emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bekliyorum heyecanla, eminim gayet güzel olmuştur. benim önden baya şiş hala, biraz daha inince bende paylaşıcam fotolarımı :)

takıntılı gibi aynı soruyu soruyoru herkese ama ameliyattan once ya da sonra burunda asimetri oldu mu? dr.un simetri gözünü anlamak istiyorum da. bende asimetri var iki burun kanadında o bitsin diye ameliyat olcam bir de nefes sorunu tabi

herkese selam,

ben de ameliyat için 2 doktorla görüştüm bunlardan biri emre ilhan. Emre Bey daha çok kafama yattı fakat hala kafamda kuşkular var. Mesaj sınırından dolayı resimlere de bakamıyorum maalesef

arkadaslar telefon geldi. emre bey gorusmeyi erkene almış.bugun gidiyorum ilk gorusmeye.. uff beni bir heyecan sardı. ya ' olmaz' derse diye yada ' yaparım ama bence yaptırma..vs falan ' uff gerginim.

yurt disinda kaldigim icin malesef aklimdaki butun doktorlarla gorusmeye gidemiyorum... 90% Emre ilhan diyorum ama baska cerrahlarinda adini duyuyorum... Neyse bakalim, once parayi biraraya topluyayimda...

ben bu ay içerisinde ebru durmuşa olacağım ama cok kararsızım cemil tugayı da cok öneriyorlar yardımcı olun

ben bu ay içerisinde ebru durmuşa olacağım ama cok kararsızım cemil tugayı da cok öneriyorlar yardımcı olun (( ayrıca resimleri göremiorum 25 paylaşımda bulunmalıymışım

bende bi asimetri göremiyorum, muhakkak vardır birebir olacağını sanmıyorum ama demek ki belli diil ki farkedemiyorum :)
umarım Emre Beyle görüştüğünde kafandaki düşünceler netleşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…