- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.801
Revizyon olduğunuzu yazmışsınız,ücreti yazmanızda bir sakınca yoksa,öğrenebilir miyim?
Aynen canım bi ara listemde 20 doktor vardı belkide daha fazla. Araştırdıkça delirmiş gibi oludum. Sonunda Emre Bey'e karar verdim. Burdan baktığım fotolar ve arkadaşların yorumları, beğenileri, memnuniyetleri.... vs. etkili oldu.
Gerçektende çok zor... Sen bi 25 mesaj sınırını geç fotolara bak zaten ister istemez bi çok doktoru eleyeceksin. Eminim ki fotolar sana çok yardımcı olacak
1 yıl oldu benim arkadaşlar
xxxxxxxxxxxxxxx
(vakit bulur bulmaz, ameliyat öncesi sonrası yanyana koyup Emre Bey'le ilgili sayfalara da ekleyeceğim.. yüzüm 1 yılda çok ciddi bir şekilde değişmiş.. minnetimi kelimelerle tarif edemiyorum şuan ama bir ara yine oturup bir kaç satır yazmayı isterim..)
Özetle bu ameliyat benim burnumu güzelleştirmekle kalmadı, beynimdeki en büyük saplantımı iyileştirdi. Sizi sıkıştıran, hayatınızı/aklınızı olumsuz şekilde meşgul eden bir şeyden kurtulunca müthiş bir 'özgürlük' hissediyorsunuz. İşin en güzel tarafı buymuş.
Ameliyat olacak arkadaşlara şöyle söyleyeyim, inanın çok şanslısınız, çok güzel, çok değişik günler sizi bekliyor..:) Sanırım son bir yılda cümle içinde en çok kullandığım ve başkalarından en çok duyduğum kelime 'Güzel' kelimesiydi.. 25 yaşında ilk kez biri bana güzel bi kadın olduğumu söyledi. Daha önce hiç duymamıştım, meğer hepimizin ne kadar ihtiyacı var bunu hissetmeye..
Neyse uzatmayayım, hoşçakalın Güzel Kadınlar
bende burun estetiği olmak istiyorum fakat bir türlü cesaret edemiyorum offfffff
yorumları okurken sıkılmam yetmiyomuş gibi birde şu 25 msj şartı nı öğrendim ne saçma bişey anlamıyorum daha şimdiden sıkılmaya başladım araştırma yapmaktan
Merhaba,
Ben de burun ameliyati icin doktor arayisindayim ve emre bey ve yakup bey arasinda kaldim.
ben bünyeyle ilgili olduğunu düşünüyorum, ilk üç gün şişme morarma herşey oluyor kişiye göre farklılık gösterse de örneğin bende şişme çok morarma az ve çok kısa süreli kaldı. göz içinde kızarma kanlanma vs olmadı ama göz kapaklarım vişne çürüğü renginde kaldı bir ya da iki gün sonra geçti. şişme çok oldu hatta çok komik oldu yanaktan aşağıya doğru şiştim köpek plutoya benziyodum eşim bile dalga geçiyodu ve sürekli gülüyodu ben malesef gülemiyodum çünkü istesen de gülemiyosun:)
sigara önemli ben 8-9 ay önce bıraktım, burun ameliyatları ve diş-damak müdahalelerinde sigaranın çok önemli olduğunu biliyorum. sigara hücre yenilenmesini geciktiriyo ve engelliyo diye biliyorum ve anestezi doktorları da bunu çok sorgularlar ve son olarak da bir arkadaşım deviasyon ameliyatı olduğunda doktoru bu ameliyatı yapıcam ama sigara içersen yineleyecektir ve bu artık senin sorunun demişti ona o da sigara içmeye devam etti bir süre sonra nefes problemi geri geldi :)
canım gözde kanlanma çok nadir görülen bir şey.
örneğin bende oldu ama ben en en en en hassastım ve ençok etkilenen ben oldum. yani emre bey bile dedi bu sene en fena sen oldun dedi.
onun için çok nadir oluyo illa olacak diye bir şey yok
bu bünye ile ilgili bir şey, her zaman söylüyorum. farklı kişilerde olan şeyler illa sizde olmaz. onun için irdeledikçe mutlak bişiyler çıkar. benim kafam şişti, bacagım uyuştu, morluklarımın derecesini söylemek bile istemiyorum korkunctum :), gözüm kanlandı. başıma gelmeyen kalmadı ama geçti çok şükür bu kadr büyütmeyin geçici şeyler bunlar
ne kadar güzel konuşmuşsun beni de arkadaşın olarak ekler misin lütfen..
emre bey amelıya randevusunun ne zamana werıo kızlar sımdı gorsmeye gtsem marttamı yapcakBende ayni doktora ameliyat olucam ve insallah senin gibi sonuctan memnun olurum:) burnunun seklinden cok memnun gibisin:) ve benimde en buyuk saplantim burnum senin gibi galiba..benimde ameliyatim 2 ay sonra hem korkuyorum hemde heyecanliyim:)
acaba burnun tam olarak ne zaman oturdu?kac ay surdu iyilesme suresi?
merhaba eso,
burdaki paylaşımın için teşekkürler.burdan birkaç kişiyi ekledim umarım kabul edersiniz.fotolarınızı çk merak ediyorum.özelliklede eso ve puffun fotolarını.
ve eso geçenlerde öyle güzel bir yazı paylaşmşsınkı eminim burun problemi olan bir çok insanın yüreğindeki en hassas noktaya dokundun.kimse bunu bukadar güzel ifade edemezdi diye düşünüyorum.birçoğumuzun içindeki sessin.ve duygularını okuduktan sonra senin adına çok mutlu oldum şu anki bulduğun güzel durumundan dolayı.
umarım herkes birgün hayallerine kavuşur...
Emre beye ameliyat olucam fakat son gorusme biraz benim icin tatmin edici olmadi.fiotograf cekti uzerinde oynadi ne istedigimi sordu tamam anladim ben diyip kestirdi.ameliyattan 2gun once randevum var bu gorusmede detay veriyor mu?tavri biraz bana acayi geldi.
kızlar yeni fotolarımı ekledim bakabilirsiniz :)
Emre beye ameliyat olucam fakat son gorusme biraz benim icin tatmin edici olmadi.fiotograf cekti uzerinde oynadi ne istedigimi sordu tamam anladim ben diyip kestirdi.ameliyattan 2gun once randevum var bu gorusmede detay veriyor mu?tavri biraz bana acayi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?