- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.781
geçmiş olsun tekrardan hapşırma bende de var özellikle okyanus suyuyla alakalı olabilir demişlerdi hastaneden bana. ama hapşırmaya engel olmak tehlikeli diye biliyorum hapşırılabilir ama ağızdan hapşırmak lazım ağız açık olunca hapşırığı ağıza yönlendiriyorsun ve burna zarar vermemiş oluyorsun bu şekilde.yani bana da hastane böyle söyledi:)dogrusunu söylemek gerekirse bilmiyorum canimdoktorumla iletisimim fazla iyi degil. Ameliyattan sonra o narkozun etkisiden felan aklima birsey sormak gelmedi bu konuda. Simdi 2ay oldu ve hala Doktor Beyin beni aramasini bekliyorum.Kac defa aradim artik. Ama yurtdisindan olduum icin, beklemekten birsey gelmiyor suan elimden. Emre Bey bu konuda daha ilgi herhalde. Hastalari memnun yani. Burunun tam normal hale gelmesi 1 yil diyorlar ama bende merak ediyorum. Hapsuramiyorum felan korkudan :)Burnum akiyor silemiyorum
kızlar ameliyat olduktan sonra gözün içinde kan birikiyomus herkestemı oluyo bi an önce karar verip olmak ıstıyorum ya ınsan irdeledikçe bişeyler cıkıyo ılk basta korkmuyodum ama şuan korkuyorum ve ameliyat olan arkadaslarım çok merak ediyorum bu yüzün şişmesi sizce doktorla alakalımı insanın bünyesiyle vucuduyla alakalı değilmi ben emre ilhana olmayı düşünüyorum mailleştik randevu alıcam burdan da okudugum kadarıyla ve araştırdıgım kadarıyla başarılı bi doktor sadece mail atmama ragmen 1 sayfa dolusu ilgilenmiş sağolsun başka doktorlara da çok mail attım ama onlar hep geçiştirdi emre beyin bu şekilde ilgilenmesi bana güven verdi ve son olarak çok merak ettiğim bişey daha var sigara kullananlar ( yani ben ) bi farklılığı varmı bazıları tehlıkelı dıyo bırakmakta istiyorum ammeliyattan sonra bırakırım diye planladım korkularım arasında bunlarda yardımcı olursanız sevınırım
slm mtaner tşkler cevap için, ben 18. günümdeyim bugün ve pazar günü bandajları çıkardım yani iki gün oldu bandajlar çıkalı. bendeki sorun şu şekilde : şişlik iniyor burunda burnumu hala hissetmiyorum, bunlar normal biliyorum ama bana sanki fazla kalkık gibi geldi(domuzcuk görüntüsü yapay geldi gözüme), ve de sağ burun kanadı diğerine göre aşağıda sanki şişlikle ilgili değil sanki.asimetri olabilir diyor emre bey ama sanki biraz fazla asimetri var
nefes yarı alıyorum. temizlemeyi ben de yapmaya başladım bant izleri için çok yavaş ve hafifçe tonikle ben de temizledim.özetle beni rahatsız eden kalkıklık azlacak mı ve de kanatlardan biri çok aşağıda bunlarla ilgili değişiklik olacak mı oluyor mu? gerçi bugün kontrole gideceğim umarım emre bey de de dönmüştür Abd'den.
ohhhh çokk şükür çok iyi geldi bu yazdıklarınn. ayy ne iyi oldu yazman. sağ taraf geçerse zaten sıkıntı yok gibi domuzcukluk geçiyo sanki allahtan çabuk iyileşiyorum iş yerinden bile düne göre daha iyi dediler. ama ben badem yağını ilk kez duydum emre bey de bişey demedi sadece motherlove var hani zeytinyağı ekstraktı sanırsam bi onu arada kullanyom pıhtı vs için. badem yağı hangisi acı tatlı? marka ? eczane ürünü mü?canım aynen benim de sağ burun kanadım aşağıda neden biliyo musun ben çözdüm :) bandajlarken sağ taraf daha sıkı oldu onun için o aşağıya indi.
ben emre beye sordum o düzelecek dedi.
zaten burnunu ellediğin zaman o eline gelen sertliklerin hepsi ödem. onlar gidecek. dolayısıyla o farklılık da gidecek merak etme
burnunun üstünü nazikçe güzel güzel temizle hiç korkma.
