum kemerli ve asimetrik bir burundu ama önden ince bir yapısı vardı, en son konuşmamızda doğal bir burun yapacağını söyledi Emre Bey, çok güzel olacak dedi önden nasıl olacak diye sorduğumda şimdiki halinin kalkık ve kemersiz hali olacak diye cevap verdi şimdi ise kemiğin törpülendiği yer çok kötü burnum oturdukça belirginleşen bir çöküklük var, burnumun iki tarafı simetrik değil ve bu çok belli oluyor,burun deliklerimde aynı şekilde bir daha büyük. Bunları görmezden gelsem bile burnumun önden ters v biçimine gelmiş olmasını bir türlü görmezden gelemiyorum Emre ilhan burnunu yaptığı herkese çok güzel çok güzel diyor demesine ama siz benim halimi ilk bantlarım çıktığında görseydiniz odadan çıktımm çok doğal çok güzel bir burun oldu diyordu lavaboya gittiğimde burnuma bakınca şok oldum sonra odaya geçince asistanının enteresanlaşan yüz ifadesini hiç unutamadım İki ay ağladım burnuma bakıp bakıp Zamanla oturur dedim ama şekil aynı neticede sadece şişler indi. Emre İlhan çokta güzel burunlar yapmıyor, eğer bu mesaj silinmezse tabi bunu insanlar öğrenebilecek... ben kimseyi karalama peşinde değilim, sadece deneyimimi paylaşıyorum, her zaman çok güzel yapıyor diye bir şey yok maalesef
olumsuz bir eleştiri yapmak istiyorum, burun ameliyatımı 7 ay önce Emre İlhan'a oldum, ilk burun bantlarım çıktığında kendimi iğrenç hissettim, eve nasıl gideceğimi bilemedimburnum çok şişti ve korkunç görünüyordu, doğal bir burun istedim pek karışmadım zaten uzman doktor bu kadar burun yapmış herhalde iyi yapar diye ama hep tereddütlerim vardı, burnum kemerli ve asimetrik bir burundu ama önden ince bir yapısı vardı, en son konuşmamızda doğal bir burun yapacağını söyledi Emre Bey, çok güzel olacak dedi önden nasıl olacak diye sorduğumda şimdiki halinin kalkık ve kemersiz hali olacak diye cevap verdi şimdi ise kemiğin törpülendiği yer çok kötü burnum oturdukça belirginleşen bir çöküklük var, burnumun iki tarafı simetrik değil ve bu çok belli oluyor,burun deliklerimde aynı şekilde bir daha büyük. Bunları görmezden gelsem bile burnumun önden ters v biçimine gelmiş olmasını bir türlü görmezden gelemiyorum Emre ilhan burnunu yaptığı herkese çok güzel çok güzel diyor demesine ama siz benim halimi ilk bantlarım çıktığında görseydiniz odadan çıktımm çok doğal çok güzel bir burun oldu diyordu lavaboya gittiğimde burnuma bakınca şok oldum sonra odaya geçince asistanının enteresanlaşan yüz ifadesini hiç unutamadım İki ay ağladım burnuma bakıp bakıp Zamanla oturur dedim ama şekil aynı neticede sadece şişler indi. Emre İlhan çokta güzel burunlar yapmıyor, eğer bu mesaj silinmezse tabi bunu insanlar öğrenebilecek... ben kimseyi karalama peşinde değilim, sadece deneyimimi paylaşıyorum, her zaman çok güzel yapıyor diye bir şey yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?