emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

geçmiş olsun tekrardan hapşırma bende de var özellikle okyanus suyuyla alakalı olabilir demişlerdi hastaneden bana. ama hapşırmaya engel olmak tehlikeli diye biliyorum hapşırılabilir ama ağızdan hapşırmak lazım ağız açık olunca hapşırığı ağıza yönlendiriyorsun ve burna zarar vermemiş oluyorsun bu şekilde.yani bana da hastane böyle söyledi:)

canım gözde kanlanma çok nadir görülen bir şey.

örneğin bende oldu ama ben en en en en hassastım ve ençok etkilenen ben oldum. yani emre bey bile dedi bu sene en fena sen oldun dedi.

onun için çok nadir oluyo illa olacak diye bir şey yok

bu bünye ile ilgili bir şey, her zaman söylüyorum. farklı kişilerde olan şeyler illa sizde olmaz. onun için irdeledikçe mutlak bişiyler çıkar. benim kafam şişti, bacagım uyuştu, morluklarımın derecesini söylemek bile istemiyorum korkunctum :), gözüm kanlandı. başıma gelmeyen kalmadı ama geçti çok şükür bu kadr büyütmeyin geçici şeyler bunlar

canım aynen benim de sağ burun kanadım aşağıda neden biliyo musun ben çözdüm :) bandajlarken sağ taraf daha sıkı oldu onun için o aşağıya indi.

ben emre beye sordum o düzelecek dedi.
zaten burnunu ellediğin zaman o eline gelen sertliklerin hepsi ödem. onlar gidecek. dolayısıyla o farklılık da gidecek merak etme

burnunun üstünü nazikçe güzel güzel temizle hiç korkma.

içini de sürekli badem yağıyla temizle, tonimerini sürekli kullan.

ilk açtığımda benim de ucu domuz gibiydi :) o gececek canım ödem onlar merak etme :)

ohhhh çokk şükür çok iyi geldi bu yazdıklarınn. ayy ne iyi oldu yazman. sağ taraf geçerse zaten sıkıntı yok gibi domuzcukluk geçiyo sanki allahtan çabuk iyileşiyorum iş yerinden bile düne göre daha iyi dediler. ama ben badem yağını ilk kez duydum emre bey de bişey demedi sadece motherlove var hani zeytinyağı ekstraktı sanırsam bi onu arada kullanyom pıhtı vs için. badem yağı hangisi acı tatlı? marka ? eczane ürünü mü?

zannedersem motherlove dediğin şey de badem yağıyla aynı sey canım. kulak cubuguna batırıp burnunun içindeki pıhtıları vs temizliyosun. badem yagı bildiğin doğal bir yağ. eczanelerde var. ama dediğim gibi aynı sey demekki sendeki yağ ile.

ohoo sen işe bile başlamışın çok iyi durumdasın demekki :)

yine soruların olursa yaz canım. ben baktıkca cevaplarım.

teşekkürler evet dün başladım işe. motherlove emre bey in ameliyat öncesi bir kutu veriyor son görüşmede o kutuda vardı kulak çubuğuyla sürülen. ok o zaman aynıysa sorun yok.

arkadaşlar ben emre bey e ameliyat olan birkaç arkadaşın resimlerini gördüm. emre bey'in hastalarında ameliyat sonrası morluklar daha fazla gibi geldi bana. ben de emre bey i dusunuyodum fakat biraz gozum korktu dogrusu. yorumlarınızı bekliyorum.

o bnmde dıkkatımı cektı nerdeyse 3 5 kat fazla mor ve sıs emre byın amelıyatları acaba elımı agır

Bende Emre Beye ameliyat oldum. 27. günüm bugün. Şişlikler ve morluklar kişiye göre değişiklik gösteriyor. Mesela benim 3. ameliyatımı Emre bey gerçekleştirdi. Revizyon olduğu halde ilk ameliyatımda şiştiğim kadar şişmedim. Hem kişinin cilt yapısı hem de yapılan işlemle alakalı bence...

canım rahat ol. emre beye güven. o her şeyin en iyisini istiyor.herkese ayrı ayrı özen gösteriyor. senin ameliyatın da çok iyi geçecek ve çok iyi sonuc alacaksın.

Hem çok istiyorum hem de gerginim şimdiden. Sadece ucunu düzelticek ve içini (nefesimi) açıcak. Çok şişmem, morarmam diye umuyorum. ilk ameliyatımdan sonraki gibi olursam fena zaten, başka bir insana dönüşmüştüm. Emre beyle ilk görüşmede, derim ince mi kalın mı dedim, orta dedi.

bende burun estetiği olmak istiyorum fakat bir türlü cesaret edemiyorum offfffff

evet kişiden kişiye göre değişse bile emre bey in ameliyatlarında bu oran daha fazla gibi geldi bana. tecrubesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

teşekkürler evet dün başladım işe. motherlove emre bey in ameliyat öncesi bir kutu veriyor son görüşmede o kutuda vardı kulak çubuğuyla sürülen. ok o zaman aynıysa sorun yok.

evet o kutu olayı yeni çıktı bende yoktu öyle şeyler.

yalnız 16 aralıkta olmussun süper durumdasın o zaman maşallah :)

evet o kutu olayı yeni çıktı bende yoktu öyle şeyler.

yalnız 16 aralıkta olmussun süper durumdasın o zaman maşallah :)

yani evet kendimi kötü hissetmiyorum ama hala şişlik ödem falan var tabii.bundan sonraki ilk kontrol 10-15 gün sonra sen ne durumdasın toparlandın mı işe güce dönebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…