içini de sürekli badem yağıyla temizle, tonimerini sürekli kullan.
ilk açtığımda benim de ucu domuz gibiydi :) o gececek canım ödem onlar merak etme :)
ohhhh çokk şükür çok iyi geldi bu yazdıklarınn. ayy ne iyi oldu yazman. sağ taraf geçerse zaten sıkıntı yok gibi domuzcukluk geçiyo sanki allahtan çabuk iyileşiyorum iş yerinden bile düne göre daha iyi dediler. ama ben badem yağını ilk kez duydum emre bey de bişey demedi sadece motherlove var hani zeytinyağı ekstraktı sanırsam bi onu arada kullanyom pıhtı vs için. badem yağı hangisi acı tatlı? marka ? eczane ürünü mü?
arkadaşlar ben de gittim bantları çıkarmak için ama 2-3 gün daha kalacak kendim çıkaracağım şişim fazlaymış
geçmiş olsun öncelikle. kalın deriliydin sanırım değil mi? çok anormal ödemlerin oldu mu? yani dışarı çıkınca rahatsız edicek kadar? ben de kalın deriliyim ve revizyon olucam emre beye. merak ettim.
arkadaşlar ben de gittim bantları çıkarmak için ama 2-3 gün daha kalacak kendim çıkaracağım şişim fazlaymış
geçmiş olsun öncelikle. kalın deriliydin sanırım değil mi? çok anormal ödemlerin oldu mu? yani dışarı çıkınca rahatsız edicek kadar? ben de kalın deriliyim ve revizyon olucam emre beye. merak ettim.
çok kalın değil normalmiş sadece ucu biraz kalın dedi. emre bey ilk günkü şiş ve morarmalar için 10 üzerinden 1 dedi bana ben dün başladım işe.
16 Aralıkta olmuştum ameliyatı. yok şimdi dışarı çıkıyorum ama ağırlık devam ediyo ve evet bir yapaylık durumu da var ama beni önceden tanıyanlar ancak anlarr. ha bir de burun ucu alt kısımda dikiş izlerim belli oluyor şu anda tabi bir de:)
zannedersem motherlove dediğin şey de badem yağıyla aynı sey canım. kulak cubuguna batırıp burnunun içindeki pıhtıları vs temizliyosun. badem yagı bildiğin doğal bir yağ. eczanelerde var. ama dediğim gibi aynı sey demekki sendeki yağ ile.
ohoo sen işe bile başlamışın çok iyi durumdasın demekki :)
yine soruların olursa yaz canım. ben baktıkca cevaplarım.
o bnmde dıkkatımı cektı nerdeyse 3 5 kat fazla mor ve sıs emre byın amelıyatları acaba elımı agırarkadaşlar ben emre bey e ameliyat olan birkaç arkadaşın resimlerini gördüm. emre bey'in hastalarında ameliyat sonrası morluklar daha fazla gibi geldi bana. ben de emre bey i dusunuyodum fakat biraz gozum korktu dogrusu. yorumlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar ben emre bey e ameliyat olan birkaç arkadaşın resimlerini gördüm. emre bey'in hastalarında ameliyat sonrası morluklar daha fazla gibi geldi bana. ben de emre bey i dusunuyodum fakat biraz gozum korktu dogrusu. yorumlarınızı bekliyorum.
canım rahat ol. emre beye güven. o her şeyin en iyisini istiyor.herkese ayrı ayrı özen gösteriyor. senin ameliyatın da çok iyi geçecek ve çok iyi sonuc alacaksın.
bende burun estetiği olmak istiyorum fakat bir türlü cesaret edemiyorum offfffff
Bende Emre Beye ameliyat oldum. 27. günüm bugün. Şişlikler ve morluklar kişiye göre değişiklik gösteriyor. Mesela benim 3. ameliyatımı Emre bey gerçekleştirdi. Revizyon olduğu halde ilk ameliyatımda şiştiğim kadar şişmedim. Hem kişinin cilt yapısı hem de yapılan işlemle alakalı bence...
teşekkürler evet dün başladım işe. motherlove emre bey in ameliyat öncesi bir kutu veriyor son görüşmede o kutuda vardı kulak çubuğuyla sürülen. ok o zaman aynıysa sorun yok.
evet o kutu olayı yeni çıktı bende yoktu öyle şeyler.
yalnız 16 aralıkta olmussun süper durumdasın o zaman maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?