emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben de aynı durumdayım arkadaşlar bi karar veremedim beni de ekler misiniz

ne kadar güzel konuşmuşsun beni de arkadaşın olarak ekler misin lütfen..

cok tesekkur ederim bilgilendirdiğin için :) ameliyattan sonra bırakıcam inşallah sigarayı çünkü benim zaten nefes problemım var hem kemık hem et var cok rahatsız oluyorum inşallah bırakabılırım ve benım cıldım normaldede cok hassas yanı bıraz sıcak suyla yıkansam kıpkırmızı olurum oyuzden korkuyorum

teşekkür ederim sanırım bende senın gibi olucam benım bunyemde cok hassas cok gecmıs olsun sanada canım :)

ne kadar güzel konuşmuşsun beni de arkadaşın olarak ekler misin lütfen..

Bende ayni doktora ameliyat olucam ve insallah senin gibi sonuctan memnun olurum:) burnunun seklinden cok memnun gibisin:) ve benimde en buyuk saplantim burnum senin gibi galiba..benimde ameliyatim 2 ay sonra hem korkuyorum hemde heyecanliyim:)
acaba burnun tam olarak ne zaman oturdu?kac ay surdu iyilesme suresi?

emre bey amelıya randevusunun ne zamana werıo kızlar sımdı gorsmeye gtsem marttamı yapcak

merhaba eso,
burdaki paylaşımın için teşekkürler.burdan birkaç kişiyi ekledim umarım kabul edersiniz.fotolarınızı çk merak ediyorum.özelliklede eso ve puffun fotolarını.

ve eso geçenlerde öyle güzel bir yazı paylaşmşsınkı eminim burun problemi olan bir çok insanın yüreğindeki en hassas noktaya dokundun.kimse bunu bukadar güzel ifade edemezdi diye düşünüyorum.birçoğumuzun içindeki sessin.ve duygularını okuduktan sonra senin adına çok mutlu oldum şu anki bulduğun güzel durumundan dolayı.
umarım herkes birgün hayallerine kavuşur...

eso arkaşlık isteğimi kabul etmişsin teşekkr edrim.fotolarına bakatım maşllh hepsi birbirinden güzell.hayallerine adım atabildiğin içn seni ve diğerlerini tebrik ediyorumm...

Emre beye ameliyat olucam fakat son gorusme biraz benim icin tatmin edici olmadi.fiotograf cekti uzerinde oynadi ne istedigimi sordu tamam anladim ben diyip kestirdi.ameliyattan 2gun once randevum var bu gorusmede detay veriyor mu?tavri biraz bana acayi geldi.

hadi ya genelde çok ilgili olduğunu, hastalarını sabırla dinlediğini söylüyorlardı.üzüldüm valla.inş son görüşme içine siner..bu kadar önemli bi konuda niye doktorlar böyle davranıyorr.
gelişmelerin hakkında bilgilendirirsen sevinirim.çünkü ben de emre beye güvenenlerden birisiyim.canını sıkan bişey olursa lütfen yaz...
umarım senin son görüşmende içini ferahlatır da kafan rahat girersin ameliyatına..şimdiden başarılı hayırlı bir ameliyat olmasını dilerim...

Ben de 17 ocakta olacağım 1 hafta kaldı. aynen gullush bana da öyle yaptı, foto çekti üzerinde oynadı. nasıl olursa mutlu olursun, nasıl olmasın gibi sorular sordu. ben de elimden geldiğince cevapladım hatta bazı isteklerimi ifade edemedim çünkü ben de bilmiyorum aslında nasıl bişey olmasını istediğimi. tek isteğim yüzüme yakışan doğal bir burun olması. ve aynen benim de kafam çok karışık. görüşmemiz de çok kısa sürdü. emre beyin iyi bir dr olduğundan şüphem yok, geç saatte görüşmüştük ondan keyifsizdi heralde diye düşündüm ben, çok sıkboğaz etmek de istemedim. ama huzursuzluk bende de var. aslında ıcığını cıcığını uzun uzun konuşmak isterim ama işte dediğim gibi sıkmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…